کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان: فقط باید چای بخورد و حرفی نزند

17 تير 1404 ساعت 18:50

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.


حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس به مصاحبه رئیس‌جمهور با تاکر کارلسون، مجری آمریکایی حمله کرد.
رسایی در کانال خود در فضای مجازی، در واکنش به مصاحبه پزشکیان و مجری آمریکایی نوشت: «امروز بعد از شنیدن مصاحبه آقای پزشکیان با تاکر کارلسون، مجری شبکه آمریکایی، توییت یکی از فعالان سیاسی جمهوری باکو درباره ایشان را دیدم.»
او افزود: «سوگمندانه و با عرض شرمندگی باید بگویم توصیف دقیقی کرده است: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه‌ چیز را خراب کند.»


کد مطلب: 501635

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/501635/حمله-رسایی-مصاحبه-پزشکیان-فقط-باید-چای-بخورد-حرفی-نزند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1