کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا بررسی کرد؛

پای لنگان مدیران کهگیلویه و بویراحمدی در زبان‌های خارجی / اصلی‌ترین پیش‌نیاز روابط اقتصادی خارجی در استان وجود ندارد

17 خرداد 1402 ساعت 19:41

در حالی که یکی از مهمترین پیش‌نیازهای توسعه اقتصادی در جهان امروز، تقویت ارتباطات بین‌المللی است، اما اکثر مدیران کهگیلویه و بویراحمدی مهارت چندانی در زبان‌های خارجی ندارند.


در حالی که یکی از مهمترین پیش‌نیازهای توسعه اقتصادی در جهان امروز، تقویت ارتباطات بین‌المللی است، اما اکثر مدیران کهگیلویه و بویراحمدی مهارت چندانی در زبان‌های خارجی ندارند.
به گزارش کبنا، از اوایل قرن بیستم به این سو، اقتصاد کشورهای مختلف دنیا به تدریج از انزوا خارج شد و به تدریج روابط اقتصادی بین‌المللی قوت گرفت.
امروزه در هم تنیدگی اقتصادی آن‌قدر زیاد شده که از وضعیت موجود با عنوان «اقتصاد جهانی» یاد می‌شود.
واضح است که یک کشور و یا جامعه نمی‌تواند تمام نیازهای خود را به تنهایی برطرف کند. از طرف دیگر، معمولاً در یک جامعه ظرفیت‌هایی وجود دارد که در محل مبدأ دچار مازاد تولید می‌شوند. اما در جوامع دیگر چنین ظرفیتی وجود ندارد. بنابراین مازاد تولید در جامعه مبدأ و نیاز به آن تولید در دیگر جوامع، باعث شکل‌گیری روابط اقتصادی بین‌المللی شده است.
در ایران اوج این مناسبات و روابط اقتصادی را می‌توان در دوران صفویه مشاهده کرد که به گفته جان فوران پژوهشگر جامعه‌شناس، ایران هم‌رده و هم‌سطح کشوری همچون بریتانیا بود.
هر چند هنوز هم در ایران بسیاری از مواد وارد و برخی نیز صادر می‌شوند. اما پس از تحریم‌های بین‌المللی حجم این معاملات کاهش چمشگیری داشته است.
در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل ظرفیت‌های طبیعی‌ای که در آن وجود دارد، شرایط برای برقراری روابط اقتصادی بین‌المللی وجود دارد. ولی تاکنون این ظرفیت بالفعل نشده و هنوز بعد از چهار دهه بالقوه مانده است. 
علاوه بر قدرت چانه‌زنی مدیران برای برقرای روابط اقتصادی بین‌المللی، یکی از مهمترین پیش‌نیازها سطح مهارت در کاربرد زبان‌های خارجی به‌ویژه انگلیسی و عربی است.
واضح است که در صورت عدم تسلط بر چنین زبان‌هایی اساساً امکان شکل‌گیری ارتباطات بین‌المللی منتفی خواهد شد.
مشاهده گذرای رفتار مدیران کهگیلویه و بویراحمدی نشان می‌دهد که اغلب آنها از مهارت کافی در زبان‌های خارجی برخوردار نیستند.
حتی برخی از آنها در زبان ملی خود نیز توانانیی چندانی ندارند. شیوه نامه‌نگاری و جنس قلم آن‌ها که اغلب نازل‌ترین نکات ویرایشی همچون جایگذاری درست نقطه، نقطه‌ویرگول، کاما، رعایت فاصله کامل و نیم‌فاصله و ... نیز در آنها رعایت نمی‌شود، خود گواه این موضوع است.
انتظار می‌رود مدیران کهگیلویه و بویراحمدی به‌ویژه آنهایی که در حوزه اقتصادی فعالیت دارند، مثل معاون اقتصادی استاندار، مدیران کل صنعت و معدن، گمرک، گردشگری و میراث فرهنگی، اقتصاد و دارایی و ... مهارت کافی در زبان‌های عربی و انگلیسی داشته باشند.
افکار عمومی از آنها مطالبه دارد سطح مهارت خود در این زبان‌ها را به طور شفاف اعلام کنند.
کبنانیوز آمادگی درج جوابیه مدیران مورد اشاره در بالا را دارد.


کد مطلب: 463285

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/report/463285/پای-لنگان-مدیران-کهگیلویه-بویراحمدی-زبان-های-خارجی-اصلی-ترین-پیش-نیاز-روابط-اقتصادی-استان-وجود-ندارد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1