کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

نوسازی ۱۳ مدرسه سنگی در کهگیلویه و بویراحمد با مشارکت بخش خصوصی و بانک‌ها؛

مدارس سنگی در کهگیلویه و بویراحمد؛ آیا دولت می‌تواند این میراث محرومیت را برچیند؟

6 مرداد 1404 ساعت 0:37

مدارس سنگی در کهگیلویه و بویراحمد همچنان بخشی از نظام آموزشی استان هستند. آیا طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی می‌تواند این مدارس آسیب‌پذیر و خطرناک را برچینند؟ دولت برای تحقق عدالت آموزشی به کجا رسیده است؟


استاندار کهگیلویه و بویراحمد از نوسازی ۱۳ مدرسه سنگی در استان با مشارکت بخش خصوصی و شبکه بانکی در قالب طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی خبر داد.
به گزارش کبنا نیوز، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در نشست خیرین آموزش و پرورش بر ضرورت مشارکت مردم و نهادهای مختلف در ساخت مدارس تأکید کرد و گفت: رفع نابرابری‌های آموزشی در مناطق محروم یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم است و بر همین اساس، طرح دولت برای ساخت مدارس جدید با کمک خیرین، بخش خصوصی و مردم آغاز شده است.
رحمانی با اشاره به وجود مدارس سنگی و کانکسی در برخی نقاط استان، اظهار داشت: این مدارس به دلیل نوع ساختارشان در برابر حوادث طبیعی آسیب‌پذیرند و برچیده شدن این مدارس یکی از اهداف اصلی دولت دکتر پزشکیان در اجرای طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی است.
وی با اشاره به تجربه موفق رئیس‌جمهور در ساخت ۶۰۰ خانه بهداشت در دوران مسئولیت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: دولت چهاردهم از این الگوی موفق برای تحقق عدالت آموزشی بهره می‌گیرد تا بتواند نابرابری‌ها در فضای آموزشی را کاهش دهد.
استاندار با تأکید بر فرهنگ‌سازی و جلب مشارکت مردم در ساخت مدارس، گفت: در سطح استان، ۱۰۶ مدرسه سنگی شناسایی شده‌اند که برخی از این مدارس با همکاری خیرین و نهادهایی مانند بنیاد علوی و سازمان نوسازی مدارس در دست احداث است.
رحمانی با بیان اینکه مدارس سنگی دیگر جایگاهی در نظام آموزشی ندارند، تصریح کرد: ۲۳ پروژه آموزشی به دلیل جنگ تحمیلی اخیر با تأخیر مواجه شده بودند که شامل مدارس یک تا ۱۲ کلاسه هستند. در این نشست، ۱۳ مدرسه یک تا چهار کلاسه با مشارکت خیرین، بخش خصوصی و شبکه بانکی تعیین تکلیف و نوسازی می‌شوند.
وی در ادامه اظهار داشت: مجموع اعتبارات لازم برای احداث این ۱۳ مدرسه، ۲۶.۵ میلیارد تومان برآورد شده است که این رقم قابل وصول است و تکمیل سریع‌تر این پروژه‌ها مورد تأکید قرار گرفته است.
رحمانی خاطرنشان کرد: ۱۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس همچنان تعیین تکلیف نشده‌اند که برای این مدارس در جلسه‌ای جداگانه تمهیدات لازم اندیشیده خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت: این جلسات به‌‌منزله عزم جدی دولت برای بهبود فضای آموزشی در مناطق محروم است و با کمک مردم، خیرین و بخش خصوصی تلاش می‌کنیم نابرابری‌های آموزشی در استان را کاهش دهیم و پروژه‌های در دست اجرا را سرعت ببخشیم.
مدارس سنگی در کهگیلویه و بویراحمد؛ آیا دولت می‌تواند این میراث محرومیت را برچیند؟
مدارس سنگی در کهگیلویه و بویراحمد؛ آیا دولت می‌تواند این میراث محرومیت را برچیند؟

 


کد مطلب: 502346

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/502346/مدارس-سنگی-کهگیلویه-بویراحمد-آیا-دولت-می-تواند-این-میراث-محرومیت-برچیند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1