دریافت لینک صفحه با کد QR
یادداشت ارسالی؛
حاجیزاده؛ مدیریت میدانی
1 شهريور 1401 ساعت 22:28
کیامرث حاجیزاده معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مدتی که سکان این معاونت را بر عهده دارد، گویی جانی دوباره در این معاونت دمیده است.
کیامرث حاجیزاده معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مدتی که سکان این معاونت را بر عهده دارد، گویی جانی دوباره در این معاونت دمیده است.
در تئوریهای مدیریت علاوه بر عملکرد یک مدیر، ویژگیهای شخصیتی او نیز بسیار مورد توجه است. حاجیزاده بسیاری از ویژگیهای یک مدیر موفق را دارد. در تئوریهای مدیریتی، قاطعیت را از اصول اساسی و انکارناپذیر میدانند. حاجیزاده در این مدت نشان داده است که کاملاً قاطعانه در مورد مسائل مدیریتی در کهگیلویه عمل میکند. علاوه بر این، نظم را نیز در تمام موارد مد نظر قرار داده است.
از سوی دیگر، حضور میدانی او در بسیاری از رخدادهایی که در این مدت در کهگیلویه و بویراحمد اتفاق افتاده است، قابل توجه است. او با توجه به سابقهای که در مدیریت بحران داشته است، نشان داده که در پیگیری بحرانها عملکرد قابل قبولی دارد. در سیل اخیر کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر مدیریت این اتفاق، خود پا به پای نیروهای امدادی و در بین مردم حضور داشت. در سرما و گرما و در پروژههای راهسازی نیز حضور داشته است.
حاجیزاده با وجود اینکه بومی کهگیلویه و بویراحمد نیست، اما نشان داده است که عرق خاصی به این استان دارد. در مواقع جدی، فریادهایش بر سر مدیرانی که کمکاری کردهاند، بیش از همه نشان دهنده این است که عزم جدی برای برون رفت این استان از وضعیت توسعهنیافتگی دارد.
از سوی دیگر تلاشهایش برای جذب اعتبار نیز قابل توجه است. یکی از دلایلی که اعتبار این استان در حوزه عمرانی افزایش یافته است حضور حاجیزاده در این معاونت است. دلیل آن را نیز اغلب ارتباطات گسترده حاجیزاده با نیروهای سیاسی و اقتصادی مرکز کشور است. حاجیزاده در استفاده از این ظرفیت برای جذب بیشتر اعتبارات عمرانی کهگیلویه و بویراحمد بیشترین استفاده را کرده است.
پروژههای عمرانی که اغلب راکد شده بودند، در دوران معاونت حاجیزاده اغلب فعال شدند و دیگر کمتر پروژهای را میتوان در این استان سراغ گرفت که به خاطر سوءمدیریت راکد شده باشد. گفتنی است که یکی از مهمترین مؤلفههای پیشرفت هر منطقه به ویژه منطقه محرومی چون کهگیلویه و بویراحمد همین پروژههای عمرانی است. چرا که در این استان، مشکل اساسی از نبود زیرساختها است. با پیگیری پروژههای عمرانی، مشکل زیرساخت کهگیلویه و بویراحمد نیز رفع خواهد شد. با وجود این زیرساختها امید توسعه این استان بیش از پیش میشود. اعتبارات سال ۹۹ استان ۸۰۰ میلیارد تومان بود اما در سال 1400 با پیگری های حاجی زاده این رقم به حدود سه هزار میلیارد تومان افزایش یافت. ۱۳۵ پروژه جاده روستایی فعال شده که سالهای قبل راکد بودند. با فعال شدن پروژههای آبرسانی و سدسازی، استان به کارگاه بزرگ عمرانی تبدیل شده است. ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی و جاری استان بوده و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبارات متمم سفر رئیس جمهور در سال ۱۴۰۱ است که به بخش راهها اختصاص داده میشود. اعتبارات آبرسانی به بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. اینها مواردی هستند که همگی پس از معاونت حاجیزاده تحقق یافتهاند.
گفتنی است حاجیزاده مسئولیتهای مدیرتی مختلفی که تاکنون داشته، از او کارشناسی زبده و پخته و مدیری توانمند و حرفهای ساخته است. حضور او در استان کهگیلویه و بویراحمد جان تازهای به پروژههای عمرانی داد و تحرکی کمنظیر در معاونت عمرانی استانداری ایجاد کرد. در دوره معاونت او هیچکدام از پروژهها راکد نبودند و پروژههایی که سالها راکد مانده بودند، اغلب فعال شدند. او در زلزله سیسخت نیز یکی از مسئولینی بود که شبانه روز پیگیر بوده و حضور فعال داشته است. ورودی چرام که سالها به مشکل برخورده بود در دوره او فعال شد. حاجیزاده با تیم قدر و توانای مدیریتی و با انگیزه، فعال، همدل و پیگیر تشکیل داده که در دوران استانداران گذشته استان کمنظیر بوده است. قطعا او کارنامه درخشانی از توسعه عمرانی استان به جا خواهد گذاشت.
کد مطلب: 451715
کبنانیوز
https://www.kebnanews.ir