یادداشت ارسالی:
آقای استاندار دانشگاه یاسوج را دریابید
28 فروردين 1399 ساعت 13:26
لطفاً به دانشگاه یاسوج قدم رنجه فرمایید و آثار مدیریت مدیر پر ادعای دانشگاه را به عینه ببیند که چگونه دانشگاهی که مبدأ تحولات و کانون شور و شوق و پویایی بوده، امروز در حال تبدیل شدن به کانون نارضایتی میباشد! لطفاً این دانشگاه را دریابید.
احمد عریان که از او به عنوان پرفسور یاد می کنند، روزگاری است که سکان دانشگاه یاسوج را برعهده دارد و امید می رفت روزهای طلایی برای دانشگاه به ارمغان آورد. اگر چه منکر تلاش های عریان در جذب اعتبارات، دانشجوی خارجی و رشته های جدید و ارتقاء سطح علمی و آموزشی این دانشگاه نمی شویم، خبرهایی می رسد که دانشگاه یاسوج این روزها درگیر حواشی شده که یقیناً دلایلی آنها را به وجود آورده، عریان روز 20 فروردین ماه 99 در حالی که همه درگیر ویروس وحشی کرونا بودند، سه انتصاب در دانشگاه صورت داد. که به نوع خود رکورد محسوب می شود.
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه یاسوج، سرپرست دفتر حوزه ریاست و مشاور رئیس دانشگاه منصوب شد.
برپایه این گزارش جناب آقای"دکتر رضا امیری فهلیانی " به عنوان سرپرست دفترحوزه ریاست و مشاور رئیس دانشگاه منصوب شد.
درفرازی از این ابلاغ آمده است: امید است با توکل به خداوند متعال و با هماهنگی مسئولین دانشگاه، گامهای مفید و موثری برای توسعه و پیشرفت دانشگاه برداشته شود.
شایان ذکر است پیش از این "جناب آقای دکتر علی ایلون کشکولی" این مسئولیت را برعهده داشتند که از سوی رییس دانشگاه طی مکاتبه جداگانه از زحمات ایشان در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و سپاسگزاری نمودند.
همچنین در حکمی از سوی رئیس دانشگاه یاسوج، سرپرست گروه آموزشی مهندسی مواد دانشگاه منصوب شد.
برپایه این گزارش جناب آقای"دکتر عباس محصل" به عنوان سرپرست گروه آموزشی مهندسی مواد دانشگاه منصوب شد.
درفرازی از این ابلاغ آمده است: امید است با توکل به خداوند متعال و با هماهنگی مسئولین دانشگاه، گامهای مفید و موثری برای توسعه و پیشرفت دانشگاه برداشته شود.
شایان ذکر است پیش از این "جناب آقای دکترنادر ستوده" این مسئولیت را برعهده داشتند که از سوی رییس دانشگاه طی مکاتبه جداگانه از زحمات ایشان در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و سپاسگزاری نمودند.
احمد عریان نیز سرپرست حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه منصوب شد.
برپایه این گزارش جناب آقای"دکتر مرتضی منتظر ظهوری" به عنوان سرپرست حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه منصوب شد.
درفرازی از این ابلاغ آمده است: امید است با توکل به خداوند متعال و با هماهنگی مسئولین دانشگاه، گامهای مفید و موثری برای توسعه و پیشرفت دانشگاه برداشته شود.
شایان ذکر است پیش از این "جناب آقای دکتر ابوالقاسم عوض پور" این مسئولیت را برعهده داشتند که از سوی رییس دانشگاه طی مکاتبه جداگانه از زحمات ایشان در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر و سپاسگزاری نمودند.
وقتی ریاست سابق دانشگاه یاسوج بنا به ارزیابیهای وزارت علوم تغییر کرد، اٌمید آن میرفت دکتر احمد عریان گزینه مورد وثوق وزارتخانه، بارقه اُمید را به دانشگاه یاسوج بازگرداند؛ اما ارزشیابی رفتارهای مدیریتی ریاست دانشگاه یاسوج در طی ماههای گذشته آنچنان ضعیف، پرحاشیه و غیرقابل دفاع بوده است که روی گذشتگان را چنان سفید کرده تا جایی که آنانی که در گذشته منتقد نحوهی مدیریت بر دانشگاه یاسوج بودهاند امروز می گویند: ” از طلا گشتن پشیمان گشتهایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.”
یکی از مخاطبان کبنانیوز در مطلبی آورده است،
امروز باید از دکتر عریان این سئوال را مطرح کرد؛
وقتی بر اساس نتایج رتبه بندی دانشگاههای معتبر دنیا در سال ۲۰۲۰ که توسط موسسه تایمز منتشر شده، دانشگاه یاسوج توانسته است از بین یک هزار و ۴۰۰ موسسه آموزش عالی جزء ۵۰۰ دانشگاه معتبر دنیا و رتبه دوم در بین دانشگاههای ایران را کسب کند، آیا این مدال موفقیت نشان دهنده مدیریت خلاقانهی علمی-پژوهشی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج و پیشینیان نبوده است که شما به جای آنکه قدردان تمام مدیران، پژوهشگران و کارکنان این مجموعه باشید، متاسفانه به خاطر حسادتی که در درون شما وجود دارد تا جایی که نمیتوانید سایه نام نخبگان را بر نام خویش ببینید، دست به حذف زیرکانه شایستگان بردهاید تا نشان دهید شما به جای قلمِ سپاس گزاری، داس ِ حذف کردن را در پیش گرفتهاید تا مشخص شود موفقیتهای پژوهشی دانشگاه یاسوج ارتباطی به نام و نشان شما نداشته است!
اگر مجاهدت و تلاشهای فداکارانه مجموعه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه یاسوج در گذشته و حال در کسب این رتبه تاریخی در دنیا و ایران نبود؛ امروز شما به چه چیز خود میخواستید ببالید؟ آیا در کارنامه دوساله شما، دستاورد دیگری برای رونمایی هم وجود دارد؟ حتماً خواهید گفت بله! بیش از ۸۰ قرارداد با دستگاههای اجرایی با همت، پشتکار و پیگیری همین معاون پژوهشی و همکارانش با بیرون از دانشگاه منعقد شده است! جز انزوا طلبی، بحران مشروعیت و مقبولیت، مدیریت ناراضی تراشانه اداری و مالی و شعله ور کردن اعتراضات و نارضایتی در بین کارمندان و اعضای هیآت علمی چه میراثی از شما در این دانشگاه برجای میماند!
باید به شما حق داد به جای تقدیر از زحمات اساتیدی که شبها تا سپیده دم بی خوابی کشیدهاند تا خواب ناز امتداد مدیریت بر دیدگان شما چون شبنم بنشیند؛ به دنبال حذف با برنامه و تدریجی دیگر مدیران دلسوز و مشاور دلسوز و همراه، اکنون اقدام به حذف زیرکانه معاونِ خوشنام پژوهشی-فناوری دانشگاه یاسوج ببرید تا ثابت شود شما با مدیران توانمند دانشگاه از جمله فرزندان پرتلاش استان در تقابل و دشمنی آشکار قرار دارید! چه کردهاید که این معاون پر حوصله، صبور و با تجربه، عطای ادامه همکاری با شما را به لقایتان بخشیده است؟
باید از دکتر عریان سئوال کرد؛
وقتی شما خود را هم چون هاله نور در اتاق ریاست دست نیافتنی کردهاید تا جایی که دیدن شما برای ارباب رجوعها ناممکن و حتی ملاقات کارکنان با حضرتتان امری شبیه به رؤیا شده است، این ضعف شما توسط مدیرکل حوزه ریاست در طی این سالها پوشش داده میشد تا جایی که مدیرکل حوزه ریاست به عنوان آخرین بارقه امید و سنگ صبور کارکنان تلقی میشد، اما شما بر اساس همان حسادت معروفتان، منش مردمی، اخلاق مدارانه و دلسوزانه مدیرکل حوزه ریاست خود را برنتابیدید و با سیاست خاص به تضعیف جایگاه ایشان و محدود کردن اختیاراتشان گام برداشتید و چنان عرصه را برایشان سخت کردید تا ایشان را مقابل اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه قرار دهید اما وقتی دیدید باز تیرتان به سنگ خورده است بار دیگر داس تیز خود را برداشتید و مدیر فراقومی که ریشه در پهنه جنوب کشور و خاک این استان دارد و به پیشرفت این استان و کشور عشق ورزیده است را ناجوانمردانه دلسرد کردید تا نشان دهید دشمنی شما با علاقه مندان به پیشرفت استان، آنقدر عمیق است که تا عمق جانتان ریشه دوانده است.
باید از دکتر عریان سئوال کرد؛
مدیریت شما در رأس دانشگاه یاسوج به چه شکل بوده است که وقتی حاضر نبودهاید حقوق رفاهی و حق مسلم و طبیعی کارکنان خدوم و وظیفه شناس دانشگاه را بدون هیچ منتی و بر اساس وظیفه-یتان پرداخت کنید؛ چنان کارد را به استخوانشان رساندهاید که صدای شورای صنفی کارکنان دانشگاه را هم درآوردید و این صدا تا درب اتاق وزیر هم بلند شد. وقتی دیکتاتوریهای مدیریتی محض شما، عریان گشت و در مقابل پرداخت حقوق رفاهی کارکنان ایستادگی و مانع پرداخت آن شدید؛ شورای صنفی کارکنان دانشگاه چون نمیخواستند در شهوت قدرت طلبی و دیکتاتوری شما سهیم باشند، دست به استعفای دسته جمعی زدند تا بار دیگر ثابت شود که شما نه تنها در بین اعضای هیات علمی که حتی در بین کارکنان دانشگاه هم مشروعیت و مقبولیتی ندارید!
باید از دکتر عریان سئوال کرد؛
آیا در دوره مسئولیتتان یک آجر بر روی آجر گذاشتهاید؟
آیا ۲ تخت بر فضای ظرفیت فیزیکی خوابگاهی دانشگاه افزودهاید؟
آیا ۲ متر بر فضای آموزشی-آزمایشگاهی دانشجویان اضافه کردهاید؟
آیا مساحت فضای های رفاهی-ورزشی دانشگاه را به اندازه ۲ متر و نه بیشتر ارتقاء دادهاید؟
آیا در دوره مدیریتی-یتان ۲ برنامه فرهنگی-دانشجویی مفید که با استقبال دانشجویان همراه بوده باشد برپا کردهاید؟
در روزگاری که دانشگاه یاسوج به عنوان کارگاه عمرانی در سطح استان تعریف میشد، متاسفانه حضور شما نه تنها چرخهای این کارگاه عمرانی را رونق نداد بلکه پیچ و مهرههای آن را از هم باز کرد تا گردی از خاک بر تمام پروژههای عمرانی که مدیران سابق با سخت کوشی در پی توسعه آنان بودند، به واسطه مدیریت شعاری شما بنشیند تا مردم این استان ببینند که چگونه سرمایههایشان در حالی که نیروهای نخبه و توانمند دانشگاهشان زیر قدرت حسادت امثال شما در حال ذوب شدن هستند چگونه راه سقوط را با سرعت هر چه بیشتر طی میکنند و فریاد رسی برای جلوگیری از این سقوط نیست!
شما بر جان و روح و فکر کارکنان دانشگاه یاسوج چه فشارهایی را تحمیل کردهاید که در طول تاریخ دانشگاه برای اولین بار کارکنان دانشگاه فارغ از دسته بندیهای سیاسی و منطقهای نسبت به نحوی مدیریت پر حرف و حدیث و ضعیف و ناکارامد شما، در ساختمان مرکزی حوزه ریاست دست به تجمع دسته جمعی زدند و خواستار تغییر رویه مدیریتی شما شدند؟
اینکه اکثریت قریب به اتفاق اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه یاسوج مخالف مدیریت شما هستند آیا زمان آن نرسیده است که در رفتار خود تجدید نظر کنید و یا با استعفای خود، عیدی ماندگاری به مجموعه دانشگاه هدیه دهید؟
کسانی که خود روزی میتوانستند با کوچکترین ارادهای بر کرسی سبز ریاست دانشگاه یاسوج تکیه بزنند ولی چون آرامش و ارتقاء و موفقیت دانشگاه را اولویت و خط قرمز خود میشماردند با اخلاق مداری و ایثار برای آمدن دکتر عریان بر ریاست دانشگاه یاسوج صادقانه تلاش کردند؛ تا امروز این نخبگان علمی-مدیریتی توسط دکتر عریان یکی پس از دیگری دلسرد و از صحنه خارج شوند تا این روحیه خود بزرگ بین با لباس دانشگاهی، با تکیه بر بدخواهی چند نیروی سرسپرده، قلعه تنومند دانشگاه را به کاخی کاهی و کوچک و تاریک تبدیل کند که سقوط دانشگاه در حوزههای عمرانی، فرهنگی-دانشجویی و …، صدای اساتید-دانشجویان و کارمندان را نیز درآورده است!
باید از دکتر عریان این سئوال را مطرح کرد؛
آیا این همه نشانه نارضایتی که از اعضای هیات علمی آغاز شده است و به حوزه کارمندی کشیده شده، نشان دهنده این نیست که شما شایستگی کافی و کارآمدی لازم برای کرسی ریاست دانشگاه یاسوج را ندارید و باید پیش از هر زمان دیگری بازنشسته شوید؟
باید از استاندار شجاع و فهیم استان سئوال کرد؛
حذف گام به گام افراد دلسوز دانشگاه و در میان آنها فرزندان توانمند استان در دانشگاه، تخریب و تحقیر چهرههای علمی و نخبهای که رزومه مدیریتی-علمی و اجرایی آنان سند افتخارات این دانشگاه در تاریخ استان بوده است، اجرای سیاست تفرقه بنداز و حکومت کن در بین استادان و کارمندان و تحت فشار قراردادن کارمندان با اهرمهای مالی-اقتصادی توسط دکتر عریان و برخی از مدیرانش چه توجیهی میتواند داشته باشد؟
امروز کارنامه دکتر عریان چنان خالیست که تنها ویروس کرونا میتواند دلیل بهانه ادامه مدیریت ایشان باشد؛ اگر این رئیس عزیز آنگونه که خودش در جلسات ادعا میکند، صاحب کرامت بود بر اساس بیش از چهل سال خدمتش آنهم در این ایام پایانی خدمتش، در همان دانشگاه شیراز از تجربهاش بهره میبردند و قدردانش میبودند!
آقای دکتر کلانتری!
لطفاً به دانشگاه یاسوج قدم رنجه فرمایید و آثار مدیریت مدیر پر ادعای دانشگاه را به عینه ببیند که چگونه دانشگاهی که مبدأ تحولات و کانون شور و شوق و پویایی بوده، امروز در حال تبدیل شدن به کانون نارضایتی میباشد! لطفاً این دانشگاه را دریابید.
کد مطلب: 419903