سازمان هواشناسی اعلام کرد
بارش برف و باران تا آخر هفته در ۱۶ استان/ هشدار زرد هواشناسی برای ۲ استان
20 آذر 1401 ساعت 20:43
سازمان هواشناسی از تداوم بارش برف، باران و وزش باد تا آخر هفته در ۱۶ استان کشور خبر داد و برای ۲ استان هشدار سطح زرد صادر کرد.
سازمان هواشناسی از تداوم بارش برف، باران و وزش باد تا آخر هفته در ۱۶ استان کشور خبر داد و برای ۲ استان هشدار سطح زرد صادر کرد.
به گزارش کبنا، بر اساس نقشههای همدیدی و آیندهنگری سازمان هواشناسی امروز در مناطقی از استانهای کرمان، یزد، شرق هرمزگان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان ابرناکی، بارش باران و وزش باد پیشبینی میشود.
در جنوب شرق کشور وزش باد همراه با کاهش نسبی دما گاهی همراه با خیزش گردوخاک پیشبینی میشود و در ارتفاعات استانهای خراسان جنوبی و کرمان بارش برف انتظار میرود.
با گذر متناوب امواج تراز میانی جو از غرب کشور روز دوشنبه در برخی مناطق واقع در شمال غرب، غرب و جنوب غرب کشور افزایش ابر گاهی رگبار پراکنده باران و رعد و برق و وزش باد روی میدهد.
روز سهشنبه برای مناطقی از شمال غرب و دامنههای جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران و استانهای خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، غرب فارس و بوشهر ابرناکی، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد پیشبینی میشود. در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش برف انتظار میرود.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز چهارشنبه در غرب کشور و جنوب آذربایجان غربی و کردستان بارش باران و برف روی میدهد. روز پنجشنبه این وضعیت در غرب، جنوب غرب و استانهای بوشهر، غرب فارس، جنوب اصفهان، شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی ادامه خواهد داشت.
تا روز سهشنبه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت واقع در شمال غرب، غرب و دامنههای جنوبی البرز آلودگی هوا تداوم دارد. طی روزهای دوشنبه تا آخر هفته نیز افزایش نسبی دما در اکثر مناطق کشور روی میدهد.
توصیف سامانه: تداوم پایداری هوا
زمان پایان: صبح سهشنبه 1401/09/22
نوع مخاطره: افزایش غلظت آلایندهها و کاهش کیفیت هوا
منطقه اثر: تهران، کرج
اثر مخاطره: افزایش غلظت آلایندهها، کاهش کیفیت وضع هوا در حد ناسالم برای تمام گروهها.
توصیه: کاهش تردد خودروها و کنترل فعالیت واحدهای صنعتی، مدیریت منابع آلاینده، تأکید بر عدم تردد غیرضروری برای تمام گروهها، پرهیز از فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز، اتخاذ تدابیر مدیریتی لازم برای جلوگیری از افزایش غلظت آلایندهها تا حد بسیار ناسالم.
۱۳ هزار امدادگر، آماده مقابله با برف و کولاک/ایجاد پستهای امدادی در ۱۰۰ گردنه خطرناک
رئیس سازمان امداد و نجات کشور از ایجاد پستهای موقت در ۱۰۰ گردنه خطرناک کشور برای پشتیبانی از پایگاههای جادهای در طرح امداد زمستانه و مشارکت ۱۳ هزار امدادگر در این طرح خبر داد.
مهدی ولی پور با اشاره به آغاز طرح امداد زمستانه از ۲۳ آذر، اظهارداشت: طرح امداد زمستانه مانند سالهای گذشته برای امدادرسانی در جادههای کشور قبل از آغاز فصل زمستان شروع میشود.
ولیپور با اشاره به فعالیت ۵۷۵ پایگاه ثابت و ۱۰۰ پست موقت در گردنههای خطرناک و در طول طرح زمستانه افزود: ۴۶۴ شعبه و دفتر نمایندگی، ۳۰۵ مرکز پشتیبانی امدادی، ۳۲ مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان، ۳۵ مرکز آنست و ۲۲ مرکز امداد هوایی در این طرح شرکت میکنند که در مجموع یکهزار و ۵۳۳ مرکز امدادی و پایگاهی را شامل میشود.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات کشور، در این طرح بیش از سه هزار و ۵۰۵ خودرو عملیاتی شامل یکهزار و ۶۳ دستگاه آمبولانس، یکهزار و ۲۷۰ خودروی امدادی، ۱۹ اتوبوس امدادی، ۴۵۶ خودروی نجات، ۵۰ خودروی ویژه عملیات، ۱۱ خودروی فرماندهی عملیات، ۴۸۰ موتورسیکلت امدادی، ۱۲۲ موتورلانس و ۱۹ فروند بالگرد شرکت میکنند.
ولیپور با اشاره به حضور ۱۳ هزار امدادگر، افزود: چهار هزار و ۵۰۰ تیم عملیاتی فعال، ۳۱ تیم واکنش سریع، ۲۲ هزار داوطلب تخصصی امداد و نجات، سه هزار و ۴۰۰ نیروی عملیاتی تخصصی کادر، در این طرح حضور دارند.
وی یک از معضلات امدادرسانی به افراد در راه مانده را نبود علائم و نشانههای رانندگی در جادهها و تونلها دانست و افزود: همین مسئله باعث میشود تا بسیاری از رانندگانی که در راه ماندهاند، ندانند در کجا هستند؛ بنابراین نتوانند محل دقیق خود را به ما بگویند و این مسئله باعث کند شدن امدادرسانی میشود.
ولیپور یکی دیگر از مشکلات پیشرو برای امدادرسانی را خاموش بودن روشنایی جادهها دانست و تاکید کرد که این مشکلات با سازمانها، نهادها و وزارتخانههای مربوطه مطرح شده است و به زودی حل میشود.
کد مطلب: 455541