متن ارسالی؛
چشم انداز و عملکرد عدل هاشمی پور در حوزه آب و فاضلاب
5 خرداد 1399 ساعت 17:47
در این نوشتار نیز به اهم عملکرد مهندس هاشمی پور در دوره خدمت ایشان در حوزه آب و فاضلاب و موارد انجام شده یا در حال انجام میپردازیم
بخش دوم؛ مهمترین عامل بقای سکونت گاههای انسانی در مناطق گرم و خشک، دسترسی به منابع آبی بوده و به همین دلیل همواره تغییر و تحول در شیوههای بهره برداری از منابع آب به منظور بهبود و دسترسی بهتر، الزامی است؛
با گذشت زمان و ورود خشکسالی شدید به مناطق مختلف کهگیلویه که مصادیق بحرانی آن همچون دهدشت، بخش سوق، روستاهای تابعه بخش مرکزی و در نهایت سرچشمه چاهها و سفرههای زیرزمینی شهر چرام را با بحران مواجه کرده بود؛ که در صورت ادامه روند خطر بی آبی و در نتیجه مقدمات تنش آبی مابین مناطق منتج از خشکی چاههای چرام را به شدت افزایش میداد.
قطعی آب در مناطق مختلف گرمسیری در فصل تابستان و استفاده بخش عظیم مردم از کولرهای آبی، تقسیم آب با تانکر به روستاهای مختلف و نبود آب شرب، مردم و مسئولین امر را با دست پاچگی و کلافگی دست به گریبان کرده و مسائلی چون پایین رفتن سطح آب زیرزمینی، کاهش آبدهی و گاهی خشکی کامل برخی چاهها در اثر بهره برداریهای بی رویه از منابع آب، این بار نه تنها بخش کشاورزی بلکه خطر مهاجرت گسترده را از ترس بی آبی شدید، تحت تأثیر قرار میداد.
با شروع نمایندگی مهندس هاشمی پور در مجلس شورای اسلامی و نگاه از افق بالا به موضوع توسعه پایدار با محوریت آب، شاهد اجرای طرحهای بزرگ و احیای پروژههای راکد چندین ساله بودیم که چهار شهرستان را با آینده نگری از فلاکت تنشهای شدید آبی و بحران آب بیمه میکرد.
در این نوشتار نیز به اهم عملکرد مهندس هاشمی پور در دوره خدمت ایشان در حوزه آب و فاضلاب و موارد انجام شده یا در حال انجام میپردازیم:
_ کلنگ زنی آب چهار شهر دهدشت، چرام، سوق، لنده از سد کوثر با پیگیری مهندس هاشمی پور و شروع عملیات اجرایی توسط قرارگاه خاتم الانبیا (ص) با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان؛
(انجام مسیر سازی از سد کوثر تا دهدشت به صورت کامل و بخشی از مسیر سازی دهدشت_سوق؛ بخش اعظمی از لوله گذاری خط اصلی و تأمین مصالح برای مخازن)
_ آب رسانی از سد کوثر به شهر لیکک و روستاهای مسیر با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی؛
پروژه در سال ۸۹ کلنگ زنی شد؛ تأمین دو مخزن انجام شد. تا قبل از نمایندگی سردار هاشمی لوله گذاری اصلاً انجام نشده بود_ ۳۵ کیلومتر لوله از ۵۴ کیلومتر لوله لازم خریداری و بخش عمدهای از لوله گذاری نیز انجام شد. پروژه مذکور در حال حاضر نیز فعال میباشد.
_ اخذ مجوز آب بخشهای دیشموک و چاروسا از گندمکار؛
(تکمیل طرح مطالعاتی، انجام مناقصه، تعیین پیمانکار، و انعقاد قرارداد به مبلغ ۷۸ میلیارد تومان)
_ افتتاح تصفیه خانه سرفاریاب و بخشودگی کل بدهی مردم بخش سرفاریاب به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان
_ افتتاح آبرسانی به ۴۰ روستای شمال غرب دهدشت از تنگ پیرزال (با حضور وزیر نیرو جناب دکتر اردکانیان افتتاح شد)
_ افتتاح آبرسانی به روستای توگبری از طریق حمایت و کمک خیرین با تأمین خرید لوله؛
در ادامه نیز شاهد تحولاتی در حوزه فاضلاب بودیم که به اختصار به آنها نیز میپردازیم:
_ پروژه فاضلاب دهدشت (شبکه طراحی شده با خط انتقال ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد)
_ فاضلاب لنده (استارت عملیات اجرایی کلید زده شد)
_ فاضلاب چرام (شبکه طراحی شده با خط انتقال ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. فاز ابنیه تصفیه خانه ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است)
خرّم آن کس که در این محنت گاه،
خاطری را سبب تسکین است.
کد مطلب: 421220