کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد چه می‌گذرد؛

قفل تاجگردون و صفر هاشمی‌پور

22 شهريور 1398 ساعت 4:15

عدل هاشمی‌پور نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده نیز در دیدار با مردم روستای سادات امامزاده علی(ع) نیز با انتقاد از دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: «نمره من به رئیس جدید صفر است.» «من به وزیر بهداشت گفتم علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد بیمار بود اما با آمدن این مدیر جدید بیمارتر شد.»


علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گویا قرار نیست که روی کار، تلاش و آرامش را ببیند. هر فردی که سکان این دانشگاه را به دست می‌گیرد راه خودش را می‌رود.

تقریباً چند ماهی به رفتن «ایلامی» در اردیبهشت ماه سال‌جاری نمانده بود که «یزدانپناه» که خود را سردسته معترضان و منتقدین به عملکرد ایشان می‌دید و با گروه‌های مخالف درحال رایزنی بود،توانست صندلی ریاست را از ایلامی گرفته، تا شاید در جایگاهی مسئول، خود نیز کار آزمایی و در معرض نقادی‌ها قرار گیرد. اگر چه وی ابتدا با همکاری تئوریسین های کنارش سعی در رفتاری متفاوت از زمان مسئولیتش در معاونت درمان دانشگاه داشت ولی دوام نیاورد و با همان فرمان قبلی در رفتار و کردار تخته گاز رفت. درکنارش شاگرد و مشاورانی بودند که بیشتر آنها نه بهداشتی و نه درمانی و نه آموزشی بودند وبیشتر درتسویه حسابهای شخصی فعال شدند. هیچ برنامه مشخص و مدونی برای ارتقا دانشگاه نداشت و اولویت وی تغییر چندین مدیریت و معاونت بود که آن هم تعامل نداشت و دانشگاه را درگیر حاشیه نمود، تا جایی که سر از مجلس هم درآورد. دانشگاه را به زعم خویش و بدون توجه به توانمندی و شایستگی و دخیل کردن نسبت افراد متعلق به یک شهرستان تقسیم کرد، چیزی که در هیچ جای دنیا دیده نمی‌شود و اسمش توازن منطقه‌ای هم نیست.
او و همکارانش اکنون برنامه‌ای برای چالشهای بزرگ دانشگاه ندارند و نه خبری از افتتاح کلینیک‌ها و نه از بیمارستان چرام و سی سخت و نه از اقدامی درجهت تاخیر پرداخت‌های پرسنلی و پزشکان است. تفکرات جناحی و طایفه‌ای و تشکیلاتی در انتصابها مشهود است که باعث حذف برخی نیروها، مدیران و معاونین به مراتب قویتر از فعلی گردید.
«یزدانپناه» بجای اینکه در فکر گره گشایی از مشکلات دانشگاه در تهران و رایزنی بودجه ای باشد فوکوس خود را بر تغییرات خرد دانشگاه معطوف نموده و نزدیک به دوسال تاخیر در پرداختهای بیشتر بیمارستان‌های استان که خود روزی منتقد همین موضوع بود را نادیده انگاشته ودرگیر کلنگ زنی وشروع پروژه های ازقبل ناموفق بیمارستانهای سی سخت وپاتاوه می باشد که یقینا سرنوشتی فراتر از بیمارستان باشت با آنهمه هزینه نخواهند داشت وهمه می دانیم که بیمارستان باشت اکنون خدماتی در اندازه مرکز بهداشت باباکلان ارائه می دهد.
رئیس دانشگاه و معاونین هر روز در محل کار یا مطب خویش در یاسوج هستند و مطب هیچکدام هم به هیچ قیمتی تعطیل نمی‌شود و این درصورتی است که رئیس دانشگاه کارانه ماهیانه قریب به 17 میلیون تومان و معاونین تا 80 درصد مبلغ فوق را دریافت می نمایند. حق مدیریت رئیس دانشگاه بیشتر از 4 میلیون تومان ماهیانه و معاونین تا 80 درصد مبلغ فوق را همراه حقوق دریافت می‌نمایند.
درحالیکه تأخیر در پرداخت کارانه پرسنل بیمارستان‌ها و پزشکان به یک سال و دو سال به ترتیب وجود دارد ولی کارانه رئیس، معاونین،مدیران و پرسنل ستادی تا آخر خرداد پرداخت و اکنون درحال مقدمات پرداخت سه ماهه دوم می‌باشد.

«یزدانپناه» اگر چه خود شاید به فکر ارتقا دانشگاه هم باشد ولی مشاوران و همفکرانش حلقه دید او را تنگ و محصور نموده‌اند وفرصت حضور در میدان رود ر رو را نیافته است و بیشترین دغدغه اش حذف مخالفین است.
باری به هر جهت اکنون بیش از 4 ماه است که آن مرد رفته است و رئیس جدید فقط گروه قبلی را متهم می کند که بردند و نکردند و این در حالی است که خود هنوز نه سنگی بر بنای قبلی گذاشته و نه انگیزه و توانی برای ادامه در وی پیش بینی می‌شود. نیروهای فله ای بکار گرفته شده بیمارستان جلیل و دانشگاه علوم پزشکی در هاله‌ای از ابهام، بیمارستان تعطیل باشت همچنان قفل بر درب‌ها، بیمارستان چرام در یادها رفته، تأخیر پرداخت‌های پزشکان و پرسنل بی‌انگیزه در یاد مانده و بر باد رفته و خواجه در بند نقش ایوان است.
بیمارستان‌هایی که با چه هزینه های گزافی بر گرده مردم سنگینی کردند و اکنون تعطیل یا نیمه تعطیلند و رییسی که می‌دانست و اکنون دیگران و تیم ایلامی را مقصر می‌داند. «دانشگاه یاسوج» در رتبه بندی درجهان، دومین دانشگاه ایران در میان چهل دانشگاه برتر ایرانی معرفی شد ولی اینجا حیات خلوت  برخی گردیده است.
غلام رضا تاجگردون نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی در بازدید که از «ام‌ آر‌ آی» گچساران داشت، قفلی بر درب آن زد و کلیدش را با خود برد و نوشت: «امروز يك كار خلاف قانون و اختياراتم كردم چون ديگه نميدونستم چكار كنم يك مجموعه دولتي خدمات رساني به مردم چند ماهي است مردم را معطل خودشان كرده‌اند. سرزده رفتم( البته به همراه يكي از مسئولين محترم) ديدم نيمه تعطيل با يك نگهبان ساده بيكار و كار و خدمات تعطيل است. در را بستم و قفل را بر در زدم و برگشتم. موضوع را به مسئولين استان و شهرستان هم منتقل كردم ببينم كاري ميشه يا نه. جالب اينه الان كه حدود ده ساعت از موضوع مي‌گذرد كسي سراغ كليد را از من نگرفت.»
https://www.kebnanews.ir/images/docs/files/000412/nf00412673-1.jpg
https://www.kebnanews.ir/images/docs/files/000412/nf00412673-2.jpg
عدل هاشمی‌پور نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده نیز در دیدار با مردم روستای سادات امامزاده علی(ع) نیز با انتقاد از دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: «نمره من به رئیس جدید صفر است.» «من به وزیر بهداشت گفتم علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد بیمار بود اما با آمدن این مدیر جدید بیمارتر شد.»
https://www.kebnanews.ir/images/docs/files/000412/nf00412673-3.jpg
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رئیس قبلی خیلی بهتر و پای کارتر بود و با رفتنش تمامی کارهای عمرانی علوم پزشکی تعطیل شد.
وی گفت: ایشان فقط چسبیده‌اند به عزل و نصب و مراکز درمانی را رها کرده‌اند، بعضی درمانگاه‌های ما فاقد پزشک هستند و فاقد امکانات، این هم تحریم های ترامپ هست؟ نه برادر این از کم کاری شماست که فقط چسبیده اید به عزل و نصب و سیاسی کاری و بهداشت و درمان را رها کرده‌اید.
با این وجود شرایط دانشگاه علوم پزشکی بر روی ریل خودش قرار نگرفته و خواسته همه مردم و دلسوزان این است که دانشگاه علوم پزشکی از مسائل حاشیه‌ای دور شود و بیش از گذشته برای مردم قدم بردارد.
 


کد مطلب: 412673

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/video/412673/قفل-تاجگردون-صفر-هاشمی-پور

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1