کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

یادداشت جوان لنده‌ای، خطاب به عدل هاشمی پور؛

حقیقت جاده روستای عروه بعد از 40 سال در تاریکی هست

10 تير 1398 ساعت 13:55

از آن جایی که شریان حیاتی واستخوان پذیری توسعه مناطق روستایی به عامل راه وابسته هست، وبسترهای ارتباطی هم توسعه را به وجود وهم به دنبال توسعه به وجود می‌آیند، چرا حقیقت جاده‌ی صعب العبور روستای عروه بعداز ۴۰ و اندی سال در تاریکی هست؟ مردم مهربان و دامدار عروه، با داشتن جلوه‌های طبیعتی مسحورکننده، زمین‌های حاصلخیز، باغات، چشمه‌های جوشان، و شرایط ایده آل برای روستاگردی چه گناهی کرده‌اند؟


متن ارسالی: خداوند در سوره مبارکه‌ إسراء آیه ۳۴، می‌فرمایند: «وَ أَوْفُوا بِالْعَهْدِ إِنَ الْعَهْدَ کانَ مَسْؤُلًا»
و به عهد خود وفا کنید، که از وفای به عهد سؤال می‌شود!
در هر جامعه ای، روستا مظهر هویت، فرهنگ، آداب ورسوم و سنن، نجارهای اجتماعی، مظهر تولید و یک واحد زبل اقتصادی است، روستاییانی که دکانی از عطاری‌اند، اما دراین مقایسه، مسئولان عطارانِ فرکانس گر، خوبی نیستند، چون حقا که بر عیارروستاها و مظلومیت‌های آنان به صورت جد، تمرکز نمی‌کنند، مهاجرت معکوس یا واژگونی توسعه؟ اما به چه قیمتی؟ و اما سناریویی ضد توسعه ای، که سالیان درازی است، با آرپی جی عکس و بازدیدهای تفریحی-میدانی، با عدم تأمین به موقع دغدغه‌های مردم مظلوم روستای عروه و تأخیر دستگاه‌های اجرایی در ایجاد زیرساخت‌ها و نیازهای اولیه ای، بمباران فراموشی شده، روسیاه تناقضات وعده‌هایم، سرم رابه دیوار ناممکن می‌کوبم، در حالی که خواسته‌های این مردم عادی هست و نادیده انگاری عواقب سنگین تری دارد، زیرا بی توجهی به بسترسازی‌های نخستین روستایی، تعدد نقش‌ها را در خانواده روستایی غیرمولد، و سبب مهاجرت واژگون روستانشین‌ها به شهرها، حاشیه نشینی و آسیب‌های اجتماعی را بیش تر، ظرفیت‌های بالقوه و فعل راهم به صلیب ندانم کاری آویزان می‌کند، و ضربات وارده مهلک به یک کشور، از جانب حوزه کشاورزی، همیشه اقتصاد را به ماجراجویی در تورم‌های چند بعدی مبتلا می‌سازد.
جناب آقای عدل هاشمی پور، نماینده محترم حوزه‌ی، شهرستان‌های چهارگانه کهگیلویه بزرگ:
۱- ازآن جایی که شریان حیاتی واستخوان پذیری توسعه مناطق روستایی به عامل راه وابسته هست، وبسترهای ارتباطی هم توسعه را به وجود وهم به دنبال توسعه به وجود می‌آیند، چرا حقیقت جاده‌ی صعب العبور روستای عروه بعداز ۴۰ و اندی سال در تاریکی هست؟ مردم مهربان و دامدار عروه، با داشتن جلوه‌های طبیعتی مسحورکننده، زمین‌های حاصلخیز، باغات، چشمه‌های جوشان، و شرایط ایده آل برای روستاگردی چه گناهی کرده‌اند؟
۲-فقط کلمه، کلمه را می‌بلعد: شما فرمودید، بیش از ۶۰ کیلومتر جاده روستایی سخت گذر، باهمراهی وزارت نفت، وبا هزینه این وزارت خانه در مناطق مختلف روستایی اجراشده است، اولاً نشانی کارکرد، را مرهمت بفرمایید؟ دوماً سهم این کیلومترها برای شهرستان لنده و روستای عروه به چه میزانی بود؟
۳-اعتصموا بالذمم فی اوتادها: مگر شما در جریان بازدید از روستای عروه، قول فرستادن، یک دستگاه بیل مکانیکی پیکوردار ازوزارت نفت، جهت بازگشایی سخت‌ترین گذرگاه روستایی در شهرستان لنده راندادید؟ چرا یکسال گذشت و خبری نشد؟ کجایید؟ نیستید توبزنگاه های درد!
درپایان، بربوته های کتیرایی قلمرو روستای عروه، پای چه معادله ای در کار است ؟ کاش سوزنی به پای وعده‌ها می‌رفت کاش.......
 سیدغفارفتحی ۱۳۹۸/۴/۱۰


کد مطلب: 410715

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/note/410715/حقیقت-جاده-روستای-عروه-بعد-40-سال-تاریکی-هست

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1