تاریخ انتشار
جمعه ۱۰ دی ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۰۴
کد مطلب : ۲۱۹۸۸۶

خادمی: پرداخت ۸۵ میلیارد تومان اعتبار به واحدهای صنعتی استان/ گازرسانی به ۷۸ درصد روستاهای چرام / واگذاری ۳۳ نیروگاه خورشیدی به خانوارهای روستایی چرام /

۰
کبنا ؛نشست مشترک استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاونان و مدیران کل با صنعت‌گران چرام در شهرک صنعتی بردیان برگزار شد.
khadmi
پایگاه امداد و نجات جاده‌ای سرفاریاب بهره برداری شد
پایگاه سیار امداد و نجات جاده‌ای بین شهری شهید تقی‌زاده جوخانه سرفاریاب چرام با حضور استاندار کهگیلویه و بویر احمد و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد اظهارداشت: تقویت زیرساخت‌های امداد جاده‌ای با توجه به بالا بودن آمار حوادث ترافیکی در این مسیر نقش مهمی در کاهش حوادث دارد.
سید موسی خادمی با اشاره به نقش مهم پایگاه‌های امداد و نجات در امداد رسانی بیان کرد: خدمت در یک مجموعه عام المنفعه افتخار بزرگی برای کارکنان هلال احمر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد نیز در گفت: این پایگاه سیار تا پایان فصل زمستان خدمات لازم را به مسافران و حادثه دیدگان در این مسیر ارائه خواهد داد.
سید امان الله جهان بین اظهار داشت: با توجه به بروز تصادفات و حوادث زیاد درجاده باغچه سادات یاسوج راه اندازی این پایگاه یک ضرورت بود.
وی عنوان کرد: در صورت تامین اعتبار پایگاه امداد جاده‌ای در این مسیر پرتردد احداث خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه نشست‌های مختلفی درباره فسفات چرام برگزار شده است، گفت: آنچه به نظر رسید، این است که این معدن نیاز به مطالعات و بررسی جدید دارد.
داریوش دیودیده در سرکشی از شهرک صنعتی بردیان تعداد واحدهای دارای پروانه در شهرستان چرام را ۳۶ واحد با بیش از ۱۲ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دانست و اظهار داشت: بخش عمده واحدها در شهرک صنعتی بردیان مستقر است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از واحد تولید آب معدنی، واحد قطعات لوله بسپار و دستمال کاغذی به نمونه‌هایی از واحدهای مستقر در شهرک صنعتی بردیان نام برد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های این شهرستان سرمایه‌گذاری در معادن مورد نیاز است.
دیودیده معدن فسفات را از ظرفیت‌های خوب شهرستان چرام دانست و گفت: این معدن با سابقه طولانی در سفر ریاست جمهوری به استان مطرح و مقرر شد، بررسی دقیق‌تر شود.
وی افزود: در سفر وزیر صنعت هم مورد توجه قرار گرفت و برای تعیین تکلیف آن در سطح ملی تصمیم‌گیری خواهد شد.
این مسئول با بیان اینکه نشست‌های مختلفی درباره فسفات چرام برگزار شده و با چند نفر سرمایه‌گذار مذاکراتی انجام شده است، گفت: آنچه به نظر رسید، این است که این معدن نیاز به مطالعات و بررسی جدید دارد.
دیودیده از واگذاری مطالعات پروژه معدن فسفات به مؤسسه کوثر خبر داد و افزود: پهنه ۵۰۰ مترمربعی برای انجام مطالعات در اختیار این شرکت قرار گرفته است.
دیودیده تصریح کرد: بوکسیت از دیگر پروژه‌های معدنی چرام است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه اختیار پروانه این معدن در اختیار شرکتی است که سالانه پنج هزار تن اجازه استخراج دارد، گفت: راه اندازی کارخانه متناسب با این ظرفیت در استان لازم است.
 
مشکل آب شرب «سرفاریاب» تا پایان امسال رفع خواهد شد
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مطالعات آب سرفاریاب به پایان رسیده و اسناد مناقصه روز یکشنبه ۱۲ دی ماه منتشر می‌شود که امیدواریم و قول می‌دهیم تا عید این مشکل را حل کنیم.
فیض‌الله پاسره در جمع مردم سرفاریاب، اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی و آنچه که باعث شده مردم از نبود آب شکایت کنند، بحث نبود منبع تامین آب است.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: در سال‌های گذشته یک حلقه چاه در دهنو اسلام آباد سرفاریاب و در منطقه زیلایی برای تأمین آب شهر سرفاریاب و روستاهای حومه حفر شد که متاسفانه فاقد آب بودند.
وی افزود: تنها منبع تامین آب که در واقع آب کشاورزی نیز است، آب چشمه امامزاده حمزه بوده که این چشمه هم به خاطر بافت زمین اطراف آن با اولین بارندگی‌ها گل آلود می‌شود و کدورت آب بالا می‌رود.
این مسئول گفت: جایی که مردم بیشتر همکاری کنند، شرکت‌ها و ادارات دولتی نیز بیشتر راغب می‌شوند کار کنند و در این رابطه آبفای روستایی کوتاهی نکرده است.
پاسره تصریح کرد: ما به عنوان آب و فاضلاب روستایی متعهد می‌شویم  که منبع تامین آب امامزاده حمزه و تاسیسات آن را طراحی کنیم تا دیگر مردم مشکلی نداشته باشند.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان با بیان اینکه برای این کار ۱۷ میلیارد ریال اعتبار نیاز است، ابراز کرد: مطالعات به پایان رسیده و اسناد مناقصه روز یکشنبه ۱۲ دی ماه منتشر می‌شود که امیدواریم و قول می‌دهیم تا عید این مشکل را حل کنیم.
ورود ۵۶ واحد جدید به چرخه تولید شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد
مدیرعامل شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طی سه سال گذشته ۵۶ واحد جدید در استان به بهره‌برداری رسیده است گفت: واحدهای صنعتی برای رونق باید صادرات‌گرا شوند.
سهراب بنام ا اشاره به عزم دولت برای رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی اظهار داشت: دولت برای سازماندهی واحدهای راکد و زیر ظرفیت یا تثبیت اشتغال واحدهایی فعال برنامه دارد.
مدیرعامل شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سیاست دولت بر حمایت از صنایع کوچک است گفت: این صنایع در مناطق کمتر توسعه یافته بهتر می‌توانند رونق ایجاد کنند.
بنام افزود: سال گذشته ۴۰ طرح صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان سرمایه‌گذاری شده است.
وی واحدهای دارای پروانه در شهرک صنعتی بردیان را ۲۰ مورد برشمرد و با اشاره به شرایط شهرستان چرام تأکید کرد: انتظار داریم هم بانک‌ها و هم دستگاه‌ها به صورت ویژه این واحدها را حمایت کنند.
این مسؤول وضعیت بازار فروش محصولات تولیدی را از مشکلات این واحدها دانست و گفت: این مشکل به مدیریت واحدهای صنعتی برمی‌گردد.
وی از تغییر رویکرد شهرک‌ها به سمت واحدهای صنعتی صادرات‌گرا و خروج از حال سنتی به برنامه‌های شهرک‌های صنعتی نام برد و افزود: با توجه به وضعیت نامطلوب بازار فروش واحدهای تولیدی رویکردشان را با رویکرد بازار فروش صادرات‌گرا همراه کنند.
بنام با بیان اینکه طی سه سال گذشته ۱۱۰ واحد صنعتی راه اندازی مجدد شده است این واحدها را متشکل از ۵۶ واحد تولیدی جدید و بازگشت ۵۴ واحد راکد به چرخه تولید عنوان کرد.
این مسؤول افزود: ۱۲ واحد از شهرک صنعتی بردیان برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده اند که تاکنون تسهیلات یک میلیارد تومانی به دو واحد از آنها پرداخت شده است.
وی خواستار حمایت دستگاه‌های دولتی از خرید تولیدات واحدها شد و گفت:در شورای اداری مصوب کردیم و به فرمانداران نامه نوشتیم در شورای اداری مصوب کند که ادارات و نهادها از محصولات تولیدی واحدها خرید داشته باشند.
گازرسانی به ۷۸ درصد روستاهای شهرستان چرام
مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد از گازرسانی به ۷۸ درصد روستاهای شهرستان چرام خبر داد.
رحمان خادم در جمع مردم سرفاریاب به بخشی از خدمات و برنامه‌های شرکت گاز در بخش سرفاریاب اشاره و اظهار کرد: از مجموع ۱۶۳ روستای شهرستان چرام تعداد ۴۸ روستا دارای ۲۰ خانوار هستند.
مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: از این تعداد ۳۲ روستای بالای ۲۰ خانوار گازکشی شده که جمعیت ۳ هزار و ۲۱۶ خانواری از مجموع ۴ هزار و ۲۶۲ خانواری گازدار هستند.
وی افزود: اگر مقایسه‌ای بین این سال‌ها داشته باشیم، ۶۰ درصد مردم قبل از سال ۹۲ گازدار بودند که در حال حاضر به ۷۸ درصد رسیده است و انتظار داریم که در سال ۹۶ به ۹۰ درصد برسد.
این مسئول با بیان اینکه از تعداد ۳۷ روستای سرفاریاب ۱۱ روستا مانده که از این تعداد ۶ روستا بالای ۲۰ خانوار است که در برنامه سال آتی برای گازرسانی گذاشته‌ایم، تصریح کرد: هم اکنون‌ گازرسانی به امامزاده علی سادات و پشته زیلایی در حال انجام است.
خادم خاطرنشان کرد: طبق بخشنامه دولت، در روستاهای بالای ۲۰ خانوار موظف هستیم که تا آخر سال ۹۶، گازرسانی را انجام دهیم، ولی با توجه به شرایط کوهستانی منطقه، هزینه‌های بالایی متحمل خواهیم شد.
وی بیان کرد: به عنوان مثال در روستای شیخ هابیل و چال باغ هزینه‌ای که برای هر علمک نیاز داریم ۴۲ میلیون تومان بوده در حالی که در سایر نقاط بین ۲ تا ۳ میلیون تومان است.
برگزاری مناقصه قطعه «آب‌حیات» در جاده باغچه‌سادات
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری قریب‌الوقوع مناقصه قطعه «آب‌حیات» در جاده باغچه‌سادات خبر داد.
محمدعلی علیمردانی در جمع مردم سرفاریاب، اظهار کرد: یکی از پروژه‌های ملی ما محور باغچه‌سادات است که ۴۰ کیلومتر اول آن تکمیل شده و ادامه آن نیز در آینده نزدیک تکمیل خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد عنوان داشت: مشکل‌ترین قسمت این جاده، «آب حیات» است که در هفته آینده وضعیت آن مشخص خواهد شد.
وی افزود: وضعیت این بخش تصویب شده و از نظر اعتباری نیز مشکلی نداریم و مناقصه آن به‌زودی انجام خواهد شد.
این مسئول در ادامه با اشاره به راهدارخانه باغچه‌سادات و با بیان اینکه راهدارخانه توسط راه و شهرسازی تکمیل شده است، گفت: تاسیسات و تجهیزات این راهدارخانه نیز انجام خواهد گرفت که یک پایگاه امدادی است و به عنوان یک قطب حیاتی در هنگام برف و سرما به ما کمک می‌کند.
وی به اقدامات صورت گرفته در حوزه راه‌های روستایی نیز اشاره داشت و گفت: عمده اعتبارات راه‌های روستایی استانی بود و اعتبارات استانی هم محدود است، بنابراین تلاش کردیم عمدتاٌ اینها را در قالب پروژه‌های ملی تعریف کرده تا بتوانیم از اعتبارات ملی استفاده کنیم.
واگذاری ۳۳ نیروگاه خورشیدی به خانوارهای روستایی چرام برای اولین بار
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از واگذاری ۳۳ نیروگاه خورشیدی یک کیلواتی برای اولین بار به تعدادی از روستانشینان شهرستان چرام این استان خبرداد.
داود راهزادی در بازدید از آخرین روند واگذاری نیروگاه های خورشیدی و احداث شبکه های برق رسانی روستایی در شهرستان چرام گفت: ۳۳ نیروگاه خورشیدی یک کیلوواتی با اعتباری حدود هفت میلیارد ریال به تعدادی از روستانشینان شهرستان چرام واگذار شد.
وی با مفید ارزیابی کردن واگذاری این نیروگاه ها، اظهار داشت: سخت گذری، طولانی بودن شبکه های برق رسانی و کمی جمعیت روستاها از مهمترین دلایل واگذاری نیروگاه های خورشیدی به این روستانشینان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد افزود: کاهش هزینه های برق رسانی براساس شعار سال اقتصاد مقاومتی ، سرعت بخشی به برق رسانی روستایی و مسائل زیست محیطی از مهمترین مزایای احداث نیروگاه های یک کیلوواتی است.
راهزادی، تعداد روستاهایی که با استفاده از نیروگاه های خورشیدی تا دهه فجر امسال از نعمت برق برخوردار می شوند را شش روستا در کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد.
وی گفت: روستاهای "دامور ، طسوج و مازه کره " در شهرستان چرام از مهمترین روستاهایی محسوب می شوند که تا دهه فجر امسال از نعمت برق برخوردار خواهند شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد افزود: نیروگاه های واگذاری شده به روستانشینان بطور رایگان واگذار شده است.
راهزادی گفت: نیروگاه ها می توانند تا ۴۸ ساعت در زمان بارش نیز برق خانگی تولید کرده و برق آنها قطع نمی شود.
وی افزود: روستانشینان با استفاده از برق این نیروگاه ها می توانند تلویزیون، چهار عدد لامپ ، پنکه و حتی یخچال خانگی خود را روشن کنند.
تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار کهگیلویه و بویراحمد از نعمت برق برخوردار هستند.
مسئولان شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرده اند که در دهه فجر امسال تمامی روستاهای بالای ۱۰ خانوار این استان از نعمت برق برخوردار می شوند.
پرداخت ۸۵ میلیارد تومان اعتبار برای فعال شدن واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه قریب ۸۵ میلیارد تومان در استان به واحدهای صنعتی پرداخت شده است، گفت: ۹۳ طرح را نیز توانستیم از محل این طرح تزریق منابع کنیم که یا فعال شده و یا در آینده نزدیک فعال شوند.
سیدموسی خادمی با اشاره به راه‌اندازی واحدهای راکد صنعتی و با بیان اینکه امسال ۱۶ هزار میلیارد تومان به این موضوع اختصاص داده شده است، اظهار کرد: اکثر واحدهای صنعتی راکد هدف این طرح هستند و در استان کهگیلویه و بویراحمد هم سعی شده است تا از این منابع استفاده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این مطلب که قریب ۸۵ میلیارد تومان در استان از محل این طرح به واحدهای صنعتی پرداخت شده است، عنوان کرد: ۹۳ طرح را نیز توانستیم از محل این طرح تزریق منابع کنیم که یا فعال شده و یا در آینده نزدیک فعال شوند.
وی افزود: در رابطه با مجموعه صنعتی چرام، این مجموعه متاسفانه تعداد زیادی واحد راکد دارد که بخش عمده‌ای از آن به این برمی‌گردد که تامین وثایق از طرف سرمایه‌گذاران سخت بوده چرا که قیمت املاک در این منطقه پایین است.
خادمی با بیان اینکه محل وثیقه در ارزش‌گذاری‌ها به دلیل قیمت منطقه‌ای پایین کم برآورد می‌شود، خاطرنشان کرد: ما باید دنبال راه حل‌های جدیدی برای این مورد باشیم، اصل سیستم بانکی بر این است که آنچه برای ضمانت می‌گیرند باید وثیقه‌هایی باشد که به راحتی تبدیل به پول نقد شود.
این مسئول تصریح کرد: با توجه به مشکلاتی که در این شهرستان داریم و پایین بودن ارزش املاک، باید راه‌حل‌های دیگری را از جمله صندوق ضمانت و روی آوردن به برخی ضمانت‌های چک و سفته اضافه کنیم.
پرداخت ۸۵ میلیارد تومان اعتبار برای فعال شدن واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه قریب ۸۵ میلیارد تومان در استان به واحدهای صنعتی پرداخت شده است، گفت: ۹۳ طرح را نیز توانستیم از محل این طرح تزریق منابع کنیم که یا فعال شده و یا در آینده نزدیک فعال شوند.
سیدموسی خادمی با اشاره به راه‌اندازی واحدهای راکد صنعتی و با بیان اینکه امسال ۱۶ هزار میلیارد تومان به این موضوع اختصاص داده شده است، اظهار کرد: اکثر واحدهای صنعتی راکد هدف این طرح هستند و در استان کهگیلویه و بویراحمد هم سعی شده است تا از این منابع استفاده شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این مطلب که قریب ۸۵ میلیارد تومان در استان از محل این طرح به واحدهای صنعتی پرداخت شده است، عنوان کرد: ۹۳ طرح را نیز توانستیم از محل این طرح تزریق منابع کنیم که یا فعال شده و یا در آینده نزدیک فعال شوند.
وی افزود: در رابطه با مجموعه صنعتی چرام، این مجموعه متاسفانه تعداد زیادی واحد راکد دارد که بخش عمده‌ای از آن به این برمی‌گردد که تامین وثایق از طرف سرمایه‌گذاران سخت بوده چرا که قیمت املاک در این منطقه پایین است.
خادمی با بیان اینکه محل وثیقه در ارزش‌گذاری‌ها به دلیل قیمت منطقه‌ای پایین کم برآورد می‌شود، خاطرنشان کرد: ما باید دنبال راه حل‌های جدیدی برای این مورد باشیم، اصل سیستم بانکی بر این است که آنچه برای ضمانت می‌گیرند باید وثیقه‌هایی باشد که به راحتی تبدیل به پول نقد شود.
این مسئول تصریح کرد: با توجه به مشکلاتی که در این شهرستان داریم و پایین بودن ارزش املاک، باید راه‌حل‌های دیگری را از جمله صندوق ضمانت و روی آوردن به برخی ضمانت‌های چک و سفته اضافه کنیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

ريزش غيرمنتظره بازارها

ريزش غيرمنتظره بازارها

قیمت‌ها در بازار ارز، سکه و خودرو طی روز گذشته با ریزش چشمگیری مواجه شد که در گزارش زیر ...
«مومو» را با کودکان خود آشنا کنید

«مومو» را با کودکان خود آشنا کنید

قدیم‌ترها والدین که می‌خواستند کودکان خود را بترسانند از «لولو خورخوره» برای آنها می‌گفتند ...
(عکس) ورزشکار منکر کرونا بر اثر ابتلا به آن درگذشت

(عکس) ورزشکار منکر کرونا بر اثر ابتلا به آن درگذشت

دیمیتری استاژوک ورزشکار مشهور بدنسازی در پست اینستاگرام خود نوشت: من همان کسی هستم که ...
1