کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

هشتاد و چهارمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

اکبری، مدیرعامل کارخانه شن و ماسه: گازوئیل دولتی به ما نمی‌دهند، اما در بازار آزاد فراوان است / باید بررسی شود گازوئیل‌های دولتی کجا می‌رود! / پیمانکاران نورچشمی از بستر رودخانه برداشت می‌کنند، اما ما نه / وعده‌های معدنی از سال ۹۱ تاکنون بی‌نتیجه مانده است / یدالله رحمانی: دیوار ما کوتاه است برای خدمت به مردم / هیچ کسی حق برداشت از بستر رودخانه را ندارد در اجرای قانون شوخی نداریم

6 دی 1403 ساعت 4:16

هشتاد و چهارمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور یدالله رحمانی، استاندار استان، و جمعی از مدیران ارشد اجرایی و سرمایه‌گذاران، شامگاه چهارشنبه، ۵ دی‌ماه ۱۴۰۳، در سالن جلسات اتاق بازرگانی یاسوج برگزار شد. در این نشست، رضا اکبری، مدیرعامل کارخانه شن و ماسه یاسوج، به بیان مشکلات و چالش‌های صنعت شن و ماسه پرداخت و خواستار توجه مسئولان به معضلات موجود در این حوزه شد.


هشتاد و چهارمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور یدالله رحمانی، استاندار استان، و جمعی از مدیران ارشد اجرایی و سرمایه‌گذاران، شامگاه چهارشنبه، ۵ دی‌ماه ۱۴۰۳، در سالن جلسات اتاق بازرگانی یاسوج برگزار شد. در این نشست، رضا اکبری، مدیرعامل کارخانه شن و ماسه یاسوج، به بیان مشکلات و چالش‌های صنعت شن و ماسه پرداخت و خواستار توجه مسئولان به معضلات موجود در این حوزه شد.
به گزارش کبنا،
هشتاد و چهارمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست یدالله رحمانی، استاندار این استان، و با حضور رئیس اتاق بازرگانی یاسوج، معاون امور اقتصادی استانداری و جمعی از مدیران ارشد اجرایی استان و سرمایه‌گذاران برگزار شد.
این نشست شامگاه چهارشنبه، ۵ دی‌ماه ۱۴۰۳، در سالن جلسات اتاق بازرگانی یاسوج برگزار گردید. رضا اکبری، مدیرعامل کارخانه شن و ماسه یاسوج، در این جلسه به بیان مشکلات و چالش‌های موجود در صنعت شن و ماسه پرداخت و گفت: «حضور استاندار در این جلسه بارقه‌ای از امید را در دل ما ایجاد کرد.»
اکبری با اشاره به مشکلات ناشی از افزایش بی‌رویه نرخ ارز و هزینه‌های تولید، افزود: «افزایش هزینه‌های تولید لحظه‌ای ما را تحت فشار قرار داده است. همچنین، افزایش چند برابری حامل‌های انرژی و کمبود گازوئیل به معضلی جدی تبدیل شده است. ما دو سال است که یک لیتر گازوئیل دولتی دریافت نکرده‌ایم، اما در بازار آزاد به وفور موجود است. باید بررسی شود که گازوئیل‌های دولتی کجا می‌رود.»
مدیرعامل کارخانه شن و ماسه یاسوج همچنین به مشکلات ناشی از برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه‌ها اشاره کرد و گفت: «قبلاً ما از بستر رودخانه برداشت می‌کردیم، اما استاندار وقت، آقای صابری، ما را مجبور کرد که از کوه شن و ماسه تولید کنیم. از سال ۹۱ قرار بود که برای همه ما معدن کوهی بزنند، اما هنوز هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده است.»
وی با انتقاد از دخالت‌های بی‌جا در قیمت‌گذاری شن و ماسه، خاطرنشان کرد: «سازمان صنعت، معدن و تجارت که باید حامی سرمایه‌گذاران باشد، در واقع ترکیبی از سه وزارتخانه است و ما هم از «زن» اول هستیم. آن‌هایی که تازه می‌آیند، خودی‌تر و سوگلی‌تر می‌شوند. طبق مصوبه شورای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، قیمت‌گذاری استانی ابطال شده است، اما همچنان قیمت‌ها به‌صورت غیرمنصفانه تعیین می‌شود. برای من و همکارانم میلیاردها تومان جریمه تعیین شده است.»
اکبری، مدیرعامل کارخانه شن و ماسه: گازوئیل دولتی به ما نمی‌دهند، اما در بازار آزاد فراوان است / باید بررسی شود گازوئیل‌های دولتی کجا می‌رود! /  پیمانکاران نورچشمی از بستر رودخانه برداشت می‌کنند، اما ما نه / وعده‌های معدنی از سال ۹۱ تاکنون بی‌نتیجه مانده است / یدالله رحمانی: هیچ کسی حق برداشت از بستر رودخانه را ندارد در اجرای قانون شوخی نداریم
اکبری با اشاره به تولیدات خود گفت: «سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که من به‌عنوان اکبری، کارخانه‌دار، در یک روز ۶ هزار تن شن و ماسه تولید کرده‌ام. این به معنای بارگیری ۶۰۰ کامیون است که هر کامیون ۱۰ دقیقه بارگیری می‌شود. این یعنی معادل ۱۵ روز کاری. این چه وضعی است؟ ما را بیچاره کرده‌اند.»
ابراهیم قنبری، معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، پس از سخنان اکبری گفت: «دیوار ما از همه جا کوتاه‌تر است.» به این سخنان، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، پاسخ داد: «ما این‌جا هستیم که مشکلات مردم را حل کنیم و هیچ منتی بر کسی نداریم. وظیفه ما این است.»
اکبری در ادامه به قیمت‌گذاری شن و ماسه در استان‌های همجوار اشاره کرد و گفت: «میانگین قیمت شن و ماسه در استان‌های همجوار ۲۴۰ هزار تومان است، اما من قیمت را ۱۹۰ هزار تومان تعیین کرده‌ام. با این حال، حامل‌های انرژی روز به روز گران‌تر می‌شود و خواهش می‌کنم فکری به حال این قضیه کنید.»
وی در خصوص برداشت بی‌رویه بستر رودخانه‌ها توسط برخی کارخانه‌های تولید شن و ماسه، گفت: «آقایان صاحب‌دار و پیمانکاران ذی‌نفوذ برای خود برداشت می‌کنند، اما ماها نه.»
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه‌ها تأکید کرد: «هیچ کسی حق برداشت از بستر رودخانه را ندارد و اگر کسی این کار را می‌کند، باید اطلاع بدهید تا با او برخورد کنیم. ما در اجرای قانون و مقررات شوخی نداریم.»
رحمانی همچنین به آسیب‌هایی که واحدهای تولیدی به محیط زیست وارد می‌کنند اشاره کرد و گفت: «در سال‌هایی که با خشکسالی مواجه هستیم، این واحدها می‌توانند بحران‌هایی را ایجاد کنند. به همین خاطر، در جلسه شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت تأکید کردیم که اگر فعالیت‌های غیرمجاز وجود داشته باشد، باید احصا و پیگیری شود تا از آسیب‌های بیشتر به سواحل و بستر رودخانه‌ها جلوگیری کنیم.»


کد مطلب: 494247

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/report/494247/اکبری-مدیرعامل-کارخانه-شن-ماسه-گازوئیل-دولتی-نمی-دهند-اما-بازار-آزاد-فراوان-باید-بررسی-شود-گازوئیل-های-کجا-می-رود-پیمانکاران-نورچشمی-بستر-رودخانه-برداشت-می-کنند-نه-وعده-های-معدنی-سال-۹۱-تاکنون-بی-نتیجه-مانده-یدالله-رحمانی-دیوار-کوتاه-خدمت-مردم-هیچ-کسی-حق-ندارد-اجرای-قانون-شوخی-نداریم

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1