تاریخ انتشار
جمعه ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۷
کد مطلب : ۵۰۳۹۲۷
کبنا گزارش می‌دهد؛

روایت کارکنان استانداری کهگیلویه و بویراحمد از کارنامه سید مسعود حسینی

۲
روایت کارکنان استانداری کهگیلویه و بویراحمد از کارنامه سید مسعود حسینی
کبنا ؛حواشی اخیر پیرامون معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با موجی از واکنش‌ها در میان کارمندان همراه شد. کارکنان این مجموعه در پیام‌هایی جداگانه، ضمن قدردانی از اقدامات رفاهی و مدیریتی سید مسعود حسینی، تأکید کردند که تخریب شخصیت و کارنامه او نه‌تنها بی‌انصافی، بلکه ضربه‌ای به همبستگی مجموعه وزارت کشور است.
به گزارش کبنا نیوز، در پی انتشار مطلبی در فضای مجازی در نقد سید مسعود حسینی، معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، شماری از کارمندان این مجموعه با تأکید بر عملکرد مثبت و خدمات وی در حوزه‌های اداری و رفاهی، واکنش نشان داده و این نقدها را غیرمنصفانه دانستند. در ادامه نظرات کارمندان استانداری کهگیلویه و بویراحمد را در خصوص سید مسعود حسینی را می‌خوانید.
کارمند باسابقه استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این‌باره گفت: الحق و الانصاف، این‌گونه اخبار درباره آقای حسینی منصفانه نیست. همه ما شاهد رفتار و برخورد خوب ایشان بدون نگاه سیاسی با همکاران اصولگرا و اصلاح‌طلب بوده‌ایم. تغییرات و بهبود وضعیت رفاهی بی‌سابقه بوده و عیدی امسال نیز در نوع خود کم‌نظیر بود. از همه همکاران درخواست می‌کنم نسبت به این خبر بی‌تفاوت نباشند و قدردان زحمات ایشان باشند. فارغ از نگاه سیاسی، انصاف را رعایت کنیم.
کارشناس استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز با تأکید بر بهبود اعتبارات در دوره مدیریت حسینی اظهار داشت: از زمانی که آقای حسینی در این سمت مشغول به کار شده‌اند، وضعیت اعتبارات، چه در بخش جاری و چه در بخش عمرانی، به‌مراتب بهتر از گذشته شده است. ایشان بدون تبعیض و نگاه سیاسی، برخوردی دوستانه و یکسان با همه همکاران دارند. با توجه به سابقه حضورشان در بدنه وزارت کشور، مشکلات حوزه اداری را به‌خوبی درک می‌کنند. این‌گونه اخبار واقعاً دور از واقعیت است. همچنین با نزدیک شدن به مهرماه و آغاز سال تحصیلی، مطمئن هستیم که ایشان همکاری لازم را خواهند داشت. این تخریب‌ها به‌هیچ‌وجه منصفانه نیست.
یکی دیگر از کارمندان استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در همین زمینه بیان کرد: انصافاً معاونت محترم توسعه و مجموعه مالی نهایت تلاش خود را برای رفاه پرسنل به کار گرفته‌اند. خاطرات پایان سال گذشته فراموش‌نشدنی است و ما همواره قدردان زحمات این عزیزان هستیم. علاوه بر این، سازمان برنامه معمولاً مانند یک سد محکم عمل می‌کند و مانع بسیاری از امور است. امیدواریم وضعیت بهتر شود و ماده ۵۰ نیز پرداخت گردد.
یکی از کارکنان ستادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به انگیزه‌های احتمالی نویسنده مطلب ذکر شده گفت: به نظرم فردی که این مطلب را نوشته، احتمالاً خواسته غیرقانونی و غیرمنطقی داشته که امکان اجرای آن وجود نداشته و از روی حسادت دست به نگارش چنین مطلبی زده است. همه ما شرایط معاونت توسعه را قبل و بعد از حضور آقای سید مسعود حسینی دیده و لمس کرده‌ایم. تا به حال معاونتی به بی‌حاشیه‌ای ایشان در این جایگاه نداشته‌ایم. وضعیت رفاهی نسبت به دوره قبل به‌مراتب بهتر شده است. هرچند نمی‌گویم شرایط کاملاً ایده‌آل است، اما بهبود چشمگیری نسبت به گذشته داشته‌ایم. متأسفانه برخی اوقات، خواسته‌های غیرممکن برخی افراد باعث می‌شود دست به تخریب بزنند که در مورد آقای حسینی، این رفتار واقعاً بی‌انصافی است.
کارمند باسابقه استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این‌باره اظهار داشت: به خدا قسم، تیم مدیریت مالی شامل معاون محترم توسعه، مدیرکل اداری و مالی، مدیر بودجه، مدیر تحول اداری و سایر همکاران، تاکنون کم نگذاشته‌اند و هرچه در توان داشته‌اند به کار گرفته‌اند. این عزیزان خودشان ذی‌نفع مسائل مالی هستند و از بیرون نیامده‌اند که پس از مدتی کار را رها کنند. انصاف را باید رعایت کرد. ان‌شاءالله عملکرد و سخنان ما مورد رضایت خداوند قرار گیرد و ذخیره آخرت‌مان باشد.
یکی از کارشناسان استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: «صددرصد کسی خواسته غیرقانونی از آقای حسینی داشته و ایشان با آن موافقت نکرده‌اند و حالا به این شکل می‌خواهند تلافی کنند. از زمانی که آقای حسینی آمده‌اند، واقعاً تغییرات بسیار خوبی نسبت به گذشته ایجاد شده است. خدمات ارزشمند ایشان بر کسی پوشیده نیست.»
یکی از کارکنان ستادی استانداری هم در واکنشی شاعرانه بیان کرد: «تو را کوه باید ببیند به حیرت / که این‌گونه باشی بلند و صلابت.»
کارمند دیگری از بدنه وزارت کشور نیز با اشاره به سابقه مدیریتی حسینی اظهار داشت: «طی سال‌هایی که در وزارت کشور مشغول به کار هستم، آقای حسینی چهارمین معاون توسعه‌ای هستند که دیده‌ام. انصافاً کارنامه ایشان درخشان‌تر از سایرین بوده و باعث افتخار است که از بدنه وزارت کشور سکان‌دار این پست هستند. هرچند بودجه و منابع محدود است، اما ایشان نسبت به همین منابع، کارایی بهتری داشته‌اند. البته می‌توانند بهتر هم عمل کنند که این نیازمند زمان است. بدون شک این خبر سازمان‌دهی‌شده از سوی افراد خاصی است و چنین اخباری در همه دولت‌ها معمول است. نباید آن‌ها را جدی گرفت یا به آن دامن زد.»
یکی از کارمندان اداری استانداری نیز تأکید کرد: «با وجود مشکلات مالی زیاد و پایین بودن مزایا نسبت به سایر استان‌ها، شاهد تلاش‌ها و پیگیری‌های واقعاً ستودنی جناب حسینی و همکارانشان هستیم. از حق نگذرید و حقیقت را بیان کنید.»
یکی دیگر از کارکنان استانداری با لحنی کوتاه گفت: «الحمدلله هم استاندار خوب داریم، هم معاون پشتیبانی و هم مدیرکل اداره مالی بسیار شایسته‌ای.»
کارشناس دیگری از استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم یادآور شد: «اتفاقاً جناب آقای حسینی هیچ‌گونه حساسیتی نسبت به مسائل سیاسی ندارند. زمانی که فرماندار شهرستان باشت بودند، با همه کارکنان، چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب، با دیدی یکسان برخورد می‌کردند و توجه ویژه‌ای به مسائل معیشتی کارکنان داشتند. ایشان تنها فرمانداری بودند که با هزینه شخصی، سفر زیارتی به مشهد مقدس را برای همکاران تدارک دیدند. در پست معاونت توسعه مدیریت و منابع نیز بسیار موفق بوده‌اند و تمام تلاششان معطوف به حل مشکلات معیشتی و رفاهی کارکنان است.»
یکی دیگر از کارمندان ستادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: «کسی که این خبر را منتشر کرده، در کمال بی‌انصافی قضاوت کرده است. آقای حسینی تا کنون هرچه در توان داشتند به کار گرفته‌اند. عیب ایشان این است که عملکرد و کارهایشان را در بوق و کرنا نمی‌کنند. هم جناب استاندار و هم آقای حسینی، هر دو دارای سعه‌صدر بالا، دلسوز و آگاه به امور بودجه، اعتبارات و مسائل مالی هستند. این‌گونه قضاوت کردن، نهایت ظلم و بی‌عدالتی است.»
یکی دیگر از کارمندان استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه گفت: «باید جلوی انتشار چنین مطالبی گرفته شود تا خبرگزاری‌ها برای کسب امتیاز، جرات نشر هر خبری را نداشته باشند، به‌ویژه اخباری که حتی ذره‌ای آبروی افراد را زیر سؤال می‌برد. تهمت به دیگران از گناهان کبیره است که می‌تواند آخرت انسان را تباه کند و عذابی بزرگ برای تهمت‌زننده به همراه داشته باشد. این گناه از برخی گناهان کبیره دیگر، مانند غیبت، نیز بزرگ‌تر و بدتر است؛ زیرا غیبت، سخن گفتن از عیوب واقعی دیگران است، اما تهمت، بیان مطالب غیرواقعی و دروغ درباره دیگران است.»
یکی از کارمندان باسابقه استانداری در این‌باره اظهار داشت: «آقای حسینی از مدیران پاک‌دست و کاربلد هستند. علی‌رغم همه محدودیت‌ها، تمام تلاش خود را برای بهبود رفاه کارکنان به کار می‌گیرند. از زمانی که ایشان در جایگاه کارشناس بودند، با هم کار کرده‌ایم. ایشان یکی از نیروهای قانون‌مند، پاک و بی‌حاشیه استانداری هستند که تحت هیچ شرایطی حاضر به تضییع حقوق دیگران نبوده و نیستند.»
یکی از کارشناسان استانداری نیز گفت: «چندین سال است که تأکید کرده‌ام همه ما باید متحد باشیم و یکدیگر را تخریب نکنیم تا افرادی از بیرون نتوانند بین ما تفرقه بیندازند. انصافاً آقای حسینی، معاون محترم توسعه، فردی بی‌حاشیه است و کاری به جناح‌بندی‌های سیاسی ندارد. ایشان وظایف خود را به بهترین نحو انجام می‌دهند. همچنین، مدیرکل محترم اداری و مالی، آقای پاک‌نژاد، عملکرد بسیار خوبی دارند. باید از یکدیگر حمایت کنیم تا دیگران نتوانند برای ما تصمیم بگیرند. برخی در استانداری مشکلات را به بیرون منتقل می‌کنند، غافل از اینکه روزی سوءاستفاده‌کنندگان از این مسائل بهره‌برداری خواهند کرد. مانند همین مطلبی که یکی از خبرگزاری‌ها منتشر کرده است. بیایید از تخریب یکدیگر دست بکشیم و مانند یک خانواده از هم حمایت کنیم.»
یکی دیگر از کارکنان استانداری در تحلیلی صریح بیان کرد: «کینه و حسادت، انتقام‌جویی و بهره‌برداری از اختلافات، دلایل اصلی تهمت و افترا هستند. کسانی که تهمت می‌زنند باید بدانند که این عمل از قتل نیز بدتر است و عواقب سختی در همین دنیا و آخرت دارد. برای نمونه، زمانی با آقای نوذری، استاندار وقت، اختلافی پیش آمد، اما اجازه ندادم رسانه‌ها آن را بهانه‌ای برای تخریب کنند. صددرصد کسانی که به این راحتی تهمت می‌زنند، از حریم خانواده وزارت کشور نیستند.»
یکی از کارمندان ستادی استانداری نیز اظهار داشت: «آزادی نباید تا حدی باشد که هرچه دلشان خواست بنویسند و تخریب کنند. جایگاه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و رسانه‌ها در استان کجاست که به این راحتی به حاکمیت کلان استان توهین می‌کنند؟ نه ارشاد بر کار این رسانه‌ها نظارت دارد و نه خودشان حدود رسانه‌ای را رعایت می‌کنند.»
یکی دیگر از کارکنان استانداری نیز انتقاد کرد: «چرا راستی‌آزمایی نمی‌کنند و هرچه به ذهنشان می‌رسد می‌نویسند؟ برخی بیکار هستند که کارشان شانتاز خبری است. با احترام به همکاران، باید گفت بعضی از این عزیزان از خط قرمزها عبور کرده‌اند. برخی افراد مغرض، عیوب خود را به دیگران نسبت می‌دهند و همه را به کیش خود می‌پندارند.»
یکی از کارشناسان دیگر استانداری نیز گفت: «هر کس اندکی وجدان و ایمان به روز قیامت داشته باشد، می‌داند این متن از سر لجاجت و عقده‌گشایی نوشته شده است. آقای حسینی امروز پرکارتر و پیگیرتر از همیشه برای امور رفاهی و مشکلات کارکنان تلاش می‌کردند و ذره‌ای در روحیه ایشان از این مواضع و صحبت‌های بی‌اساس تغییری ایجاد نشده است. ایشان خود را عاری از اشتباه نمی‌دانند و پذیرای نقد هستند، اما بی‌انصافی‌ها نمی‌تواند خدماتشان را زیر سؤال ببرد. افراد مغرض باید پاسخ‌گو باشند.»
یکی از کارکنان باسابقه استانداری در پایان با استناد به حدیثی از پیامبر اسلام (ص) گفت: «رسول‌الله (ص) فرمودند: سه گناه است که کیفرشان در همین دنیا می‌رسد و به آخرت موکول نمی‌شود؛ آزردن پدر و مادر، ستم به مردم و ناسپاسی نسبت به خوبی‌های دیگران. ناسپاسی نسبت به عملکرد قابل تحسین و خدمات شایسته مدیران، عقوبت دنیوی و اخروی دارد و تجربه نشان داده است کسانی که مرتکب چنین گناهانی می‌شوند، عاقبت‌به‌خیر نخواهند شد. بردن آبروی دیگران و هتک حرمت انسان‌ها حق‌الناس است و جبران‌ناپذیر.»
یکی از کارکنان باسابقه استانداری در این‌باره گفت: «جناب آقای سید مسعود حسینی، معاون محترم توسعه استانداری، انسانی شریف، پیگیر و منصف هستند. ایشان در طول مسئولیت خود همواره دغدغه‌مند و مسئولیت‌پذیر بوده‌اند و با شیوه‌های نوین مدیریتی در پی ایجاد هم‌افزایی بین‌سازمانی و درون‌سازمانی بوده‌اند. با این حال، بهتر است نقدها در جلسات داخلی مطرح شود تا راهکارهای اصلاحی ارائه گردد. برگزاری نشست‌های شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی می‌تواند به تقویت اعتماد در مجموعه کمک کند.»
یکی از کارشناسان استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز اظهار داشت: «اگر اندکی وجدان داشته باشی، تفاوت را به‌درستی درک می‌کنی. این متن نه انتقاد، بلکه کینه و حسادت نسبت به موفقیت و جایگاه آقای حسینی است. وجدان تنها محکمه‌ای است که نیاز به قاضی ندارد.»
یکی از کارمندان ستادی استانداری در تحلیلی دقیق گفت: «در خصوص خبر منتشرشده در یکی از رسانه‌ها باید عرض کنم که اگر به آمار و تأیید نظرات دقت شود، روشن است که بخش عمده مخالفت‌ها ساختگی و تکراری است. این موضوع بیش از آنکه نقدی واقعی باشد، نشان‌دهنده ناتوانی برخی افراد در جلب حمایت دیگران و تلاش برای فشار بر مجموعه معاونت توسعه است. در واقع، همین اقدام خود تأییدی بر عملکرد صحیح و موفق این معاونت محسوب می‌شود.»
یکی دیگر از کارکنان استانداری نیز یادآور شد: «آقای حسینی از همکاران ما و از بدنه مجموعه هستند و ما از عملکرد ایشان رضایت داریم. فارغ از تفکرات سیاسی، شایسته نبود چنین مطالبی درباره ایشان منتشر شود.»
یکی از کارمندان باسابقه استانداری در پایان با لحنی صمیمانه خطاب به حسینی نوشت: «اینجانب، به‌عنوان عضوی کوچک از خانواده بزرگ وزارت کشور (استانداری)، بر خود لازم می‌دانم از تلاش‌های خالصانه و دلسوزانه جنابعالی در راستای اعتلای جایگاه کارکنان و پیشبرد اهداف مجموعه استانداری و وزارت کشور قدردانی کنم. رویکرد مدیریتی شما با درایت و نگاهی پدرانه به مسائل رفاهی و معیشتی همکاران همراه بوده است. این اقدامات، به‌ویژه در زمینه پرداخت رفاهیات و برقراری عدالت در پرداخت‌ها، آرامش و انگیزه‌ای مضاعف به مجموعه بخشیده و نشان از تعهد والای شما به تکریم سرمایه‌های انسانی دارد.»
یکی از کارکنان وزارت کشوری در استانداری اظهار داشت: «معاون محترم توسعه مدیریت و منابع از همکاران وزارت کشوری استان هستند. هویت و تعلق سازمانی برای همه ما کارکنان استانداری و فرمانداری‌های تابعه یک اصل بسیار مهم است. بنابراین، حمایت از اقدامات و تلاش‌های جناب آقای سید مسعود حسینی وظیفه همه ماست. نباید فضای صمیمی همکاران با چنین مطالبی خدشه‌دار شود.»
یکی از همکاران نزدیک به معاونت توسعه نیز گفت: «جناب آقای حسینی خادم صادق، لایق و دلسوز همکاران هستند و حتی کارکنانی با دیدگاه‌های سیاسی متفاوت از ایشان حمایت می‌کنند. این نشان‌دهنده صداقت، توانایی و پاک‌دستی ایشان و بی‌محتوا بودن مطالب منتشرشده است. نویسنده این متن هیچ شناختی از شخصیت و توانایی‌های حسینی ندارد و صرفاً با نیت باج‌خواهی چنین مطالبی را نوشته است.»
یکی دیگر از کارمندان استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: «از زحمات و پیگیری‌های جناب آقای حسینی، معاون محترم توسعه، و مجموعه حوزه مالی جهت بهبود رفاه همکاران صمیمانه تشکر می‌کنم.»
یکی از کارشناسان معاونت توسعه استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم با تأکید بر رضایتمندی کارکنان گفت: قطعاً همه ما ممکن است دچار نقصان‌هایی در کار شویم، اما رضایتمندی کارکنان نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است. نکته مهم، درز اطلاعات داخلی به بیرون است که نباید خوراک رسانه‌های کم‌انصاف شود. این خودزنی در شأن همکاران وزارت کشوری نیست. اختلافات درون‌سازمانی باید در همان محیط حل‌وفصل شود، نه در رسانه‌ها.
یکی از کارکنان باسابقه وزارت کشور نیز اظهار داشت: با توجه به شرایط سخت اقتصادی، آقای حسینی و مجموعه مالی استانداری دغدغه‌مندترین تیم در مقایسه با دوره‌های گذشته بوده‌اند. انصاف حکم می‌کند که تشویق و حمایت کنیم، نه تحقیر و سرزنش. پیام‌های گروه نشان‌دهنده رضایت همکاران با هر سلیقه‌ای است. این خبر برای آقای حسینی و تیمشان آزمونی بود که با موفقیت پشت سر گذاشتند.
یکی دیگر از کارکنان ستادی استانداری هم تأکید کرد: «جناب آقای سید مسعود حسینی شخصیتی کاربلد و توانمند است که همواره با اخلاق‌مداری و آگاهی کامل از مسائل، در راستای ارتقای رفاه کارکنان گام برداشته است. حضور ایشان مایه اطمینان و انگیزه برای همکاران بوده و تلاش‌هایشان در ایجاد محیطی موفق و حمایتی ستودنی است.»
یکی از کارمندان باسابقه با ۲۷ سال خدمت در این زمینه گفت: «در طول سال‌ها شاهد نابرابری‌های بسیاری در خدمات رفاهی بوده‌ایم، اما برای نخستین بار شاهد استفاده گسترده از نیروهای وزارت کشور در انتصابات هستیم. درباره معاون محترم توسعه باید بگویم ایشان تمام توان خود و مجموعه مالی را برای بهبود خدمات رفاهی پرسنل به کار گرفته‌اند. بی‌انصافی است که تلاش‌های ایشان نادیده گرفته شود.»
یکی دیگر از کارکنان استانداری در پایان خاطرنشان کرد: «آقای سید مسعود حسینی پاک‌ترین و دلسوزترین نیروی وزارت کشور است. قدردانی همکاران از ایشان جای تحسین دارد. همچنین لازم است از تلاش‌های آقای پاک‌نژاد و دیگر همکاران حوزه مالی صمیمانه تقدیر کنیم و اجازه ندهیم چنین مطالبی برداشت نادرستی ایجاد کند.»
نام شما

آدرس ايميل شما

خلاصه بازی ازبکستان- ایران/ گل ها و حواشی

خلاصه بازی ازبکستان- ایران/ گل ها و حواشی

شاگردان امیر قلعه‌نویی به دنبال بهترین عملکرد و کسب قهرمانی مقابل ازبک‌های باانگیزه هستند....
گزارش خبرنگار گاردین از تهران بعد از حمله اسرائیل | نه در جنگ نه در صلح | گام بعدی، شاید مجوز موتورسواری زنان باشد

گزارش خبرنگار گاردین از تهران بعد از حمله اسرائیل | نه در جنگ نه در صلح | گام بعدی، شاید مجوز موتورسواری زنان باشد

کنار قبور قربانیان جنگ ۱۲روزه در مسجد همت تجریش، محمد فاضه گفت: «جامعه روی لبه زندگی ...
معیشت مردم مهمترین مسئله است برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود

معیشت مردم مهمترین مسئله است برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود

رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت امروز با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
1