کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

وحدت بدون شاخص و جوانان بدون شناخت؛

بررسی و نقد جلسه شورای وحدت اصولگرایان در استان کهگیلویه و بویراحمد در کهگیلویه بزرگ؛ نان را بده نانوا، بذار بسوزه

16 بهمن 1402 ساعت 12:45

تیم اصول‌گرایان استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌منظور سرپوش نهادن بر تمامیت‌خواهی عده‌ای که در این 44 سال، بر یک دنده خوابیده‌اند و هر آنچه را شب خواب می‌بینند، در روز به دنبال اجرایی کردنش هستند، به منظور آنچه اصطلاحاً ائتلاف، می‌خوانند، در سفری به کهگیلویه بزرگ، مجتمعی از برخی کاندیدها را تشکیل دادند.


تیم اصول‌گرایان استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌منظور سرپوش نهادن بر تمامیت‌خواهی عده‌ای که در این 44 سال، بر یک دنده خوابیده‌اند و هر آنچه را شب خواب می‌بینند، در روز به دنبال اجرایی کردنش هستند، به منظور آنچه اصطلاحاً ائتلاف، می‌خوانند، در سفری به کهگیلویه بزرگ، مجتمعی از برخی کاندیدها را تشکیل دادند.
اشکالات کارشناسی بر این تشکل؛

بااین‌حال، آیا حضرات می‌توانند به مردم تضمین بدهند که همچون دوره‌های گذشته، نامزد دلخواهشان از قبل مشخص نیست؟
و اما تحلیل نشست شورای وحدت در شهرستان کهگیلویه؛
-آقای علی مژدهی‌‌پور در این نشست ضرورت‌هایی را نام بردند که تعیین‌کننده راهبردهایی است که در صورت موفقیت در این رقابت سیاسی، دنبال خواهند کرد. عوامل مؤثر بر عقب‌ماندگی کهگیلویه و رشد توسعه شهرستان به نسبت دیگر شهرستان‌های استان و استان‌های برخوردار، مشکلات کشاورزان، آب، بیکاری، نیروی انسانی بالقوه مستعد، تأثیر تورم بر زندگی مردم، و نهایتاً از توانایی خودشان در حل مشکلات کهگیلویه بزرگ، در صورت موفقیتشان در انتخابات اسفند 1402، گفتند.
ایشان به‌گونه‌ای صحبت کردند که می‌بایست گفتمان شورای وحدت باشد؛ ولی به‌هرحال آنچه را به نظرشان، برای توسعه کهگیلویه بزرگ ضرورت دارد، بیان کردند.
- آقای آیت‌الله نبوی‌زاده در این نشست، می‌توان به او امید داشت؛ اما در این جلسه سخنانش بدون تمرکز بر جملات بود و مطالبی خارج‌ازموضوع مطرح کردند. تنها به این نکته اشاره کردند که در قانون‌نویسی درجا می‌زنیم و به قانون بانک‌ها اشاره نمودند. انگار مملکت ما مشکل قانون‌نویس دارد. بهتر است بدانند آنچه‌که باعث ربوی شدن تسهیلات بانکی شده است، کاهش نقدینگی، بدهکاری دولت‌ها به بانک‌ها، عدم برنامه‌ریزی دولت‌ها برای اشتغال و رونق اقتصادی و ضعف مجالس در نظارت بر دولت‌هایی است که گاهی همسو بودند و گاهی گرفتار تحریم‌ها.
واقعاً چرا باید به‌صرف داشتن یک مدرک دانشگاهی و فارغ از کمترین آگاهی از رویه‌های مدیریتی و یا عدم آشنایی با فرایندهای آن، این‌گونه وقت مردم را تلف کرد. آقای علوی بیشتر بایدهایی را گفتند که هر روز در هر کوی و برزنی بیان می‌شوند. اما آنچه در سخنان آقای محمد علوی مبرهن نشد، برنامه‌محوری بود. کسی که می‌خواهد در عرصۀ رقابت‌های انتخاباتی باشد و در جلسه‌ای قرار گرفته که مثلاً می‌خواهد برنامه‌ها و توانمندی خود را در شناخت مسائل و محدودیت‌ها و الزامات نمایندگی بیان کند، نباید فضایی سخن بگوید؟ آنچه از این نشست برداشت شد، حکایت همان ضرب‌المثل مشهور است که می‌گوید؛ «نان را بده نانوا، بذار بسوزه». اگر قرار بود آقای موحد را نخواهیم، باید فردی مجرب‌تر از ایشان و یا حداقل هم سطح ایشان در جلسه حضور می‌داشت. متأسفانه جوانان حاضر در این نشست، کاملاً دارند به بیراهه می‌روند. به‌واسطه دانش کم و اطلاعات ناقص و پراکنده‌گویی که دارند، نمی‌توانند در آرمانی که برای خودساخته‌اند، باقی بمانند. به آنها پیشنهاد می‌شود، به تجربۀ حاج‌آقای شیخ دانش، مسعود دانشی، کامرانی، بیت‌الله حسینی، جوغی‌پور، فضیل کشاورز، سلیمان ابید و خیلی‌های دیگری که یا جوان بودند و یا خامی کردند و در این عرصه‌ای که شرایط خاصی دارد و رقیب یا دو نفر اولِ در رقابت، با اختلاف فاحش نسبت به دیگران، محرز و مسلم هست، رقابت کردند و الان هیچ نامی از آنها در ذهن مردم ما نیست.
به جوانان حاضر در این رقابت عرض می‌کنم که سخنان فضایی، ذهنی و لفاضانه شما عزیزان، تنها موجب بستن راه و حرکت بستگان خود شده است و پسندیده‌تر آن است که خود را زیر چرخ ماشین قدرت‌های بزرگ این رقابت، نیندازید. بر توانمندی‌های فکری و علمی‌تان قدری بیندیشید که در این حوزۀ علاوه بر لابی‌گری و قدرتِ اجتماعیِ رأی‌آوری، دانش، تجربة موفق و مستند، فن بیان، ادب در گفتارها و آشنایی با نیاز جامعه الزامی است. نمی‌خواهم از شرایط اجتماعی مناطق و استان‌های با تفکر عشیره‌ای و قومیتی غافل باشم؛ اما این تمام ماجرا نیست. آیا سید باقر موسوی در بویراحمد از طایفه بزرگی برخوردار بود؟ آیا عدل هاشمی‌پور از پشتوانه طایفه‌ای عظیمی برخوردار بود؟ آیا فکر کردید که فقط شما می‌دانید؛ مثلاً آقای موحد سن بالایی دارد یا آقای مژدهی‌پور بازنشسته شده است و یا آقای بزرگواری بارها گفتند که با مردم میثاق عدم حضور دوباره دارم که کاندید نشوم؛ اما دوباره میل قدرت کردند؟ کسی که بعد از 20 سال نمایندگی و 12 سال سکوت، در سال 98 بیش از 70 هزار رأی می‌آورد، هم گام دوم را خود فهمیده و هم گام دوم به او نیاز دارد. پس بی‌جهت عِرض خود نبرید که نه گام دوم را به نیکی فهمیده‌اید و نه در قامت نمایندگی هستید.
دوستان جوان؛
درد امروز کهگیلویه بزرگ، جهالت و فضایی نگریستن و تخیلی فهمیدن و متوهمانه سخن‌گفتن بوده و ادامه دارد. کاش برای اثبات خود و برتری بر رقیب، از تجربۀ موفق خود در عالم مدیریت، در حوزۀ آسیب‌شناسی، در نگرش‌های جامعه‌شناختی، در گفتمان ایدئولوژیک و واقعی، و مهم‌تر از همه در چگونگی بومی‌سازی معادن و منابع عظیم سرمایه در کهگیلویه بزرگ می‌گفتید. به قول سعدی؛
من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم
 تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال


کد مطلب: 472193

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/note/472193/بررسی-نقد-جلسه-شورای-وحدت-اصولگرایان-استان-کهگیلویه-بویراحمد-بزرگ-نان-بده-نانوا-بذار-بسوزه

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1