کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد:

زباله‌سوزی در دوپشته دشتروم تأیید شد؛ ترک فعل برخی مدیران در مسیر پیگرد قضایی

6 مهر 1404 ساعت 10:57

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد از زباله‌سوزی مشهود در دشتروم خبر داد و اعلام کرد که ترک فعل برخی مدیران به دادستانی ارجاع شده است.


مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد از زباله‌سوزی مشهود در دشتروم خبر داد و اعلام کرد که ترک فعل برخی مدیران به دادستانی ارجاع شده است.
به گزارش کبنا‌نیوز، دومین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان کهگیلویه و بویراحمد با محور بررسی وضعیت جایگاه‌های دفن زباله در شهرستان‌های استان، در دفتر معاونت عمرانی استانداری و به دبیری اداره‌کل حفاظت محیط زیست برگزار شد.
در این جلسه، ابتدا مصوبات نشست نخست مورد ارزیابی قرار گرفت و از شهرداران گچساران و چرام به‌دلیل اقدامات مؤثر در مدیریت پسماند، تقدیر به‌عمل آمد. با این حال، بر اساس گزارش کارشناسان محیط زیست، زباله‌سوزی در منطقه دوپشته دشتروم به‌صورت مشهود مشاهده شده است.
عبدال دیانتی‌نسب، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به بازدید میدانی کارشناسان از جایگاه‌های دفن زباله، اظهار داشت: مطابق بررسی‌های انجام‌شده، زباله‌سوزی در دوپشته دشتروم تأیید شد و در پی آن، موضوع جهت پیگرد قانونی به مقام قضایی ارجاع گردید.
زباله‌سوزی در دوپشته دشتروم تأیید شد؛ ترک فعل برخی مدیران در مسیر پیگرد قضاییوی همچنین از عدم حضور برخی مدیران مسئول در جلسه انتقاد کرد و افزود: برخی مدیرانی که موظف به ارائه گزارش بودند، در نشست حضور نیافتند. این ترک فعل از سوی دادستانی مطرح و در دستور پیگرد قضایی قرار گرفت.
دیانتی‌نسب در پایان ضمن قدردانی از همکاری مقام قضایی در موضوع مدیریت پسماند، تأکید کرد: اقدامات قضایی می‌تواند مکمل تلاش‌های کارشناسان باشد و به ساماندهی وضعیت نابسامان جایگاه‌های دفن زباله کمک کند.


کد مطلب: 504529

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/504529/زباله-سوزی-دوپشته-دشتروم-تأیید-ترک-فعل-برخی-مدیران-مسیر-پیگرد-قضایی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1