یادداشت ارسالی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: چرخشهای شگفتانگیز و فراموشی برخی از اصول
3 آذر 1403 ساعت 14:34
برخی از منتقدان معتقدند جاودانسیرت که با حمایت برخی نیروهای سیاسی به این جایگاه رسیده، اکنون به این افراد پشت کرده است. آنها این چرخشها را به معنای قدرتطلبی و حب جاه و مقام تفسیر میکنند.
یادداشت ارسالی| در پی تغییر در دولت و استقرار یک گفتمان سیاسی جدید، حالا برخی از مدیران که از نظر گفتمانی نسبتی با دولت جدید ندارند، بهگونهای تغییر جهت دادهاند که گویی از همان ابتدا در این گفتمان عمل کردهاند. نه تنها در کهگیلویه و بویراحمد، بلکه تقریبا در کل کشور به صورت جزئی و در برخی مناصب بهطور کلی شاهد این رفتار سیاسی هستیم.
در استان کهگیلویه و بویراحمد چنین تغییری در برخی ادارات مشهودتر است. دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یکی از نهادهایی است که این روزها تغییر و تحولاتی را از سر میگذراند. تغییرات مدیریتی و ابلاغهایی که بیش از پیش جای تأمل دارد. انتصابهای اخیر هر چند در ظاهر خوشایند به نظر میرسند، اما پشت پرده این تغییرات، حکایت از چرخشهای شگفتانگیز و فراموشی برخی از اصول گذشته دارد.
رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مدیری است که همان روزها گفته میشد با حمایت نمایندگان سابق استان به این جایگاه رسیده است، و نیز با پشتوانه سران اصولگرای استان توانست ابلاغ چنین جایگاهی را دریافت کند. اما به گفته برخی از منتقدان، رصد ابلاغیهها و رفتارهای اخیر او حاکی از آن است که به این افراد پشت کرده است. آنها این چرخشها را به معنای قدرتطلبی و حب جاه و مقام تفسیر میکنند.
به گفته آنها این رویکرد، بیش از هر چیز، ذهنیتی غیرمتعهد را نشان میدهد که وفاداری را صرفاً ابزاری موقت برای رسیدن به اهداف شخصی میداند. این در حالی است که حمایتهای گسترده برخی از اصولگرایان برجسته و افراد تأثیرگذاری که با اعتبار خود وی را به این جایگاه رساندند، نباید بهراحتی فراموش شود.
از سوی دیگر، منتقدان، دعوت از نهادهای مختلف، بهجای پرداختن به مشکلات واقعی پرسنل درمان و بیمارستانها، تنها نشاندهنده تلاشی برای نمایش حمایتهای سیاسی است. اگر به جای این اقدامات، وقت را صرف پرداخت معوقات و بهبود وضعیت درمانی استان میشد، بسیاری از بحرانها برطرف میشد و دیگر شاهد اعتراضهای بیمارستانی نبودیم.
شاید تعجببرانگیزتر از همه، رفتار نمایندگان کنونی مجلس است که بدون بررسی سوابق چنین افرادی، ناخواسته به این چرخه بیثباتی و ناامیدی در میان نیروهای اصیل دامن زدهاند. چرا تاریخ را مرور نمیکنیم؟ چرا به رفتارهای گذشته افراد توجه نمیکنیم تا تصمیمات امروزمان مبنای درستی داشته باشد؟
منتقدان عملکرد رئیس فعلی میگویند اما یک نکتهای روشن است: دیر یا زود، عملکرد رئیس فعلی برای همه روشن خواهد شد. به گفته آنها همانگونه که او پیش از این به برخی از حامیان خود پشت کرد، این روند ادامه خواهد داشت و کسانی که امروز به او دل بستهاند نیز از این چرخشهای ناگهانی بینصیب نخواهند ماند. قانون عمل و عکسالعمل همواره برقرار است؛ آنکه اصول را فراموش کند، دیر یا زود نتیجه آن را خواهد دید.
در انتقاد به رئیس فعلی گفته میشود او نباید قدرشناسی را فراموش کند و با سیاستزدگی، نیازهای واقعی مردم را نادیده بگیرد. چرا که بزرگترین ضعف مدیریتی، همین سیاستزدگیها و چرخشهای ناگهانی است. امید است که چنین رفتارهایی برای همه، از جمله تصمیمگیرندگان آینده، درس عبرتی باشد تا دیگر شاهد تکرار آنها نباشیم.
این یادداشت نافی خدمات و عملکرد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیست و صرفا برای اصلاح برخی رویههای نادرست منتشر شده است. کبنانیوز آمادگی درج جوابیه مسئولین دانشگاه علوم پزشکی را دارد.
کد مطلب: 493149