کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

روزشمار انتخابات ۲۰۲۰؛ اطلاعات قابل تأمل انتخابات زودهنگام؛

(تصاویر و فیلم ) تظاهرات زنان مخالف ترامپ / تنهاترین رئیس‌جمهور آمریکا

28 مهر 1399 ساعت 20:57

معترضان انتخاب ایمی کنی برت به سمت ریاست دیوان عالی آمریکا را محکوم کردند. ترامپ این فرد را که به جزم‌اندیشی مذهبی و نیز مخالفت با سقط جنین معروف است، برای جانشینی روث بیدر گینزبرگ، رئیس تازه درگذشته دیوان عالی پیشنهاد کرده است. تعداد افراد باتجربه و واقع نگر در دولت ترامپ، روز به روز کاهش می‌یابد. این امر، برای آمریکا یک خطر جدی است. زیرا این افراد، تنها انسان‌هایی هستند که ترامپ را وادار می‌کنند تا به جای زندگی در جهانِ خیالی، با واقعیت‌ها رو به رو شود و بر اساس آن ها، کنش ورزی سیاسی کند.


 درحالی‌که نامزدهای انتخابات با سفر به ایالات رقابتی سعی در جذب بیش از پیش رأی‌دهندگان دارند، داده‌های رأی‌گیری زودهنگام در برخی از ایالات کلیدی تصویری متفاوت ارائه می‌دهد.

به گزارش کبنا؛ با وجود آنکه گمان می‌رود که در رأی‌گیری‌های زودهنگام، بیشتر رأی‌دهندگان وابستگی فکری و حزبی به دموکرات‌ها داشته باشند و داده‌های انتخاباتی نیز این گمانه را تائید می‌کند - از میان بیش از ۶۳ میلیون متقاضی آراء پستی، ۴۷ درصد دموکرات و ۳۰ درصد جمهوری‌خواه بوده‌اند - با این وجود داده‌های برخی ایالات کلیدی تصویری دیگر را ارائه می‌کند.
در تگزاس که دموکرات‌ها امیدوارند این ایالت سرخ را به رنگ آبی درآورند، داده‌ها نشان می‌دهد که ۵۱ درصد رأی‌دهندگان وابسته به حزب جمهوری‌خواه و ۴۰ درصد آنان وابسته به حزب رقیب بوده‌اند.
در ایالت به‌شدت رقابتی میشیگان نیز کفه ترازو با اختلاف ۲ درصد به نفع رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه سنگینی می‌کند و رقبای آنان ۳۹ درصد رأی‌دهندگان زودهنگام را تشکیل می‌دهند.
ایرنا نوشت: در ایالت رقابتی اوهایو فاصله تعداد رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه بیشتر شده و ۴۶ درصد در برابر ۴۱ درصد است. در ایالت ویسکانسین از مجموع برگه‌های رأی اخذ شده ۴۰ درصد به جمهوری‌خواهان و ۳۸ درصد به دموکرات‌ها تعلق دارد. در ایالت آریزونا هر حزب توانسته ۳۶ درصد رأی‌دهندگان را به خود اختصاص دهد.
با توجه به اینکه گفته می‌شود که اغلب هواداران ترامپ تصمیم دارند تا در ۱۳ آبان به پای صندوق‌های رأی بروند، رسانه‌های راست‌گرا از ترکیب کنونی آراء زودهنگام ابراز خوشوقتی کرده‌اند.
جیسون میلر از مشاوران رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه برگزاری آخرین مناظره دونالد ترامپ و جو بایدن، به شبکه فاکس نیوز گفت که نامزد جمهوری‌خواهان قصد دارد تا در این آخرین مناظره کمتر گفته‌های رقیبش را قطع کرده و به وی فرصت بیشتری برای تبیین مواضعش و پاسخ به سؤالات دهد. پس از ابتلای ترامپ به بیماری کووید–۱۹، مناظره دوم که قرار بود به صورت جلسه پرسش و پاسخ برگزار شود، لغو شد و مناظره آتی پنجشنبه شب به وقت محلی (بامداد جمعه ۲ آبان) در نشویل ایالت تنسی برگزار خواهد شد.

در گرماگرم رقابت‌های انتخاباتی، بگومگوی تیم ترامپ و فرماندار میشیگان کماکان ادامه دارد و ستاد نامزد جمهوری‌خواهان گرچن ویتمر را متهم کرده که تلویحاً از مخالفان ترامپ خواسته تا چهل و پنجمین رئیس‌جمهوری آمریکا را به قتل رسانند. اشاره هواداران ترامپ به نشان ۸۶۴۵ است که هنگام مصاحبه فرماندار میشیگان با شبکه ان بی سی روی میز او دیده می‌شد. حامیان ترامپ با استناد به فرهنگ لغات معتقدند که عدد ۸۶ کنایه از کشتن و ۴۵ نشانه ترامپ (چهل و پنجمین رئیس‌جمهوری آمریکا) است. سخنگوی فرماندار این برداشت را احمقانه توصیف کرد.
نامزد جمهوری‌خواهان در جریان سفر انتخاباتی دیروز به ایالت نوادا سری هم به یکی از کلیساهای لاس‌وگاس زد و در مراسم مذهبی آن شرکت کرد. ماسک نزدن و بی‌توجهی بسیاری از حضار به توصیه‌های بهداشتی و اسکناس‌های ۲۰ دلاری ترامپ از نکاتی بود که از چشم دوربین‌های رسانه‌ها دور نماند.
  
تارنمای یوروپ الکتس (EuropeElects) با گردآوری نظرسنجی‌های انتخابات آمریکا در برخی از کشورهای اتحادیه اروپا خبر داد که اکثریت قریب به ‌اتفاق مردم این اتحادیه (۱۷درصد-۸۳درصد) بایدن را به ترامپ ترجیح می‌دهند. از میان کشورهای بررسی‌شده، بایدن بیشترین حامی را در دانمارک (۹۳درصد) به خود اختصاص داده (در این مطلب، آماری از ایرلند (سرزمین آبا و اجدادی بایدن) ذکر نشده است) و بیشترین حامیان ترامپ هلندی (۳۱درصد) هستند.

   
از افشاگری نیویورک‌تایمز علیه بایدن تا ادعای ترامپ برای ترک آمریکا؛ آنچه را که این هفته در انتخابات آمریکا گذشت، در گزارش متین‌دخت والی‌نژاد ببینید.
 
تنهاترین رئیس‌جمهور آمریکا / ترامپ و خطر زندگی در جهان خیالی!
فرصت چندانی تا تاریخ سه نوامبر سال جاری میلادی (۱۳ آبان ماه) که قرار است انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا برگزار شود، باقی نمانده است. اندیشمندان و تحلیلگران زیادی از کشور‌های مختلف در اقصی نقاط جهان، با ارائه تحلیل‌ها و تفسیر‌های مختلف، دیدگاه‌های گوناگونی را در مورد اینکه شانس کدام یک از کاندیدا‌های اصلی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (دونالد ترامپ یا جو بایدن) جهت پیروزی در انتخابات آتی بیشتر است، مطرح می‌کنند. حتی اغراق آمیز نخواهد بود اگر بگوییم انتخابات آتی در آمریکا، یکی از پرریسک‌ترین و پرتبعات‌ترین انتخابات‌ها در کل تاریخ انتخابات ریاست جمهوری در این کشور است. بدون تردید، هرکدام از این کاندیدا‌ها در صورتی پیروزی در انتخابات، رویه‌ها و سیاست‌هایی را چه در عرصه سیاست داخلی و چه در عرصه سیاست خارجی، اجرایی و عملیاتی خواهند که تا حد زیادی، این رویه‌ها در نقطه مقابل یکدیگر قرار خواهند داشت و برونداد‌ها و نتایج متفاوتی را خلق خواهند کرد.
به گزارش فرارو، با این همه، آنچه در بحبوحه تلاش‌های انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهوری فعلی آمریکا، بیش از همه خودنمایی می‌کند، تشدید فشار‌ها بر علیه وی از جانب جمهوریخواهان و طیف‌های سیاسی آن (نه لزوما دموکرات‌ها) می‌باشد. در شرایط فعلی، محافظه کاران و نومحافظه کاران آمریکایی نقد‌های شدیدی بر علیه ترامپ مطرح می‌سازند. به عنوان مثال، محافظه کاران که همواره خواستار احترام به سازمان‌ها و نهاد‌ها و همچنین ارزش‌های لیبرالی و آمریکایی بوده اند، با مشاهده نوعِ عملکرد ترامپ در نابودی سازمان و نهاد‌ها و همچنین به سخره گرفتن و بی توجهی به ارزش‌های لیبرالی و آمریکایی از سوی ترامپ، تا حد زیادی وی را حتی از چهارچوب تفکر و ایدئولوژی حزب جمهوریخواه، خارج می‌دانند. از سویی، نومحافظه کاران آمریکایی نیز ترامپ را متهم می‌کنند که از قدرت نظامی آمریکا و بازوی زور آن، به اندازه کافی جهت توسعه دموکراسی و ارزش‌های آمریکایی استفاده نمی‌کند.
با این حال، آنچه که مخصوصا در مدت اخیر، از سوی برخی سیاستمداران حزب جمهوریخواه بر علیه دونالد ترامپ مطرح می‌شود، این نکته است که تعداد افراد باتجربه و کارکشته در دولت ترامپ، به شدت در حال کاهش است. این مساله در نوع خود تهدیدی جدی بر علیه آمریکا و امنیت و منافع ملی آن به حساب می‌آید.
در این راستا، "الیزابت نیومن" از مقام‌های (سابق) ارشد وزارت امنیت میهن آمریکا که برای حدودا سه سال در این وزارتخانه و در تیم امنیتی دولت ترامپ خدمت کرده، به تازگی در مقاله‌ای که آن را در "پایگاه خبری یو اس‌ای تودی" منتشر کرده، نقد‌های شدیدی را بر علیه ترامپ مطرح ساخته و نسبت به آینده آمریکا، اعلام هشدار کرده است. نیومن در مقاله خود می‌گوید: "وقتی مناظره نخست ریاست جمهوری آمریکا را مشاهده می‌کردم، خوشحال بودم. زیرا مردم آمریکا و مخصوصا کریس والاس مجری سرشناس آمریکایی که کارِ اداره مناظره میان ترامپ و بایدن را بر عهده داشت، برای نخستین بار، به وضوح فهمیدند که افرادی که با رئیس جمهور ترامپ کار می‌کنند، با چه مشکلات و مسائل عجیبی رو به رو هستند. به عنوان مثال، خودِ من، سه سال در تیم امنیتی ترامپ عضویت داشتم و در جلسات مختلف شرکت می‌کردم. ما بار‌ها سعی داشتیم در جریان این جلسات، به ترامپ و تیم نزدیک به وی بفهمانیم که اقدامات او (ترامپ) نظیر تحریک گروه‌های افراط گرای سفیدپوست، تبعات به شدت وخیمی را برای آمریکا به دنبال خواهد داشت و حتی می‌تواند، امنیت ملی آمریکا را دچار بحران اساسی کند. با این حال، ترامپ نه تنها به این توصیه‌ها توجهی نمی‌کرد بلکه حتی در فجایعی نظیر "کشتار ال پاسو"، از جانیان که همان گروه‌های افراط گرای حامی خودش بودند، به شدت حمایت می‌کرد".
نیومن در ادامه گزارش خود به نکته مهمی اشاره می‌کند. وی می‌گوید: "به نظر من، عامل اصلی تمامی رویه‌های متوهمانه رئیس جمهور آمریکا، این است که روز به رو از شمار سیاستمداران واقع گرا و کارکشته‌ای که جلوی طرح‌های خیالی رئیس جمهور آمریکا و تیم وی را می‌گرفتند و مانع از تصویب آن‌ها می‌شدند، کاسته می‌شود. در واقع، ترامپ با حذف این افراد، اندک شانس خود جهت رویارویی با واقعیت‌ها را نیز از دست می‌دهد. امری که تاثیر قابل توجهی بر اتخاذ سیاست‌های غیرسازنده از سوی وی برای آمریکا و آینده این کشور خواهد داشت".


ترامپ و خطر زندگی در جهان خیالی! (آماده انتشار)
الیزابت نیومن، وی از مقام‌های اسبق عالی رتبه در وزارت امنیت میهن آمریکا در دولت دونالد ترامپ بوده است.

در جایی دیگر، "پیتر نیکولاس" خبرنگار سرشناس حوزه کاخ سفید نشریه آتلانتیک نیز، در گزارشی تاکید می‌کند که "ترامپ، یکی از تنهاترین روسای جمهور آمریکا است. آنچه در مورد وی مهم است این نکته می‌باشد که اساسا وی نسبت و رابطه‌ای با واقعیات ندارد و صرفا بر اساس داده‌های خیالی خود فکر کرده و موضع گیری می‌کند. به عنوان مثال، چه لزومی دارد که رئیس جمهور آمریکا که به بیشترین منابع اطلاعاتی در جهان دسترسی دارد، ۱۵۰ ریتوئیت از منابع غیرموثق انجام دهد؟ چرا وی حتی در ساده‌ترین مسائل مرتبط با کاخ سفید و حتی حاضر شدن در محل کار خود، تابع نظم و مقررات نیست؟ چرا او بیش از اینکه به واقعیات تکیه کند، بیننده شو‌های تلویزیونی فاکس نیوز است؟ همه این‌ها برای آمریکا خطرناک هستند و می‌توانند تبعات بسیار بدی را برای این کشور به بار آورند".


ترامپ و خطر زندگی در جهان خیالی! (آماده انتشار)
پیتر نیکولاس، وی خبرنگار سرشناس حوزه کاخ سفید نشریه آتلانتیک است. وی از منتقدان برجسته ترامپ است.
نزدیکان ترامپ عملا همان چیز‌هایی را می‌گویند که وی دوست دارد. آن‌ها نیز انگار در دستور کار وی غرق شده‌اند. درست در همین نقطه شاهدیم که افرادی نظیر "جیمز متیس" و بسیاری از دادستان‌ها و بازپرس‌های آمریکایی که با اتکا به قانون، موضع گیری‌ها و اقداماتی را بر علیه ترامپ انجام داده اند، به بدترین شکل موجود توسط وی از سمت خود برکنار شده اند. مساله‌ای که به خوبی نشان می‌دهد که ترامپ براستی به دنبال افرادی است که صرفا در راستای آنچه او می‌خواهد یا مطلوب می‌پندارد، عمل کنند. او نمی‌خواهد هیچگونه مقاومت و یا حتی مخالفتی را شاهد باشد.
این رویکرد ترامپ (بریدن از واقعیات)، سیاست‌های بیمارگونه‌ای را برای آمریکا تولید خواهد کرد و حذف افراد کارکشته و باتجربه در ساختار قدرت سیاسی آمریکا، دولت آمریکا را از آن دسته از ارزش‌هایی که برای سال ها، خود را پیشگام و منادی آن‌ها معرفی کرده است، جدا می‌کند. در واقع، از یک چشم انداز کلی، این مساله می‌تواند آمریکا را از لحاظ ماهوی تهدید کند و آن را به کشوری تبدیل کند که هیچ تناسبی با ارزش‌ها و موقعیت جهانی آن ندارند. در این راستا، الیزابت نیومن در پایان مقاله خود در یو اس‌ای تودی می‌گوید: "بسیاری از من می‌پرسند آیا به عنوان یک مقام اسبق دولت ترامپ، بار دیگر به وی رای خواهم داد یا خیر. پاسخ من روشن است: چرا باید به فردی که آمریکا و منافع و امنیت ملی آن را به خطر می‌اندازد، رای دهم. من قطعا چنین کاری انجام نخواهم داد".

(تصاویر) تظاهرات زنان مخالف ترامپ
 
هزاران نفر از زنان مخالف دونالد ترامپ در شهرهای مختلف آمریکا راهپیمایی کردند.
علی‌رغم اعتراضات دموکرات‌ها، کمیته قضایی سنا تاریخ 22 اکتبر (اول آبان‌ماه) را به عنوان روز رای‌گیری در خصوص تایید صلاحیت قاضی ایمی کنی برت، نامزد دیوان عالی که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا معرفی شده، تعیین کرده است.
دموکرات‌ها تاکید دارند که این روند تایید صلاحیت خیلی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ سوم نوامبر (13 آبان‌ماه) نزدیک است.
شرکت‌کنندگان در راهپیمایی زنان گفتند، از اینکه جمهوری‌خواهان آماده هستند تا صلاحیت ایمی کنی برت را در آستانه روز انتخابات تایید کنند، بسیار خشمگین و عصبانی هستند چرا که همین جمهوری‌خواهان از برگزاری روند تایید صلاحیت در خصوص مریک گارلند، نامزد معرفی شده از سوی باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا آن هم شش ماه مانده به انتخابات 2016 میلادی امتناع کرده بودند.
 
 


کد مطلب: 426699

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/report/426699/تصاویر-فیلم-تظاهرات-زنان-مخالف-ترامپ-تنهاترین-رئیس-جمهور-آمریکا

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1