تاریخ انتشار
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۰۶
کد مطلب : ۱۲۶۴۶۸

انتقادات تند عباس عبدی به رویه اصلاح طلبان/ تلویزیون‎های لوله ای به بازار آمد+عکس /تلگرام فیلتر نمی‌شود/ اعتراض عجیب عضو شورای شهر +تصاویر

۰
کبنا ؛
اخبار و رویدادهای ایران و جهان در این خبر قابل مشاهده است.

تلویزیون‎های لوله ای به بازار آمد+عکس


ازاین پس شما می توانید تلویزیون هایتان را با خود به هرجایی که خواستید ببرید.

پس ازگسترش روزافزون علم و تکنولوژی ،حضور شبکه های  مجازی نوظهور و دستگاه های دیجیتالی و.... حال پای یک مهمان نا خوانده ودوست داشتنی به میان آمده است.
علی رقم وجود بسیاری از وسایل پیشرفته ، هرروز شاهد ظهور وسایل پیشرفته در جوامع مختلف هستیم .

چندی پیش همه ما شاهد حضور لپ تاب ها ، تبلت ها ویا گوشی های هوشمند اندرویدی بودیم.
این بارنیزتلویزیون هایی پیشرفته و قابل انعطاف در یکی از شرکتهای بزرگ صوت وتصویری  تولید شده است .

این تلوزیون ها از نوع رهبری (OLED) بوده و به دلیل وجود این تکنیک،دارای  قطر،انعطاف و قابلیت های ویژه ای هستند وبه صورت شفاف تولید خواهند شد یعنی تصاویر نمایش داده شده از هر دو سمت قابل رویت است.
دراین فناوری  میتوان این پنل ها را بر روی پنجره ها،میز،ویترین فروشگاه ها و…نصب کرد. این محصول یک تلویزیون ۵۵ اینچ  وبه صورت لوله ای جمع شده و درون یک استوانه قرار میگیرد و به راحتی قابل جا به جا کردن است.
گفتنی است:
دراین تلویزیون برای نصب نیازی به براکت های معمول نبوده و(Rollable) ها به وسیله آهن ربا به دیوار متصل ودر عرض چند ثانیه نیز به راحتی جمع میشوند.


وزیر ارتباطات:
تلگرام فیتلر نمی‌شود
وزیر ارتباطات به مطالب منتشر شده در فضای مجازی درباره فیلترینگ تلگرام واکنش نشان داد.محمود واعظی در حاشیه حضور در مراسم ختم پدر فرمانده نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران حاضر شده و در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر صحت این‌که گفته می‌شود شخص وی نامه‌ای را برای فیلتر‌ شدن نرم‌افزار تلگرام امضاء کرده است، گفت: چنین چیزی صحت ندارد و من چنین نامه‌ای را امضا‌ء نکرده‌ام.وی ادامه داد: تصمیمی برای فیلتر‌شدن تلگرام نداریم، اما فیلترینگ هوشمند ادامه می‌یابد.



جلس ترحیم پدر سردار اشتری با حضور دکتر احمدی نژاد + تصاویر


مراسم ترحیم مرحوم مرتضی اشتری پدر سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی بعدازظهر امروز یکشنبه در مهدیه تهران برگزار شد.


۱۴۴۲۷۶۲۵۲۲۴۰۱_Nadimi-7 ۱۳۹۴۰۶۲۹۲۰۵۸۲۰۴۳۸۶۱۳۲۶۴۴


انتقادات تند عباس عبدی به رویه اصلاح طلبان
عباس عبدی در پاسخ به این سوال که راهبرد اصلاحات در قبال دولت باید «اتحاد-انتقاد» باشد یا «اتحاد و حمایت ناب»، گفت: اول باید موجودیتی به نام اصلاح‌طلبان از حیث برنامه و تشکیلات و رهبری وجود داشته باشد..
«کامیابان خلاف آمد عادت» عنوان جدید‌ترین مقاله سعید حجاریان است که در آن تلاش کرده تا صورت‌بندی تحلیلی و ساختار‌بندی مفهومی از گفتمان و اهداف اعتدال ارایه کند. حجاریان در این مقاله تلاش کرده تا با مدل پولانتزاس بگوید که برنامه دولت روحانی نه دموکراتیزاسیون که نرمالیزاسیون است و در ادامه معنا و مراد خود از این موضوع را هم تشریح می‌کند.
حجاریان تاکید دارد که هدف روحانی عبور از شرایط استثنایی دولت‌های نهم و دهم و بازگرداندن شرایط به حالتی نرمال است. تحلیل وضعیت و تفسیر کارکردی دولت روحانی درباره دولت روحانی اما طراوتی دوباره به این سوال داد که «نسبت میان اصلاحات و دولت روحانی چیست؟» این همان سوالی است که تقریبا تمامی فعالان سیاسی اصلاح‌طلب در مقاطع مختلف به انحای مختلف سعی کرده‌اند به آن پاسخی روشن دهند؛ پاسخ‌هایی که می‌توان بر اساس آن به نظریه‌ها و مدل‌های متفاوتی رسید.
سعید حجاریان یک بار پیش از این اعلام کرده بود که «اصلاح‌طلبان حامی و ستون فقرات برنامه‌های روحانی هستند» و بر همین اساس پیشنهاد داده بود تا رابطه اصلاح‌طلبان با روحانی بر پایه راهبرد «اتحاد و انتقاد» بنا شود؛ «اتحاد علنی و انتقادِ مخفی» نشان از تلاش حجاریان برای ایجاد مرزبندی‌های واقعی اصلاح‌طلبان با حسن روحانی بود؛ مساله و پیامی که حجاریان به نوعی در مقاله منتشر شده در مجله اندیشه پویا سعی کرده به هواداران گفتمان اصلاحات منتقل کند.
این راهبرد اما با واکنش‌ها و مخالفت‌هایی هم روبه‌رو بود. عباس عبدی از جمله منتقدان و مخالفان این راهبرد بود. عبدی در واکنش به راهبرد پیشنهادی حجاریان مبنی بر «اتحاد-انتقاد» با دولت روحانی طی اظهاراتی گفته بود: «به طور کلی ذهنیت موجود در پس این گفتار که شکست روحانی را شکست اصلاح‌طلبان نمی‌داند، ناشی از همان فقدان راهبردی است که در بخش دیگر سخنان جناب حجاریان وجود دارد. چگونه می‌توان گفت نیرویی که دچار بحران در راهبرد است، می‌تواند نسبت خود را با دولت موجود بدان حد دقیق تعریف و مرزبندی کند که با قاطعیت، شکست آن را شکست خود نداند؟ امروز شکست دولت و حکومت، شکست همه است و نه یک جناح مشخص. هیچ کس اصلاح‌طلبان را مجبور نکرده بود که از کسی حمایت یا او را انتخاب کنند. اصولا به کار بردن چنین استدلالی برای نیروی سیاسی که خود را پیشرو می‌داند، متناقض‌نماست.
هر چند سعید حجاریان نه تنها پاسخی به این انتقاد عباس عبدی نداد که مقاله «کامیابان خلاف آمد عادت» را هم به نگارش درآورد و نشان داد همچنان روی اعتقاد قبلی‌اش ایستاده است. از همین رو طی گفت‌وگویی با عباس عبدی تلاش کردیم پاسخی برای پرسش «نسبت اصلاح‌طلبان با دولت روحانی» بیابیم.
مساله اصلی اصلاح‌طلبان مشخص کردن تکلیف رابطه با ساختار حاکمیت است
عباس عبدی در پاسخ به این سوال که اصلاح‌طلبان تا کجا می‌توانند با روحانی همراهی کنند، می‌گوید: «هر دولتی که بتواند در این مرحله ثبات را در سیاست خارجی و اقتصاد و سیاست داخلی به کشور بازگرداند، یک دولت اصلاح‌طلب شناخته می‌شود و چون دولت فعلی در این مسیر گام برمی‌دارد و واجد این ویژگی است پس باید از موضع اصلاح‌طلبانه حمایت شود.» عبدی در ادامه تاکید می‌کند که مساله اصلی اصلاح‌طلبان مشخص کردن تکلیف رابطه با ساختار حاکمیت است و نه چگونگی مرزبندی با دولت.
نسبت اصلاح‌طلبان با دولت حسن روحانی چیست؟تا کجا می‌شود با روحانی همراهی کرد؟
پاسخ به این پرسش هم از زاویه نظری ممکن است و هم از زاویه عملی. از حیث نظری، هر دولتی که بتواند در این مرحله ثبات را در سیاست خارجی و اقتصاد و سیاست داخلی به کشور بازگرداند، یک دولت اصلاح‌طلب شناخته می‌شود و چون دولت فعلی در این مسیر گام برمی‌دارد و واجد این ویژگی است پس باید از موضع اصلاح‌طلبانه حمایت شود. از منظر عملی نیز باید موضع اصلاح‌طلبان را به عرف عقلای آنان ارجاع داد. عرف موجود نشان می‌دهد که قاطبه فعالان اصلی اصلاح‌طلبی از دولت حمایت می‌کنند و صداهایی که درخواست حمایت مشروط را دارند، به نسبت حاشیه‌ای و ضعیف هستند.
دولت موجود از دولت اصلاحات موفقیت کمتری نداشته است
برخی از کنشگران سیاسی اصلاح‌طلب معتقد به همراهی و حمایت تمام قد از دولت روحانی‌اند و تعداد دیگری نه. مختصات و مشخصات مرزبندی واقعی و مرزبندی کاذب اصلاح‌طلبان با حسن روحانی چیست؟
بنده نمی‌دانم که مصداق‌های این دو گروه چیست؟ ولی مرزبندی داشتن ربطی به حمایت کردن ندارد، حداقل در این مرحله. حتی وقتی که از یک اصولگرا حمایت می‌کنید، مرزهای خود را دارید. به علاوه این تصور غلط را باید کنار گذاشت که گویی اصلاح‌طلبی و پیشبرد اهداف اصلاح‌طلبانه را در قباله سیاسی یک عده خاصی نوشته‌اند. اتفاقا چه بسا که این افراد با انگیزه خیرخواهانه و اصلاح‌طلبانه، ضرر بیشتری به اهداف اصلاح‌طلبان بزنند تا دیگران. بنابراین مساله امروز ما این فرد و آن فرد نیست. مساله اصلی عملکرد است. واقعیت این است که با توجه به جمیع شرایط، دولت موجود از حیث عملکرد در جهت اهداف اصلاح‌طلبانه از دولت اصلاحات موفقیت کمتری نداشته است. حتما توجه دارید که بعد از مسائل ١٣٨٨ و با وجود تحریم‌های کمرشکن و نیز ترکیب مجلس فعلی، چنین عملکردی در مجموع موفق بوده و قابل دفاع است.
راهبرد اصلاحات در قبال دولت باید «اتحاد-انتقاد» باشد یا «اتحاد و حمایت ناب»؟
برای پاسخ به این پرسش اول باید موجودیتی به نام اصلاح‌طلبان از حیث برنامه و تشکیلات و رهبری وجود داشته باشد تا بتوان از این تعابیر استفاده کرد. به نظر نمی‌رسد که اصلاح‌طلبان در چنین وضعی قرار داشته باشند. آنان ابتدا باید این مشکل را در میان خود حل کنند تا سپس به مساله اتحاد و انتقاد و… برسند.
رابطه روحانی با اصلاح‌طلبان در عصر پساتوافق وابسته به چه متغیرهایی است؟
مساله اصلی اصلاح‌طلبان چه پیش و چه پس از توافق، دولت روحانی نیست. با آنکه مساله جدی ندارند. مساله اصلی آنان با کلیت ساختار است که ابتدا باید در این باره وضعیت خود را مشخص کنند. تمام این پرسش‌ها برای دور زدن این پرسش اصلی و نپرداختن به آن است.
نیاز امروز اصلاح‌طلبان با توجه به صورت وضعیت گفتمان اصلاح‌طلبی چه مختصات و مشخصاتی دارد؟
نیاز امروز آنان، بیان یک ایده روشن درباره جامعه و سیاست، نگاه آنان به ساختار قدرت و بررسی آنچه در گذشته رخ داده و نشان دادن یک چشم‌انداز روشن از اصلاح‌طلبی در آینده است. در کنار اینها باید یک اراده معین در پشت چنین ایده‌ای خود را نشان دهد. بنده که جزو پیگیرهای چنین اخباری هستم، از وجود چنین ایده و اراده‌ای بی‌اطلاع هستم. اگر شما اطلاع داشتید ما را هم خبر کنید.
اصلاح طلبان اگر بر مدار گذشته هستند نباید اصرار بر حضور در ساختار سیاسی داشته باشند
موانع پیش روی بازگشت اصلاح‌طلبان به عرصه رقابت سیاسی در ساختار حقوقی-سیاسی نظام چیست و با اتخاذ چه راهبردهایی می‌توان از این موانع عبور کرد؟
مانع اصلی این است که تکلیف خود را با وضعیتی که موجب اخراج آنها شده روشن نکرده‌اند. اگر آن وضع را همچنان قبول دارند، طبعا اخراج آنان هم ادامه خواهد داشت، در غیر این صورت باید تغییر موضع دهند. ترکیب خواست‌های متناقض، شدنی نیست. البته من نمی‌گویم که لزوما تغییر موضع دهند. ولی اگر بر مدار گذشته هستند، اصراری بر حضور در ساختار سیاسی نداشته باشند، همان مسیر را ادامه دهند با همه تبعات آن. ولی اگر حضور را به نفع کشور می‌دانند، در این صورت باید الزامات آن را نیز بپذیرند. این مهم‌ترین مشکل اصلاح‌طلبان است، همه آنان نیز این را خوب می‌دانند. فارغ از اینکه چه راهبردی را بپذیرند، نیاز فوری آنان پذیرش آزادی بحث در سطح درونی و حتی بیرونی و نقد گذشته است. اصلاح‌طلبان تا وقتی که نگران نقد گذشته خود هستند و شهامت لازم را برای این نقد به دست نیاورند، ممکن نیست که یک راهبرد روشن بتوانند اتخاذ کنند.
آیا نهادهای حاکمیتی اجازه بازگشت اصلاح‌طلبان به عرصه سیاسی را می‌دهند؟ حدیقف اصلاح‌طلبی قابل‌تحمل برای نظام کجاست؟
نیرویی که اجازه فعالیتش دست دیگران باشد، نیروی تاثیرگذاری نیست. نهادهای موردنظر شما از دو دهه پیش خواهان حذف دیگران بوده‌اند، ولی این دیگران هستند که چنین شرایطی را فراهم کردند و برای حضور مجدد نیز خودشان باید راه را باز کنند. نهادهای موردنظر شما در خلأ و انتزاع تصمیم نمی‌گیرند، همچنان که در گذشته نیز متناسب با شرایط تصمیم گرفته‌اند. پیش از ١٣٩٢ نیز غالب اصلاح‌طلبان ناامید بودند، ولی هنوز نتوانسته‌اند از اشتباهات گذشته درس بگیرند. یک نیروی سیاسی کارآمد، اختیارش دست خودش است و متغیر مستقل است. مثل اینکه بگوییم آیا این نهادها اجازه می‌دهند که ما در مطبوعات بنویسیم؟ پاسخ لزوما مثبت نیست، ولی دست آنان باز نیست و فعال مایشاء نیستند. رفتار آنان به‌شدت بستگی به رفتار ما دارد.
آیا اصلاح‌طلبان باید چارچوب مفهومی یا به تعبیری دیگر هویت گفتمان اصلاحات را تغییر دهند یا آنکه برای کنشگری سیاسی باید چارچوب راهبردی خود را تغییر دهند؟ تا کجا می‌شود تغییر کرد؟
اصلاح‌طلبی که مرزهای خود را از میان ببرد اصلاح‌طلب نیست. اتفاقا وضع موجود نه بر اثر تاکید بر هویت مرزهای اصلاح‌طلبی، که بر اثر نادیده گرفتن و در نتیجه از میان رفتن این مرزها به وجود آمده است. اصلاح‌طلبان اگر در چارچوب مرزهای اصلاح‌طلبی باقی می‌ماندند، با هیچ مشکل غیرقابل حلی مواجه نمی‌شدند. آنان نه یک گام که چند گام فراتر از آن رفتند و اسیر تبلیغات شدند و به این روز افتادند. شواهد زیادی برای اثبات این ادعا دارم. مهم‌ترین آن ترس از نقد عملکرد گذشته است؛ ترسی که به فوبیا نزدیک شده است و اگر آزادی نقد را از اصلاح‌طلب بگیری سایر ویژگی‌هایش مفت گران است.


تجاوز به زن خارجی توسط ۴ افغان در تهران



۴ تبعه کشور افغانستان که به صورت غیرمجاز در ایران حضور داشتند و یک تبعه زن خارجی را مورد آزار و اذیت قرار داده بودند از سوی پلیس شهر تهران دستگیر شدند.


خبرگزاری فارس: ۴ تبعه کشور افغانستان که به صورت غیرمجاز در ایران حضور داشتند و یک تبعه زن خارجی را مورد آزار و اذیت قرار داده بودند از سوی پلیس شهر تهران دستگیر شدند.
مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اعلام این خبر افزود: روز گذشته در یکی از مسیرهای کوهستانی شهر تهران چهار نفر مرد افغانستانی غیرمجاز یک زن تبعه خارجی را مورد آزار و اذیت قرار دادند.
به دنبال این حادثه فرد مذکور با مراجعه به کلانتری محل به طرح شکایت پرداحت که عوامل کلانتری بلافاصله در صدد شناسایی متعرضین برآمدند و موفق شدند یک نفر از متهمان را که در یکی از نقاط کوهستانی مخفی شده بود را دستگیر نمایند.
در ادامه و طی یک سلسله عملیات خاص پلیسی سه نفر دیگر از متجاوزین که به سمت مرز افغانستان متواری شد بودند مورد شناسایی قرار گرفته و در کمتر از ۲۴ ساعت در یکی از شهرستانهای مرزی کشور دستگیر و در نهایت هر چهار نفر متهم به همراه پرونده متشکله به مرجع قضایی معرفی شدند.
این در حالی است که مراتب از طریق پلیس بین الملل ناجا به سفارتخانه‌های مربوطه اعلام شد.



ممنوع التصویرشدن ۹ بازیگر زن!؟

عضو شورای نظارت بر صداوسیما خبر ممنوع التصویر شدن ۹ بازیگر زن از سوی این شورا را تکذیب کرد.
خبرگزاری صدا و سیما: عضو شورای نظارت بر صداوسیما خبر ممنوع التصویر شدن ۹ بازیگر زن از سوی این شورا را تکذیب کرد.
شجاعی کیاسری گفت: شورای نظارت بر صداوسیما هیچ گاه درباره اشخاص به این صورت اعلام نظر نمی کند.
به گفته عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اصلا چنین مطلبی از طرف شورای نظارت بر صدا و سیما مطرح نشده است که بخواهیم آن را رد کنیم.
خبر ممنوع شدن ۹ بازیگر زن از فعالیت هنری در صداوسیما به خاطر بدحجابی براساس مصوبه شورای نظارت بر سازمان صداوسیما اخیرا در فضای مجازی منتشر شده بود.


تصویر/ اذان گفتن رهبر انقلاب در گوش نوزاد


در دیدار جمعی از جانبازان قطع نخاعی و بالای ۷۰ درصد با رهبر معظم انقلاب، ایشان در گوش یک نوزاد یک ماهه، اذان خواندند.




تعقیب و گریز مردی برای نجات دادن همسرش از خودروی یک متجاوز در تهرانسر


راننده پراید سفید رنگی که قصد داشت با ربودن زن جوان او را مورد آزار و اذیت قرار دهد با هوشیاری همسر قربانی به دام افتاد. این مرد در بازجویی هامدعی شده که تحت تاثیر مصرف شیشه دست به این کار زده است.

بیست و دوم شهریور ماه امسال بود که زن جوانی از خانه اش در منطقه تهرانسر خارج شد و به قصد رفتن به بولوار گلها کنار خیابان منتظر تاکسی ایستاد.
دقایقی بعد راننده یک پراید سفید رنگ پس از پرسیدن مقصد این زن ۲۴ ساله او را سوار ماشین کرد. هنوز چند دقیقه ای نگذشته بود که زن جوان متوجه شد راننده ،نقشه شومی در سر دارد. به همین خاطر با راننده درگیر شد. در حالی که این زن از راننده پراید می خواست که ماشین را متوقف کند و راننده هم از اینکار امتناع می کرد ،شوهر این زن که جلوی مغازه اش در خیابان گلهاایستاده بود این صحنه را دید.
همسر زن جوان با دیدن این صحنه با خودروی خود به تعقیب پراید سفید رنگ پرداخت اما راننده کماکان به مسیر خود ادامه می داد.
پس از طی مسافتی زن جوان که متوجه شده بود همسرش به دنبال اوست، در ماشین را باز کرده و با تهدید راننده، ترمز دستی ماشین را کشید.
پراید سفید رنگ پس از چرخش به دور خود به چند ماشین برخورد کرد و نهایت متوقف شد. مردمی که در آن محل حضور داشتند نیز با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و ماجرا را اطلاع دادند .
با اعلام این خبر به ماموران کلانتری ۱۵۰ تهرانسر ،مراتب به بازپرس کشیک قتل دادسرای ناحیه ۲۷ تهران گزارش شد. پس از آنکه پلیس موفق شد راننده پراید را دستگیر کند به دستور قاضی جمشید ایلخانی بازپرس شعبه هشتم دادسرای ویژه امور جنایی، تحقیقات از این مرد آغاز شد.
راننده پراید در اولین بازجویی ها مدعی شد که متوجه حال خود نبوده و تحت تاثیر مصرف شیشه دست به این کار زده است. او به ماموران گفت: قبل از اینکه این خانم سوار ماشین من شود، زن دیگری را سوار کردم اما موفق به انجام این کار نشدم. زن دوم را که سوار کردم می خواستم بعد از تجاوز، پولهایش را هم بدزدم، اما موفق نشدم.
تحقیقات در باره این پرونده کماکان ادامه دارد.


بازداشت دو نفردرپرونده آزار معلولان


سخنگوی قوه قضاییه در هشتادو پنجمین نشست خبری، آخرین وضعیت پرونده‌های مطرح در دستگاه قضایی را تشریح کرد.


 حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه تعدادی از نمایندگان مجلس خواستار علنی برگزار شدن دادگاه بابک زنجانی شده‌اند،‌ آیا برگزاری دادگاه به این صورت ممکن است؟ گفت: تشخیص علنی برگزار شدن یا غیرعلنی بودن دادگاه بر عهده قاضی است. حتی اگر دادگاه علنی برگزار شود انتشار جزئیات آن تا قبل از قطعیت حکم ممکن نیست.
وی ادامه داد: من به عنوان یک فرد مدافع این هستم که دادگاه علنی برگزار شود، ولی قانون اجازه این امر را نمی‌دهد.


 سخنگوی قوه قضائیه درباره این موضوع که بررسی اموال بابک زنجانی به کجا رسید، گفت: مطالبی که در این زمینه در جلسات قبلی گفته‌ام همان است. وکالت‌هایی از متهم به شرکت نفت داده شده و از طرف قوه قضائیه نیز نظارت می‌شود تا اموال کارشناسی شوند تا اگر می‌خواهند اموال را بابت طلب خود بردارند یا بفروشند.
 محسنی‌اژه‌ای درباره این موضوع که گفته شده کسانی می‌خواهند بدهکار نفتی را بکشند، گفت: این حرف ناصحیح است و موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود. برخی از مطالب که نسبت به این متهم یا متهمان دیگر گفته می‌شود صحیح نیست و اگر آنها شاکی شوند گوینده این مطالب قابل تعقیب است؛ چرا که هیچ کس حق ندارد به فردی حتی اگر متهم باشد توهین کند.
 وی ادامه داد: مطالبی که در مورد این پرونده گفته شده از سوی سیستم های اطلاعاتی و انتظامی مطرح نشده است و کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند یا بدون دلیل آن را می‌گویند که این موضوع تشویش اذهان عمومی است و اگر خدای ناکرده خودشان قصدی داشته باشند می‌خواهند که ذهن‌ها را متوجه جای دیگری کنند.
محسنی‌اژه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس گفت: نمایندگان خودشان بهتر از همه به قانون واقف‌ هستند؛ چرا که قانون را خود تصویب کرده‌اند.


خبرنگار دیگری در مورد این موضوع که برخی از قضات شاکی هستند که دو صنف دلالان معاملات ملکی و نمایشگاه‌های فروش اتومبیل باعث اختلال در جامعه هستند از محسنی اژه‌ای خواستار توضیح شد که وی گفت: ممکن است در هر صنفی فرد خاطی حضور داشته باشد، ولی اینکه بخواهیم دو صنف را محکوم کنیم تعبیر درستی نیست.

  وی ادامه داد: اگر چنانچه مشکلاتی در این زمینه وجود دارد باید آن را آسیب‌شناسی کنیم تا اگر نیاز به اصلاح است اصلاح شده و مقررات جدید در صورت لزوم وضع شود. شما هم اگر مصادیقی دارید به صورت مصداقی آن را مطرح کنید تا ببینید چه کاری باید در این زمینه انجام دهیم.
معاون اول قوه قضائیه درباره رویکرد قوه قضائیه در زمینه مبارزه با دریاخواری که مورد سئوال یکی دیگر از خبرنگاران بود، گفت: در خصوص رعایت حفظ محیط زیست و منابع طبیعی و نیز حفظ سواحل دریا و حریم رودخانه‌ها مکررا صحبت شده است. ما امیدواریم که مسئولان ذیربط اجازه ندهند که تعرضی در این زمینه صورت گیرد. اگر هم تعرضی شد تا جایی که جزو اختیارات‌شان است برای رفع تصرف آن اقدام کنند و در غیر این صورت موضوع را به قوه قضائیه گزارش دهند.


 وی یادآور شد: مسئولان صبر نکنند و سه چهار سال بعد بخواهند موضوع را به قوه قضائیه بگویند. قوه قضائیه تمام تلاش را دارد و بر روی این موضوع حساس است که تا آنجا که امکان دارد به دریا و محیط زیست لطمه‌ای وارد نشود، البته دستگاه هایی در این زمینه وجود دارند و مسئولیت هایی بر عهده دارند و دادستان‌های ما هم باید به وظایف خود عمل‌ کنند.
محسنی‌اژه‌ای با اشاره به اینکه دو مورد در مناطق آزاد موضوع مطرح است که در حال رسیدگی است، گفت: یک موردش طرح است؛ یعنی طرح دستگاه اجرایی است که مسئول بعدی می‌آید و می‌گوید که طرح غلط است. اگر دستگاهی طرحی داده باید اجرا شود و اگر خلاف قانون است باید به نحوی ابطال شود؛ چرا که اکر سلیقه‌ای عمل کنیم طبیعی است که کار جلو نمی‌رود.


وی یادآور شد: هیچ پرونده قضایی در زمینه دریاخواری تشکیل نشده و سابقه‌ای در قوه قضائیه در این زمینه وجود ندارد. اگر آقایان خلافی را در این زمینه می‌بینند آن را به قوه قضائیه بگویند. البته در دو مورد در مناطق آزاد موضوع مطرح است که در حال رسیدگی است و یک موردش همان طرحی است که گفتم و اختلاف در آن زمینه وجود دارد.


تشکیل پرونده در خصوص چاه‌های غیرمجاز در دستگاه قضایی


 محسنی اژه‌ای در ادامه نشست خبری خود با اهالی رسانه در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که دادستان کل کشور اعلام کردند ۳۰۰ هزار چاه غیرمجاز در کشور وجود دارد آیا در این رابطه تاکنون پرونده‌ای در قوه قضاییه تشکیل شده است؟ گفت: آمار این قضیه را وزارت نیرو و کسانی که مسئول هستند اعلام می‌کنند. این که پشت چاه‌های غیرمجاز افرادی صاحب قدرت باشند اینگونه نیست. هستند کسانی که صاحب قدرت نیستند و این کار غیرقانونی را انجام دادند. در رابطه با این موضوع پرونده در دستگاه قضایی تشکیل شده است.
 وی ادامه داد: در سال‌های اخیر که با موضوع خشکسالی در بعضی از استان‌ها مواجه هستیم این چاه‌ها می تواند مشکلات جدی به وجود آورند؛ بنابراین همانطور که گفتم پرونده تشکیل شده و از تعداد قابل توجهی از آنها جلوگیری شده است.
 بازداشت ۲ نفر در پرونده آزار و اذیت معلولان
 محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سئوال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر فعالیت موسسات غیرمجاز و این که موسسه مالی و اعتباری بدر طوس به دلیل نداشتن پشتوانه‌ مالی و تاییدیه بانک مرکزی اقدام به خرید املاک کرده و تعدادی از افراد طی هفته‌های گذشته در قبال دریافت اصل پول خود با پیشنهاد فروش حواله سپرده گذاری به یک سوم قیمت مواجه شده‌اند، گفت: در رابطه با این موضوع چندین بار صحبت شده است. ما اعتقاد داریم که مسئولیت اصلی بر عهده بانک مرکزی است و بانک مرکزی باید اقدامات عاجل‌تری را انجام دهد، البته باید گفت که در ماه‌های اخیر بانک مرکزی در رابطه با این موضوع به صورت جدی ورود پیدا کرده است.
 وی ادامه داد: در همین راستا کارگروهی به ریاست بانک مرکزی و با عضویت هر سه قوه تشکیل شده است؛ بنابراین متاسفانه با توجه به تعداد این موسسه‌ها و کم بودن نقدینگی کاری نیست که بتوان آن را ظرف یک یا دو ماه به پایان رساند، اما ان‌شاء الله هر چه زودتر این موضوع سر و سامان پیدا کند و برای سپرده مردم مشکلی پیش نیاید.
 وی در رابطه با بورسیه‌ها و اینکه قوه قضاییه در این زمینه تاکنون چه اقداماتی انجام داده است گفت: این موضوع دو بخش است؛ ابتدا این که وزارت علوم اعلام کرده برخلاف حرف‌های اولیه‌ای که زده شد تعداد زیادی از این بورسیه‌ها مشکلی ندارند و در واقع سیاسی کاری انجام شد، اما یک تعداد محدودی فاقد شرایط بورسیه هستند. مسائلی که در آن زمان اعلام شد و فضاسازی کاذبی را که ایجاد کردند باعث شد انگشت اتهام متوجه عده‌ای خاصی شود. در رابطه با این موضوع عده‌ای در دادسرا شکایت کردند و پرونده در شعبه بازپرسی در حال رسیدگی است.
 وی ادامه داد: در رابطه با این که بورسیه‌ها دارای شرایط هستند یا خیر قوه قضاییه تصمیم نمی‌گیرد، اما همانطور که گفتم کسانی که حقشان ضایع شده می‌توانند شکایت کنند و عده‌ای هم شکایت کرده‌اند.
 وی در پاسخ به سئوال دیگری در خصوص مفاسد اقتصادی و جلوگیری از ورود امضای طلایی به مراکز قدرت گفت: وقتی فسادی به‌بار می‌آید یک طرف آن یا مشتری است که زیاده خواه است و به دنبال منافع خودش است و سوی دیگر طرفی است که به او کمک می‌کند. این افراد ممکن است در دستگاه اجرایی، قضایی و مقننه باشند. اگر این افراد در دستگاه حکومتی باشند و به آنها کمک کنند مقصرتر از متقاضیان هستند.
وی خاطرنشان کرد: فردی که با چنین تخلفی موافقت می‌کند مستحق مجازات بیشتری است، البته رشوه دادن دو نوع است. زمانی فرد به دلیل موانع اداری و بروکراسی نمی‌تواند طبق اصول موافقت را کسب کند و متوسل به کار خلاف قانون می شود. اما یک زمان هم فرد به حق خود راضی نیست و من معتقد هستم که اگر افراد فاسدی که زیاده خواه هستند و قانون را بر نمی‌تابند و عامدا و عاملا حق دیگری را ضایع می‌کنند محاکمه علنی و به مردم معرفی کنیم بسیار بازدارنده‌تر از مجازات‌های نقدی و حبس‌ها خواهد بود.

  سخنگوی دستگاه قضایی ادامه داد: راه دیگر این است که سیستم اداری اصلاح شود. خیلی از مفاسد ما به همین سیستم باز می گردد. اگر آن را اصلاح کنیم شاهد این تخلفات نخواهیم بود. بخش مهمی از فسادهای اقتصادی ما به سیستم بانکی باز می‌گردد و همه مسئولان اذعان دارند که اشکال در سیستم بانکی است.
  وی درباره‌ زمین‌خواری در منطقه حیران گفت: این زمین خواری از سال ۸۲ شروع شده و حدود ۵۰۰ ساختمان در آنجا ساخته شده است که مسکونی است و از این تعداد تقریبا ۳۲ الی ۳۳ مورد است که مجوز ندارند و مابقی دارای مجوز هستند؛ بنابراین دستگاه قضایی مصمم است که با موارد خلاف برخورد کند. همچنین معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه نیز در رابطه با این موضوع فعالیت دارد.
 وی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه در استان البرز در مرکزی تعدادی از بچه‌های استثنایی را مورد ضرب و شتم قرار دادند، سرانجام این پرونده چه شد؟ گفت: بله، در مورد یکی از محل‌های نگهداری بعضی از معلولین گزارشی رسیده بود که دادستان آن را پیگیری کرد و تخلفاتی را نیز مشاهده کردند. در رابطه با این موضوع دو نفر بازداشت و چند نفر تحت تعقیب هستند و پرونده در حال رسیدگی است.
 محاکمه ۴۵ نفر از متهمان مربوط به بانک صادرات در پرونده فساد بزرگ مالی
 محسنی‌اژه‌ای در ادامه درباره محاکمه مدیران عامل ۳ بانک مربوط به پرونده فساد بزرگ مالی که مورد سئوال یکی دیگر از خبرنگاران بود گفت: در مورد تتمه پرونده سه هزار میلیاردی که متهمان متعددی داشت، وقفه هایی ایجاد شد آن هم به دلیل جابجایی قاضی پرونده؛ یکی از این جابجایی‌ها رفتن آقای سراج به سازمان بازرسی کل کشور بود.
 وی با اشاره به اینکه به دلیل اینکه پرونده سنگین است زمانی که قاضی عوض می‌شود باز زمان می برد، ادامه داد: اکنون ۴۵ نفر از متهمان مربوط به بانک صادرات در این پرونده در حال محاکمه هستند که پرونده‌شان با صدور کیفرخواست به دادگاه رفته بود.
 وی یادآور شد: در سه جلسه دادگاه فقط کیفرخواست قرائت شد؛ یعنی سه روز کیفرخواست خوانده شد.
 محسنی اژه‌ای افزود: این ۴۵ نفر با قرار آزاد هستند و به ترتیب دعوت می‌شوند.
 محسنی اژه‌ای در مورد این که آیا آقای خاوری غیابی محاکمه می‌شود یا خیر؟ گفت: وی را غیابی باید محاکمه کنند.
 قرار بازداشت موقت «حمید بقایی» تمدید شده است
   محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سئوالی در خصوص پرونده جیسون رضاییان گفت: من نتوانستم با قاضی در مورد اینکه حکم را امضا کرده یا خیر صحبت کنم.
 وی یادآور شد: از اینکه حکم صادر شده یا خیر اطلاعی ندارم، ولی می‌دانم حکم هنوز ابلاغ نشده است.
 معاون اول قوه قضاییه درباره مبادله جیسون رضاییان که سئوال یکی دیگر از خبرنگاران بود گفت: این موضوع در قوه قضاییه مطرح نشده است، ولی در برخی از محافل مطرح است.
 وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه از آنجا که جیسون رضاییان برای دولت آمریکا مهم است آیا ایشان باید آزاد شوند؟ گفت: از بیان جزئیات در این زمینه معذورم و هنوز در قوه قضاییه چنین موضوعی مطرح نشده، ولی در خارج از دستگاه قضایی آن را شنیدم.
 وی درباره اینکه آیا حمید بقایی همچنان در بازداشت است؟ گفت: ایشان هنوز آزاد نشده و قرار بازداشت موقت وی تمدید شده است.
 محسنی اژه‌ای از بیان جزئیات بیشتر در این زمینه خودداری کرد و گفت:‌ مطالبی که در مورد خروج اموال از سوی ایشان توسط برخی مطرح شده بود، صحیح نیست.
پرونده محمدعلی طاهری به دیوان عالی ارسال شده است

   محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در مورد پرونده سعید مرتضوی برخی اعلام کردند که در آن وقت‌کشی می‌شود و با اینکه حکم صادر شده ولی وی اعتراض نکرده است؟ گفت: اگر محکوم‌علیه اعتراض نکند پس از گذشت بیست روز، حکم قطعی می‌شود و حق اعتراض ندارد.
 وی یادآور شد: به نظرم نمی‌رسد که وقت کشی به نفع متهم در این زمینه صورت گرفته شده باشد.
 محسنی اژه‌ای اضافه کرد: در مورد پرونده دادستان سابق تهران باید یادآور شوم که در یک مورد آن حکم صادر شد، یک مورد کیفرخواست و یک مورد دیگر هم اکنون حکم صادر شده، ولی قطعی نشده است. بنده هم نمی دانم که وی ظرف ۲۰ روز اعتراض کرده یا خیر.
 وی در مورد اینکه آیا دادگاه بابک زنجانی در موعد مقرر برگزار می‌شود؟ گفت: تا الان در مورد برگزاری این دادگاه تاخیری اتفاق نیفتاده است.
 محسنی اژه ای در مورد آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده جزیره کیش گفت: این پرونده یکی از پرونده‌هایی است که در مورد اصل مبلغ اختلاف فاحشی وجود دارد. (بین مبلغ واقعی زمین و مبلغی که تعیین شده است)
 وی یادآور شد: کیفرخواست این پرونده صادر شده و به دادگاه رفته و پرونده در دادگاه مطرح رسیدگی است.
 محسنی اژه‌ای در مورد علت بازداشت یکی دو نفر از اعضای حزب مشارکت که مورد سئوال یکی دیگر از خبرنگاران بود، گفت:‌ از بیان جزئیات در این زمینه معذورم، ولی تا آنجا که می‌دانم از دو نفری که در این زمینه در ابتدا بازداشت نبوده اند، تحقیقات انجام شد و قراری صادر و آزاد شدند، ولی در تحقیقات بعدی مشخص شد که باید قرار تشدید شود و در نهایت به بازداشت موقت تبدیل شد.
 معاون اول قوه قضاییه در مورد نامه عفت مرعشی به وی که مورد سئوال یکی دیگر از خبرنگاران بود گفت: بنده این نامه را به دادستانی ارجاع دادم تا اگر لازم دانسته شد جواب آن را بدهند و اگر لازم بود آن را پیگیری کنند.
 سخنگوی قوه قضاییه در مورد کمپینی که برای حمایت از محمدعلی طاهری تشکیل شده که سئوال یکی دیگر از خبرنگاران بود گفت: ما از وضعیت حکم، مجاز به بیان جزئیات نیستیم. در این مورد حکم صادر شده، اعتراض کردند و اکنون پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شده است.
 وی خاطرنشان کرد: بنده نمی‌دانم که دیوان عالی چه تصمیمی در این مورد می گیرد ولی تا آنجا که می دانم هر پرونده ای که به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود سه حالت دارد؛ حالت اول اینکه پرونده از سوی دیوان مورد نقض قرار می گیرد و برای رسیدگی مجدد به شعبه دیگری می رود. حالت دوم این است که دیوان می‌تواند از پرونده نقص بگیرد و آن را به شعبه صادر کننده حکم بفرستد تا نواقص را رفع کند و در حالت سوم این است که حکم را تائید می‌کند.
 محسنی اژه‌ای درباره اخذ رشوه ۱۷ میلیاردی توسط رئیس دفتر یکی از شعب دادگاه گفت: فردی که به عنوان مدیر دفتر دادگاه یا کارمند دادگاه، رشوه ۱۷ میلیاردی اخذ کرده باشد نداریم، شما اگر اطلاعاتی دارید آن را به من بدهید.
 بررسی در مورد علت سکته شاهرخ زمانی ادامه دارد
 محسنی‌اژه‌ای در ادامه نشست خبری خود با اهالی رسانه در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه افرادی در گذشته در شرکت‌های خصوصی با چند شریک فعالیت می‌کردند و در حال حاضر در دولت یازدهم بر سر کار آمده‌اند و اکنون به دلیل اختلاف با شرکای قبلی از جایگاه خود سوئ‌استفاده می‌کنند، آیا در این راستا قوه قضاییه اقداماتی انجام داده؟ گفت: اگر سوءاستفاده از جایگاه‌شان یعنی موقعیت‌ حقوقی‌شان باشد و آن شرکت شاکی باشد، حتما قابل پیگیری است.
 وی ادامه داد: اگر شاکی وجود نداشته باشد ولی سوءاستفاده از موقعیت انجام گرفته باشد دارای دو حالت است؛ نخست آنکه زمانی آن عمل جرم است و از حیث عمومی دادستان آن را تعقیب می کند، اما در حالت دوم اگر تخلف اداری باشد و جرمی صورت نگرفته باشد قضیه را هیات های رسیدگی به تخلفات اداری می‌تواند دنبال کند.

سخنگوی دستگاه قضایی در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری در رابطه با پرونده شاهرخ زمانی (فعال سیاسی اصلاح طلب) که به مدت ۵ سال برای طی کردن دوران محکومیتش در زندان بوده و اکنون فوت کرده است، گفت: افرادی که متهم هستند یا محکوم می‌شوند اگر نگوییم که ممکن است بیشتر از سایر افرادی که در جامعه هستند دچار مشکل می‌شوند حداقل می توان گفت که همانند مردم مشکلاتی برای ‌شان به وجود می آید. مگر افرادی که در زندان به‌سر نمی‌برند دچار سکته نمی‌شوند؟ زندانی هم همین‌طور است.


وی ادامه داد:‌ اینکه دلیل سکته این فرد چیست در حال بررسی است و پزشک باید نظر نهایی را اعلام کند. همچنین اقدامات قضایی در مورد اینکه سکته چه علتی داشته در حال بررسی است و نتیجه‌ای اعلام نشده است.


 محسنی اژه‌ای ادامه داد: در رابطه با اینکه این فرد به مرخصی رفته یا خیر اطلاعی ندارم، اما همان طور که قبل‌تر نیز گفته‌ام مرخصی رفتن زندانی دارای ضوابطی است و مکانیزمی را طی می کند.
 خبرنگاری سئوال خود را اینگونه مطرح کرد که موسسات مالی در مشهد به یک معضل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تبدیل شده است، این ماجرا چه زمانی فیصله پیدا می کند؟
 سخنگوی دستگاه قضایی گفت: چیزی که جنبه سیاسی،‌ مالی و قضایی پیدا کرده را قوه قضاییه به تنهایی نمی تواند رفع کند. در رابطه با این موضوع ستادی در خود استان به ریاست استاندار و ستادی برای پشتیبانی به ریاست وزیر کشور تشکیل شده است که مقامات قضایی استان نیز عضو این ستاد هستند و در هر جا که لازم باشد پرونده تشکیل می شود، اما همه بحث قضایی نیست و بارها اعلام کرده ایم که مردم در زمان سپرده‌گذاری دقت کنند تا سرمایه‌هایشان از بین نرود.
   محسنی‌اژه‌ای در مورد ورود دستگاه قضایی به سیل‌های اخیر گفت: اگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان بازرسی گزارشی را ارائه دهند و کسی را مقصر اعلام کنند که فرد به لحاظ کوتاهی سبب جرمی شده،‌ قوه قضاییه به آن وارد می‌شود.
 وی ادامه داد: به عنوان مثال در مورد سیلی که اخیرا در طالقان و کرج اتفاق افتد، گزارشی از سازمان بازرسی ارائه شد اما در این گزارش اعلام جرمی نشده بود. فقط تذکراتی ارائه داده شده بود و نیازی به ورود قوه قضاییه در آن نبود.
 محسنی‌اژه‌ای درباره برخورد قوه قضاییه با موضوع زمین‌خواری گفت: کارهای خوبی قوه قضاییه در این زمینه آغاز کرده و اخیرا در استان البرز نیز صورت گرفته است. یکی از اقدامات دستگاه قضایی این بود که با کسانی که مجوز غیرقانونی داده بودند برخورد کرد و برای ۸ الی ۹ نفر از مسئولین که در دستگاه های اجرایی مجوز غیرقانونی ارائه داده بودند، پرونده تشکیل شد و دادستان به عنوان مدعی العموم به موضوع وارد شد و پرونده آن‌ها در حال رسیدگی است.
خبرنگاری سئوال خود را این گونه مطرح کرد که حدود یک سال از نامه معروف جنابعالی به وزیر ارتباطات مبنی بر فیلترینگ محتوای مجرمانه می گذرد، برنامه دستگاه قضایی در این زمینه چیست؟ محسنی اژه‌ای پاسخ داد:‌ در آن زمان که من این نامه را نوشتم رئیس کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه فضای مجازی بودم.

 وی یادآور شد: در این کارگروه یک نفر از قوه قضاییه حضور دارد که دادستان کل کشور هم رئیس کارگروه است. در آن نامه معتقد بودیم که باید در مورد استفاده خوب از فضای مجازی تلاش شود و ساماندهی در این زمینه صورت گیرد تا فسادی در این زمینه متوجه مردم به خصوص جوانان نشود؛ چرا که اگر ما جلوی آن را نگیریم بعدها مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.
وی ادامه داد: آن زمان قرار شد ترتیبی اتخاذ کنیم که مصادیق مجرمانه به صورت هوشمند پالایش شود و ما هم از آن استقبال کردیم. اکنون هم تلاش داریم تا بتوانیم به صورت هوشمند این موارد را پالایش کنیم و جلوی مفاسد را بگیریم.


محسنی اژه ای با یادآوری اینکه اکنون عضو کارگروه نیست، خاطر نشان کرد: امیدوارم با شروع مجدد شورای عالی فضای مجازی در دوره جدید مسئولان آن در جهت سیاستگذاری و موضوعاتی که مربوط به فضای مجازی است تلاش کنند تا بتوانیم جلوی مفاسد در این زمینه را بگیریم.



اعتراض عجیب عضو شورای شهر بندرعباس+تصاویر


یکی از اعضای شورای شهر بندرعباس با هدف اعتراض به ورود بی رویه فاضلاب به دریا در این شهر،‌ خودش را در مقابل یکی از کانال های اصلی ورود فاضلاب به دریا قرار داد تا به این روش اعتراض خود را به این وضعیت و بی توجهی مسئولین شرکت آب و فاضلاب شهری بندرعباس اعلام کند.

یکی از اعضای شورای شهر بندرعباس با هدف اعتراض به ورود بی رویه فاضلاب به دریا در این شهر،‌ خودش را در مقابل یکی از کانال های اصلی ورود فاضلاب به دریا قرار داد تا به این روش اعتراض خود را به این وضعیت و بی توجهی مسئولین شرکت آب و فاضلاب شهری بندرعباس اعلام کند.

اعتراض عجیب عضو شورای شهر بندرعباس
کیانوش جهانبخش عضو شورای شهر بندرعباس در اقدامی جالب توجه و با هدف اعتراض به ورود بی رویه فاضلاب به دریا در این شهر،‌ خودش را در مقابل یکی از کانال های اصلی ورود فاضلاب به دریا قرار داد تا به این روش اعتراض خود را به این وضعیت و بی توجهی مسئولین شرکت آب و فاضلاب شهری بندرعباس اعلام کند.وی گفت:‌۱۲ سال است که شرکت آب و فاضلاب بندرعباس،‌ پساب فاضلاب این شهر را به دریا می ریزد و نمی دانم که کدام قانون این کشور به این شرکت اجازه چنین اقدامی و تخریب این چنینی زیست محیط بندرعباس را می دهم.جهانبخش به فاصله یک ساعت پیش از جلسه امروز شورای شهر بندرعباس خود را در برابر یکی از کانال های واریز فاضلاب بندرعباس به دریا قرار داد و از آن جا نیز با همان لباس ها راهی جلسه علنی شورای شهر بندرعباس شد تا بدین شکل توجه جامعه و اعضای دیگر شورا و دستگاههای مسئول در این باره را اعلام کند.

اعتراض عجیب عضو شورای شهر بندرعباس
اعتراض عجیب عضو شورای شهر بندرعباس
منبع:تابناک


جان کری: برجام نتایج خوبی را با خود به همراه داشت


وزیر امور خارجه آمریکا در نشست خبری مشترک خود با وزیر امور خارجه آلمان اظهار داشت که کار اجرای توافق هسته ای تازه آغاز شده است.
جان کری

به  نقل از اِن بی سی نیوز، «جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا پس از دیدار و گفتگو با «فرانک والتر اشتان مایر» همتای آلمانی خود در نشست خبری مشترکی با وی شرکت کرد و در اظهاراتی درباره برجام گفت که کار برای اجرای توافق جامع هسته ای ۱۴ جولای تازه آغاز شده است.
کری پس از تشکر از نقش آلمان در حصوص توافق هسته ای ۱۴ جولای (۲۳ تیر ماه) میان کشور های ۱+۵ با ایران گفت: کار برای اجرای توافق هسته ای با ایران آغاز شده است.
وی ادامه داد: درست است که برای رسیدن به این توافق زمان زیادی را صرف کردیم، ولی این توافق از جهات مختلف نتایج خوبی را به همراه داشت؛ حتی برای جهان نیز دارای نتیجه خوبی بود.
وزیر امور خارجه آمریکا افزود: ما برای مرحله اجرای توافق هسته ای هوشیارانه عمل کرده و هیچ کسی نمی تواند این موضوع مهم را نادیده بگیرد. کار تمام نشده، بلکه از جهاتی تازه آغاز شده است.



تصاویر/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


حسبه نام پلیس مذهبی گروه تروریستی داعش است که وظیفه گشت زنی و برخورد با جرائمی را دارد که این گروه تعریف کرده است. تخریب قبور، جمع آوری دخانیات و آتش زدن آن، سرکشی به بازار، تنبیه و اجرای حکم مجرمین، جمع آوری اطلاعات و دستگیری متهمان ضدفعالیت های داعش، در سرزمین های تحت سیطره از وظایف این تروریست ها است. در تصاویر زیر، نیروهای حسبه داعش به بازارهای کرکوک عراق سر زده اند و قبوری را که به گمان آنها نشانه کفر است تخریب کرده اند. همچنین چند محموله سیگار را نیز آتش زده اند.

عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت

عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


عکس/ پلیس های داعش در حال انجام ماموریت


نام شما

آدرس ايميل شما

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1