نگرانی مردم کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت نانواییها / هشدار جدی استاندار به مسافران / توضیحات سردار برای مقابله کرونا / چرا مردم یاسوج کرونا را جدی نمیگیرند؟ / وضعیت آب و هوای کهگیلویه و بویراحمد در 72 ساعت آینده
حالا که ویروس کرونا به عنوان میهمان ناخوانده به سرعت در حال انتشار است لازم است نکاتی در اولویت باشد تا هر چه سریعتر این ویروس را شکست دهیم. علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، لازم است که مردم از تردد غیرضرور در شهر خودداری کنند و در خانه بمانند. مردم شهر یاسوج بر خلاف روزهای نخست شیوع ویروس کرونا که آن را جدی می گرفتند در این روزها که روند ابتلا به بیماری شیب صعودی گرفته، ویروس را به فراموشی سپرده اند آنچنانکه ترافیک سطح شهر نسبت به گذشته نه تنها کمتر نشده که چشم گیر ترهم شده است.
حالا که
ویروس کرونا به عنوان میهمان ناخوانده به سرعت در حال انتشار است لازم است نکاتی در اولویت باشد تا هر چه سریعتر این ویروس را شکست دهیم. علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، لازم است که مردم از تردد غیرضرور در شهر خودداری کنند و در خانه بمانند. به غیر از این موضوعات، موارد دیگری است که دغدغه مردم شده است.
فارس نوشت: نانواییها یکی از آن مکانهایی است که رعایت نکات بهداشتی مورد توجه باشد. مردم تا حدودی از عدم رعایت نکات بهداشتی در این مکانها نگران هستند.
شهروندان یاسوجی این نکات را ارسال کردند که در اغلب نانواییها یک فرد پول را میگیرد و همان فرد تان را تحویل میدهد و نکات بهداشتی رعایت نمیشود و به شدت در این خصوص دغدغه دارند.
اما معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به این نگرانی مردم پاسخ داده و با بیان اینکه بهداشت نانواییهای کهگیلویه و بویراحمد به صورت روزانه رصد میشود، گفت: نظارت بر رعایت نکات بهداشتی در نانواییهای استان برای مقابله با این ویروس بیش از گذشته و با جدیت دنبال می شود، تمامی نانواداران موظف شدند میز جلوی نانوایی خود را بعد از اتمام کار به درون واحد صنفی منتقل کنند.
وی بیان کرد: اگر این امکان وجود نداشته باشد صفحه روی میز به صورت متحرک طراحی که انتقال و جابه.جایی آن به داخل نانوایی پس از اتمام کار امکان پذیر باشد.
این مسوول بیان کرد: جهت رعایت مسائل بهداشتی در تمامی نانواها یک نفر فروشنده صرفا جهت اخذ وجه و کارت بانکی بکار گرفته شود و به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد، ضمن اینکه انتظار میرود مردم استان برای خرید و فروش در حد امکان از تبادل وجه نقد خودداری کنند.
وی با تاکید بر اینکه کارگران نانوا خانهها موظف به استفاده از ماسک، دستکش و لباس کار مناسب هستند، بیان کرد: برای این افراد شستشوی مکرر دستها هر نیم ساعت یکبار با مواد شوینده و ضدعفونی ضروری است، همچنین تمام تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار میگیرد باید به صورت روزانه قبل از شروع کار و در طول روز در حین کار جهت رعایت مسائل بهداشتی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ضدعفونی و گندزدایی شوند.
وی ابراز کرد: کلیه کارکنان نانواخانهها قبل و بعد از اتمام کار موظف به استحمام، شستشو و تعویض لباس کار خواهند بود.ورود هرگونه افراد متفرقه به داخل نانوایی به طور مطلق ممنوع است.
وی عنوان کرد: کلیه روسای اتحادیه نانوا خانهها در شهرستانهای ۸گانه استان موظفند در ۴۸ ساعت آینده نسبت به تامین ژل ضدعفونی کننده و آب ژاول جهت ضدعفونی واحدهای خبازی به ادارات صمت و مرکز بهداشت شهرستان های مربوطه مراجعه و اقلام مورد نیاز را دریافت کنند.
وی تصریح کرد: معاونت غذا و دارو موظف شد نسبت به تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده صنوف نانوا خانههای استان اقدام کند.
معاون اقتصادی استاندار گفت: حسن نظارت بر اجرای رعایت مسائل بهداشتی در نانواخانه های استان بر عهده مراکز بهداشتی شهرستان های ۸ گانه استان است.
وی عنوان کرد: کلیه دستگاههای عضو کمیسیون آرد و نان موظف هستند به محض مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به سازمان صنعت، معدن و تجارت در مرکز استان و ادارات صمت در شهرستان های تابعه اعلام تا تصمیمات قانونی اتخاذ شود.
صمیمیدوست نظارت بر صنوف خبازان را شامل نماینده صمت، تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان شهرستان تابعه و نماینده فرمانداران برشمرد و گفت: این افراد موظفند به صورت روزانه نسبت به بازرسی از واحدهای خبازی اقدام کرده و نتیجه عملکرد خود در شهرستان های ۸ گانه را به فرمانداران و رئیس صمت شهرستانها اعلام کنند.