کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد پروژه‌های استان مورد بررسی قرار گرفت

قضیه 883 واحد تولیدی در کهگیلویه و بویراحمد / حمایت استانداری از رویکرد پلمب واحدهای غیراستاندارد / ورود کمیته 3 نفره به ماجرای آبراه‌های یاسوج

30 دی 1397 ساعت 20:44

فیلی در نشست شورای فنی استان خواستار تشکیل کمیته ۳ نفره با حضور نمایندگان دفتر فنی استانداری، شهرداری و شرکت آب منطقه استان شد و گفت: مطالعات ایدئولوژیک در خصوص جداول و آبراه‌های منطقه شرف آباد یاسوج بررسی و در جلسه بعدی این کارگروه ارائه شود.


شورای فنی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیران استان و به ریاست عزیز فیلی معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
اما سد تنگ سرخ دیگر پروژه بررسی شده شورای فنی بود که داودی‌مهر مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای در این نشست که امروز (یکشنبه دی‌ماه 97) در سالن جلسات ستاد بحران برگزار شد، معارضات محلی را عمده دلیل تاخیر در احداث سد تنگ سرخ است، گفت: مردم اجازه آغاز فعالیت در سد تنگ سرخ را نمی‌دهند که با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعتباری را از محل استانی برای تملک اراضی دریافت و بعد از دریافت پرونده‌ها از ثبت پرداخت می‌کنیم.
عزیز فیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه پروژه سد تنگ سرخ یکی از مهم‌ترین و حیاتی‌ترین پروژه‌های استان است، عنوان کرد: مدیرکل اقتصاد و دارایی نسبت به تامین و پرداخت حداقل ۵۰ درصد بدهی معارضین اقدام کند. سد تنگ سرخ 4.5 میلیارد اعتبار دارد. یکی از بزرگترین سازه‌های استان است و نباید به خاطر معارضات محلی متوقف شود.
وی در ادامه با اشاره به تعلیق 30 درصد پیمانکاران گفت: طی ارزیابی صورت گرفته از پروژه‌های عمرانی تعهد شهرداری‌ها از ابتدای سال جاری تاکنون کیفیت این پروژه‌ها متوسط و پایین بوده است که با این کمبود و بی‌پولی‌ها شهرداری‌ها یا کار انجام ندهند یا کار خوب و با کیفیت تحویل دهند.
فیلی از رویکرد پلمب واحدهای غیراستاندارد حمایت کرد و گفت: دفتر عمرانی استانداری از رویکرد پلمب واحدها توسط اداره استاندارد حمایت می‌کند، ضمن اینکه استانداردسازی مصالح ساختمانی با حداقل کارمزدها و هزینه‌ها صورت گیرد.
فیلی در نشست شورای فنی استان خواستار تشکیل کمیته ۳ نفره با حضور نمایندگان دفتر فنی استانداری، شهرداری و شرکت آب منطقه استان شد و گفت: مطالعات ایدئولوژیک در خصوص جداول و آبراه‌های منطقه شرف آباد یاسوج بررسی و در جلسه بعدی این کارگروه ارائه شود.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: باتوجه به وضعیت ناب‌سامان منطقه بختیاری‌ها در شهر یاسوج، شهرداری با همکاری برنامه و بودجه برای تامین اعتبار مورد نیاز و ساماندهی این منطقه اقدام کند.
وی عنوان کرد: در حالی که این پروژه در سایر استان‌ها به مرحله بهره برداری رسیده است علی رغم گذشت ۱۵ هتل ورزش استان یکی از پروژه‌های بررسی شده در نشست شورای فنی بود که این پروژه هم‌اکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد  با انتقاد از روند پیشرفت فیزیکی هتل ورزش یاسوج، گفت: آخرین استانی که می‌خواهد پروژه هتل ورزش را بعد از 15 سال مورد بهره‌برداری قرار دهد. در صورتی که پیشرفت فیزیکی مطلوبی در استان نداشته و استان کهگیلویه و بویراحمد است و بالغ بر 30میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته به این پروژه است.
آب و فاضلاب شهری تکلیف این پروژه را به ما اعلام کند
تصفیه خانه اضطراری شهر یاسوج دیگر پروژه بررسی شده بود که معاون امور عمرانی استاندار با بیان اینکه  تصفیه‌خانه اضطراری شهر یاسوج، پروژه مهمی است، گفت:این طرح 38 درصد پیشرفت فیزیکی دارد در حالی که این پروژه را برای تامین آب مردم در تابستان نیاز داریم اما پروژه تعطیل شده است.
وی با بیان اینکه 6 میلیارد تومان اعتبار این پروژه است که 2.4 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته گفت: آب و فاضلاب شهری تکلیف این پروژه را مشخص کند در غیر اینصورت به ما اعلام کند تا موضوع را به مسؤولان بالادست انعکاس دهیم.
فیلی با اشاره به دیدار با جانباز مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، گفت: تصفیه خانه فاضلاب شهر یاسوج بیش از ۶ میلیارد تومان اعتبار دارد که باید مسئولان با همت بیشتری نسبت به تکمیل این پروژه اقدام کرده و از تعطیل شدن آن جلوگیری کنند.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حیاتی بودن سد تنگ سرخ برای تامین آب شرب شهروندان یاسوجی، خاطرنشان کرد: تامین اعتبار برای تکمیل این پروژه مهم در بودجه ۹۸ پیگیری خواهد شد و برای به نتیجه رسیدن آن تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم.
هجیر افشون مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، اظهار داشت: ۳۷ پروژه استان از سوی کارشناسان دفتر فنی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت که از این تعداد ۸۱ درصد پروژه‌ها دارای کیفیت خوب، ۸ درصد متوسط و ۱۱ درصد ضعیف ارزیابی شده است.
وی با اشاره به اینکه دفتر فنی بازوی عالی‌ترین مرجع فنی استان به شمار می‌رود، گفت: برای اجرای پروژه با کیفیت و عالی نوع نگاه و انتخاب مشاور باید مبتنی بر طراحی بهینه اقتصادی و قوت در اجرای پروژه‌ها باشد.
در ادامه این نشست آمار واحدهای تولیدی مصالح ساختمان مطرح شد که سید انتظام سهمگین معاون فنی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بیان کرد: طبق اعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان 144 واحد مصالح ساختمانی دارای پروانه تاسیس و 739 مورد هم دارای پروانه بهره‌برداری است که در مجموعه 883 واحد دارای پروانه تاسیس و بهره‌برداری در سطح استان فعال است.
وی بیان کرد: تنها 44 واحد از 883 واحد اعلام شده دارای گواهینامه استاندارد هستند، 54 واحد فعال شن و ماسه فعال و 14 واحد غیرفعال است، 21 واحد دارای پروانه استاندارد و 33 واحد غیر استاندارد است که 61 درصد واحدهای شن و ماسه فاقد استاندارد هستند.
سهمگین بیان کرد: 28 درصد واحدهای تیرچه و بلوک دارای پروانه استاندارد هستند، 72 درصد غیر استاندارد هستند، ضمن اینکه از مجمع 883 واحد تنها 234 واحد در سامانه اداره استاندارد به ثبت رسیده‌اند.
در بخش پایانی این نشست بهمن رحمتی مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: 883 واحد دارای پروانه تاسیس و بهره‌برداری هستند در حالی که پس از مراجعه متوجه می‌شویم در گذشته واحدهایی پروانه و مجوز تیرچه و بلوک دریافت کرده‌اند اما الان این واحدها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه 235 واحد مصالح ساختمانی تحت پوشش استاندارد هستند، گفت: در یک ماه گذشته از تعداد واحدها پلمب شده 12 مورد برای دریافت مجوز استاندارد به ما مراجعه کردند.
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این اداره‌کل هیچ واحدی را تعطیل نمی‌کند، گفت: مخالف تعطیل شدن اشتغال‌ها هستیم. تعداد واحدهای شن و ماسه دارای پروانه استاندارد از 21 مورد دارای پروانه بهره‌برداری به 31 مورد ارتقا یافته است.
وی با تأکید بر جلوگیری از فعالیت‌ واحدهایی که شن و ماسه غیرفعال تولید می‌کنند، گفت: از مجموعه 6واحد پلی استایرن دو واحد دارای پروانه استاندارد و 4 مورد همچنان پلمب شده است.
در بخش دیگر این نشست دارا فرامرزی معاون صنعت و معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آمار 883 واحد فعال در استان گفت: 883 محصول دارای 364 پروانه بهره‌برداری و 81 جواز تاسیس است که مجموع 364 واحد دارای پروانه بهره‌برداری دو هزار و 300 مورد فرصت شغلی ایجاد کرده است.


کد مطلب: 406602

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/report/406602/قضیه-883-واحد-تولیدی-کهگیلویه-بویراحمد-حمایت-استانداری-رویکرد-پلمب-واحدهای-غیراستاندارد-ورود-کمیته-3-نفره-ماجرای-آبراه-های-یاسوج

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1