در جلسه شورای برنامه ریزی گچساران چه گذشت؟
حرفهای نیش دار «سید ناصر» به تاجگردون و پاسخ جالب رئیس برنامه و بودجه (+ فیلم)
12 تير 1400 ساعت 23:10
جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان گچساران با حضور علیرضا اتابک فرماندار گچساران، علی شهابی نسب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، سید ناصر حسینی پور منتخب مردم شهرستانهای گچساران و باشت و جمعی از مدیران کل و روسای ادارات گچساران در سالن کنفرانس فرمانداری گچسارن برگزار شد.
جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان گچساران با حضور علیرضا اتابک فرماندار گچساران، علی شهابی نسب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، سید ناصر حسینی پور منتخب مردم شهرستانهای گچساران و باشت و جمعی از مدیران کل و روسای ادارات گچساران در سالن کنفرانس فرمانداری گچسارن برگزار شد.
فرماندار گچساران در این نشست اظهار کرد: افزون بر یکهزار و ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار استانی و سه هزار میلیارد ریال ملی استانی به گچساران اختصاص داده شد.
علیرضا اتابک بیان کرد: ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار استانی امروز بین دستگاههای اجرایی گچساران توزیع شد.
اتابک افزود: از این میزان اعتبارات استانی ۲۱۰ میلیارد ریال از محل استانی، ۹۸۰ میلیارد ریال در آمد حاصل از فروش نفت، ۴۴۰ میلیارد ریال از محل قانون استفاده از توازن، ۱۰۰ میلیارد ریال مالیات ارزش بر افزوده، ۸۰ میلیارد ریال راههای روستایی و ۴۰ میلیارد ریال آب روستایی و عشایری است.
وی تصریح کرد: میزان اعتبارات استانی در نظر گرفته شده نسبت به سال ۹۹ بیش از ۶۲ درصد افزایش یافته است.
فرماندار گچساران بیان کرد: اعتبارات عمرانی این شهرستان در ۲۸ فصل و ۶۰ برنامه توزیع شد.
اتابک با اشاره به اینکه این میزان اعتبارات برای ۳۰۰ طرح عمرانی در نظر گرفته شده بیان کرد: بیشترین اعتبارات امسال مربوط به توسعه خدمات شهری و روستایی میباشد که ۴۰۰ میلیارد ریال برای این بخش در نظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد: برای فصل منابع آب با ۲۸۰ میلیارد ریال، حمل و نقل با ۲۴۰ میلیارد ریال، کشاورزی و منابع طبیعی ۱۱۵ میلیارد ریال، آموزش و پرورش و فرهنگ و هنر و ورزش همگانی با ۱۰۰ میلیارد ریال، حفظ و امنیت عمومی ۸۵ میلیارد ریال و دین و مذهب ۷۵ میلیارد ریال در نظر گرفته شد.
فرماندار گچساران گفت: از محل ارزش افزوده هفت میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برای روستاهای بدون دهیاری در نظر گرفته شده که سهم عشایر از این میزان اعتبارات ۷۷ درصد است.
اتابک افزود: همچنین یکهزار و ۴۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی به طرحهای این استان تخصیص داده شده است. اتابک گفت: امسال اعتبارات مناسبی از محلهای مختلف به طرحهای این شهرستان اختصاص یافته و انتظار میرود دستگاههای اجرایی در اسرع وقت نسبت به موافقت نامهها با سازمان برنامه ریزی و بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد اقدام کنند.
وی عنوان کرد: چنانچه دستگاههای اجرایی این شهرستان در زمینه جذب اعتبارات کم کاری کنند اعتبارات ان اداره به دستگاههای اجرایی فعال در زمینه اجرای طرحها تخصیص خواهد.
در ادامه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: کل اعتبارات ابلاغی در شورای برنامه ریزی توسعه استان 762 میلیارد تومان است که از منابع مختلف 185 میلیارد تومان امروز در کمیته برنامه ریزی شهرستان گچساران بین پروژهها توزیع شد.
علی شهابی نسب افزود: این 185 میلیارد تومان از منافع مختلف استانی، 3 درصد نفت و گاز، قانون استفاده متوازن از امکانات کشور، مالیات بر ارزش افزوده، آب روستایی و راه روستایی است این کل اعتبارات بین فصول و برنامههای مختلف و پروژهها توزیع شد.
شهابینسب عنوان کرد: سال گذشته این عدد 114 میلیارد تومان بود که امسال نیز 185 میلیارد شد و رشدی معادل 63 درصد امسال اعتبار نیز داشتیم، علاوه براین اعتباراتی که در این جلسه مطرح شد نزدیک به 300 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و ملی استانی که در مجلس مصوب میشود و پیوست شماره یک قانون بودجه به پروژههای گچساران اختصاص دادهایم، که بی سابقه است.
وی تصریح کرد: به عنوان مثال همین پروژه آبرسانی به دشت امامزاده جعفر، باشت و خان احمد قریب به 128 میلیارد تومان، یکی پروژه 4 خطه کردن بابامیدان - گچساران - بهبهان، یکی هم پروژه گچساران به گناوه که نزدیک 30 میلیارد تومان اعتبار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: آبرسانی به شهر گچساران نزدیک 10 میلیارد تومان اعتبار دارد، پروژه دیگر فاضلاب گچساران است که از منابع مختلف نزدیک به 29 میلیارد تومان اعتبار دارد، بنابراین اینها پروژههای ملی و ملی استانی در شهرستان گچساران هستند که حدود 300 میلیارد تومان امسال در قانون بودجه اعتبار لحاظ شده است.
وی تصریح کرد: به غیر از این دو تا عدد نیز عددی را از محل محرومیت زدایی که نزدیک به 500 میلیارد تومان برای کل استان است ابلاغ خواهد شد و بین شهرستانها هم توزیع میشود که سهم شهرستان گچساران نیز ابلاغ خواهد شد.
شهابینسب بیان کرد: کل اعتبارات ما سال گذشته در جدول پیوست قانون بودجه 935 میلیارد تومان بوده که امسال در آن جدول به یک هزار و 600 میلیارد تومان رسیده اعم از طرحهای استانی، ملی استانی و دیگر اعتبارات، به غیر از این موارد نیز ظرفیت ماده 56 قانون الحاق دو را داریم که به صورت تسهیلات است و برای تکمیل پروژههای مهم ازجمله همین تکمیل پروژه آبرسانی دشت امامزاده جعفر که از آن ظرفیت هم استفاده خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: یک سری اعتبارات مربوط به طرحهای هادی نزدیک به 36 میلیارد است که به صورت ملی است و باید بین استان توزیع شوند و سهم گچساران هم به بنیاد مسکن اعلام خواهد شد بنابراین پروژههای ملی و ملی استانی در گچساران هفت پروژه هستند.
در ادامه منتخب مردم شهرستان گچساران و باشت اظهار کرد: مردم گچساران مشارکت خوبی در انتخابات داشتند به طوری که بالاترین میزان رأی را در شهرستانهای استان کهگیلویه و بویراحمد به رئیس جمهور منتخب دادهاند.
سید ناصر حسینی پور افزود: تمام دولتها در کنار افتخارات اشتباهاتی نیز داشتند و نمیشود در خصوص یک دولت سیاه نمایی کرد.
منتخب مردم گچساران و باشت در مجلس تصریح کرد: دولتها اگر افتخاراتی داشتند و به قله عزت رسیدهاند، این افتخارات ریشه در مدیریت جهادی و ریشه در ما میتوانیم داشته است.
حسینیپور عنوان کرد: اگر در نانو و هستهای و سوخت ۲۰ درصدی موفق بودیم و مدیرانی چون مجید شهریاری دانشمند ایرانی با هزینه خود کار انجام میدادند ریشه در ما میتوانیم داشته است.
وی افزود: در کنار مدیران جهادی وزیرانی نیز پیدا میشوند که ما نمیتوانیم را از تریبون فریاد میزنند.
حسینی پور بیان کرد: من در جمع شما به عنوان منتخب مردم معتقد هستم که نظام امام و رهبر و حاج قاسم سلیمانی به ما اجازه نمیدهد که اگر مدیری در نظام قبل بود ولی کارآمدی خوبی داشت از گردونه خارج شود.
منتخب مردم گچساران و باشت خاطر نشان کرد: باید توانمندی و کارآمدی مدیران را مد نظر قرار داد و از آنها برای پیشرفت حوزه کاری استفاده کرد.
وی با اشاره به اینکه مردم از مرزهای جناح بندی خسته شدند، افزود: با این اقدامنشان داده میشود که جناح بندی در کارها وجود ندارد.
حسینی پور با اشاره به اینکه من زمینهای در حوزه ارتباط با ادارات نداشتم، اضافه کرد: من مشکلات را دسته بندی کرده و موجودی و کمبودها را خواهم گرفت تا بدانیم چه چیزی کم هست و باید چه اقداماتی انجام شود هر چند ما نمیخواهیم شق القمر کنیم.
منتخب مردم گچساران و باشت اظهار کرد: تمام موضوعات مختلفی که به من گزارش شده طی یکنامه ۱۲ صفحهای به استاندار ارسال کردم.
حسینی پور بیان کرد: من در تهران برای خود یکمجموعه ۲۰۰ نفری داشتم و اعلام کردم به مجلس نیامده یک مرکز پژوهشی را دایر کردهام.
وی با عنوان اینکه استاندار و فرماندار گچساران انسانهای متعهدی هستند، افزود: به ما گفته شد مدیران کل در یک سال گذشته گچساران فراموش کردند تا جایی که فرماندار این شهرستان به آنها گوشزد میکرد که راه گچساران از کدام طرف است.
منتخب مردم گچساران و باشت در مجلس تصریح کرد: این نشان میدهد میتوان در این دولت نیز مدیران خداترس وجود داشته باشد.
حسینی پور عنوان کرد: بودجه کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۵ بالغ بر ۱۸۷ میلیارد تومان، در سال گذشته ۹۳۲ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰ نیز یک هزار و ۴۵۱ میلیارد تومان میباشد.
وی گفت: با توجه به نبود نماینده هیچ بی عدالتی در بخش بودجه شهرستان گچساران صورت نگرفته است.
منتخب مردم گچساران و باشت در مجلس اظهار کرد: از مدیران که شهرستان را در این مدت زمان به حال خود رها کردند گله داشته و آنها باید پاسخگو این اقدام خود باشند.
منتخب مردم گچساران و باشت تصریح کرد: آدمی نیستم که در جایگاه منتخب مردم وارد پروژه بشوم ولی نگاه کارشناسانه را نادیده بگیرم در تمامی پروژهها باید از کارشناسان کارآمد استفاده شود.
گفتنی است: در ادامه علی شهابی نسب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد در جواب سید ناصر حسینی پور که گفته بود نبود نماینده هیچ تاثیری درتوزیع اعتبارات و...نداشته است، اظهار داشت: نمیشود گفت نبود نماینده هیچ تاثیری نداشته است البته باید این موضوع را عنوان کنم که آقای تاجگردون شناخت کافی از بودجه و اعتبارات شهرستان داشته و در این مدت هم به جد پیگیر و تلاش زیادی نمودند در حالی که مدیران شهرستان گچساران تلاشی از خودشان نشان ندادند.
* کمیته برنامه ریزی شهرستان در حالی برگزار شد که فقط 3 مدیرکل حضور داشت (شهرکهای صنعتی، میراث فرهنگی و گردشگری و مدیرکل استاندارد) و خبری هم از استاندار یا معاون استاندار نبود این در حالی است که در سالهای گذشته که غلامرضا تاجگردون نماینده مردم شهرستان گچساران و باشت بود مدیران کل استان کهگیلویه و بویراحمد چند روز زودتر عازم شهرستان گچساران شده و از پروژهها و طرحها خود بازدید میکردند و بطوریکه مدیران کل به جهت معرفی طرحهای جدید در گچساران از همدیگر سبقت میگرفتند تا نزد تاجگردون خودی نشان دهند.
امروز شاهد آن بودیم سالنی که روزی مملو از مسئولان و معاونین و کارشناسان استانی بود بطوریکه جای سوزن انداختن نبود امروز دیگر خبری از آن شکوه و...نبود.
*البته مردم گچساران و باشت بیصبرانه منتظرند ببینند که آیا سید ناصر حسینی پور میتوان همچون تاجگردون که در طول 8 سال اجازه نداد که در توزیع اعتبارات حتی ریالی از سهم مردم گچساران و باشت تضییع ونادیده گرفته شود، بطوریکه توزیع اعتبارات بصورت کاملاً قانونی در بین شهرستانهای استان تقسیم میشد.
آیا در مدت نمایندگی سیدناصر حسینی پور این اتفاق خواهد افتاد یا...
کد مطلب: 436453