کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در گفت‌وگو با کبنانیوز مطرح شد

فتاح محمدی، معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد: انهدام پهپاد در یاسوج کذب بوده و صحت ندارد

29 خرداد 1404 ساعت 11:15

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: انهدام پهپاد در یاسوج و بمب گذاری در دهدشت کذب است و چنین موضوعی صحت ندارد.


 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: انهدام پهپاد در یاسوج و بمب گذاری در دهدشت کذب است و چنین موضوعی صحت ندارد.
فتاح محمدی در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: خبر انهدام پهپاد در یاسوج کذب بوده و صحت ندارد.
وی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود رسانه‌ها و مدیران شبکه‌های اجتماعی از بیان هر گونه خبر کذب خودداری کنند، بیان کرد: خوشبختانه تاکنون خبری در رابطه با موضوع ناامنی نداشتیم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: نیروهای امنیتی و انتظامی پای کار هستند و مشکلی در تأمین امنیت نداریم.
وی همچنین به شایعه بمب گذاری در شهر دهدشت اشاره کرد و گفت: این موضوع اصلاً صحت ندارد و مردم به شایعات توجه نکنند.
محمدی با بیان اینکه دشمن در جنگ سخت شکست خورده و رو به شایعات برده است، گفت: مردم می‌توانند اخبار را از رسانه ملی و خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های رسمی جویا شوند و به شایعات توجه نکنند.


کد مطلب: 500914

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/500914/فتاح-محمدی-معاون-سیاسی-استاندار-کهگیلویه-بویراحمد-انهدام-پهپاد-یاسوج-کذب-بوده-صحت-ندارد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1