رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان در زاگرب کرواسی برگزار شد
فیلم| شاهکار شاگردان رنگرز؛ ۳ طلای ناب در انتظار ایران در ۴ وزن نخست
27 شهريور 1404 ساعت 21:01
روز نخست رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان با برگزاری رقابتهای چهار وزن نخست آغاز شد که سه نماینده ایران به دیدار نهایی راه یافتند و دیگر نماینده کشورمان نیز به دیدار ردهبندی رسید.
روز نخست رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان با برگزاری رقابتهای چهار وزن نخست آغاز شد که سه نماینده ایران به دیدار نهایی راه یافتند و دیگر نماینده کشورمان نیز به دیدار ردهبندی رسید.
به گزارش کبنا، روز نخست رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان با برگزاری مسابقات چهار وزن نخست، امروز (پنجشنبه) در زاگرب کرواسی پیگیری شد و حاصل عملکرد درخشان نمایندگان ایران صعود پیام احمدی، غلامرضا فرخی و امین میرزازاده به دیدار نهایی و راهیابی علیرضا عبدولی به دیدار ردهبندی بود.
در مرحله نیمهنهایی رقابتهای وزن ۵۵ کیلوگرم، پیام احمدی به مصاف الدانیز عزیزلی دارنده ۴ مدال طلا و ۲ برنز جهان از آذربایجان رفت و در مبارزهای تماشایی با نتیجه ۳ بر یک از سد حریف صاحب نام خود گذشت تا عملکرد شگفتانگیز خود را در مسابقات امروز تکمیل کند. نماینده کشورمان، فردا(جمعه) برای کسب نشان طلا به مصاف لولویا واختانگ از گرجستان خواهد رفت.
احمدی پس از این و در رقابتهای امروز پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر اولان موراتبیک اولو از قرقیزستان را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله در مصاف با آرتیوم دلیانیو از مولداوی با نتیجه ۸ بر صفر پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.
علیرضا عبدولی در دیدار نیمهنهایی وزن ۷۷ کیلوگرم رودروی مالخاس آمویان قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک از ارمنستان قرار گرفت و با نتیجه ۵ بر یک مغلوب شد و به دیدار ردهبندی راه یافت.
نماینده کشورمان در رقابتهای امروز، پس از استراحت در دور نخست با نتیجه ۵ بر صفر مارکوس سانچز از اسپانیا را شکست داد. او در دور سوم با نتیجه ۶ بر صفر یریسکلدی ماکسات اولو از قرقیزستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. عبدولی در مرحله یکچهارم نهایی نیز با نتیجه ۳ بر یک سانان سلیمانوف نایب قهرمان جهان از آذربایجان را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
در دیدار نیمهنهایی وزن ۸۲ کیلوگرم، غلامرضا فرخی به مصاف کارلو کودریچ از کرواسی رفت و با برتری قاطعانه ۷ بر یک به عنوان دومین کشتیگیر کشورمان به فینال مسابقات جهانی راه یافت.
فرخی در رقابتهای امروز و پیش از این ابتدا با نتیجه ۸ بر صفر شین جی لی از چین را از پیش رو برداشت و در دور دوم نیز با همین نتیجه مقابل اریک زیلواسی از مجارستان به برتری دست یافت. او در مرحله یکچهارم نهایی نیز ۹ بر صفر رامون بتشارت از سوئیس را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی رسید.
در مرحله نیمهنهایی رقابتهای وزن ۱۳۰ کیلوگرم نیر امین میرزازاده دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۲۴ پاریس و یک مدال طلا و نقره جهان در مقابل ونها جیانگ از چین به برتری ۳ بر یک رسید و مقتدرانه فینالیست شد. میرزازاده برای کسب مدال طلا، فردا(جمعه) به مصاف داریوش ویتک از مجارستان می رود.
میرزازاده در رقابتهای امروز پس از استراحت در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر از سد مارکو کوسیویچ از کرواسی عبور کرد. وی در مرحله یکچهارم نهایی نیز با نتیجه ۴ بر ۳ و ضربه فنی الیاس کوسمانن از فنلاند را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
رقابتهای ردهبندی و نهایی چهار وزن نخست از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ فردا (جمعه) برگزار خواهد شد. همچنین رقابتهای روز دوم با برگزاری رقابتهای سه وزن دیگر از ظهر فردا پیگری خواهد شد و علی احمدی وفا در وزن ۶۰ کیلوگرم، دانیال سهرابی در وزن ۷۲ کیلوگرم و محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم به روی تشک خواهند رفت.
کد مطلب: 504194