تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۲:۰۷
کد مطلب : ۵۰۰۸۵۲
کبنانیوز احتمال رویارویی نظامی تهران و واشنگتن را بررسی کرد

تنش‌ها در خاورمیانه؛ هشدار قانون‌گذاران آمریکایی و آماده‌باش نظامی ایران / سی‌بی‌اس: قانون‌گذاران آمریکایی به دنبال مهار ترامپ برای حمله به ایران / نیویورک‌تایمز: جنگ با ایران برای آمریکا بسیار پرهزینه خواهد بود

۲
تنش‌ها در خاورمیانه؛ هشدار قانون‌گذاران آمریکایی و آماده‌باش نظامی ایران  / سی‌بی‌اس: قانون‌گذاران آمریکایی به دنبال مهار ترامپ برای حمله به ایران  / نیویورک‌تایمز: جنگ با ایران برای آمریکا بسیار پرهزینه خواهد بود
کبنا ؛در پی تجاوز مستقیم رژیم صهیونیستی به تهران و چند شهر کشور که به شهادت فرماندهان نظامی و شهروندان غیرنظامی منجر شد، جمهوری اسلامی ایران با اجرای عملیات «وعده صادق ۳» ضربات سختی به متجاوزان وارد کرد. هم‌زمان، منابع آمریکایی از هشدار قانون‌گذاران برای مهار ترامپ در صدور فرمان حمله به ایران خبر می‌دهند.
به گزارش کبنا نیوز، هم‌زمان با افزایش تنش‌ها در منطقه و تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مواضع ایران، برخی منابع معتبر آمریکایی از تلاش قانون‌گذاران دو حزب اصلی این کشور برای مهار تصمیم‌گیری‌های نظامی رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران خبر می‌دهند.
شبکه خبری سی‌بی‌اس در گزارشی اعلام کرد که قانون‌گذاران دموکرات و جمهوری‌خواه در حال بررسی طرح‌هایی برای محدودسازی اختیارات ترامپ در زمینه صدور فرمان حمله به ایران هستند. این رسانه تأکید کرد: «توافق کاملی میان مشاوران ترامپ درباره حمله به ایران وجود ندارد و نگرانی از تبعات چنین اقدامی در واشنگتن بالا گرفته است.»
روزنامه نیویورک‌تایمز نیز در گزارشی تحلیلی با اشاره به آماده‌باش موشکی ایران نوشت: «تهران در واکنش به تهدیدهای احتمالی از سوی آمریکا، موشک‌های خود را برای حمله به پایگاه‌های آمریکایی در منطقه آماده کرده است.» این روزنامه هشدار داد که ورود آمریکا به یک جنگ جدید در خاورمیانه، هزینه‌های سنگینی برای واشنگتن در پی خواهد داشت.
در همین حال، امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه نیز نسبت به تغییر موضع ترامپ نسبت به ایران هشدار داده و خواستار بازگشت همه طرف‌ها به میز مذاکره شده است. وی تأکید کرد: «بزرگترین اشتباه امروز، تلاش برای تغییر حکومت ایران با ابزار نظامی است.»
از سوی دیگر، جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که «ترامپ ممکن است گام‌های بیشتری برای پایان دادن به برنامه غنی‌سازی ایران بردارد» و تهران را متهم به عدم پذیرش برنامه هسته‌ای صرفاً غیرنظامی کرد.
هشدار حماس درباره انفجار منطقه‌ای
هم‌زمان با تشدید تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای رسمی، این اقدامات را محکوم کرد و آن‌ها را «نقض آشکار حقوق بین‌الملل و تهدیدی برای صلح جهانی» خواند.
حماس در این بیانیه، تهدیدات نظامی علیه ایران را عامل «کشاندن منطقه به آستانه انفجار» دانست و نسبت به تبعات گسترده هرگونه اقدام نظامی هشدار داد.
عملیات «وعده صادق ۳» و پاسخ ایران به حملات اسرائیل
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و چند شهر دیگر ایران که به شهادت شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و غیرنظامیان منجر شد، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی تأکید کردند:
«رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد؛ دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد، باذن‌الله.»
در پی این سخنان، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران عملیات «وعده صادق ۳» را با حملات سنگین موشکی و پهپادی علیه مواضع رژیم صهیونیستی آغاز کردند و طی روزهای اخیر ضربات سختی به این رژیم وارد آمده است.
نگرانی آمریکا از تبعات جنگ
در ادامه گزارش نیویورک‌تایمز آمده است: مقامات آمریکایی، با اشاره به توان موشکی ایران و احتمال مسدود شدن تنگه هرمز، ورود ایالات متحده به این درگیری را بسیار پرهزینه ارزیابی کرده‌اند.
برخی منابع آگاه گفته‌اند: در صورت درگیری نظامی مستقیم، ایران ممکن است تنگه راهبردی هرمز را مین‌گذاری کند و کشتی‌های آمریکایی را در محاصره قرار دهد.
جان مرشایمر، از تحلیلگران برجسته سیاست خارجی، نیز در این‌باره گفت: «ترامپ به‌طور کامل تسلیم لابی اسرائیل شده و این مسأله از منظر استراتژیک، موقعیت ایالات متحده را در خاورمیانه تضعیف کرده است. در حالی که آمریکا باید برای مهار چین به شرق آسیا تمرکز کند، اقدامات تل‌آویو موجب درگیر شدن واشنگتن در منازعات خاورمیانه شده است.»

📡 برای دریافت تازه‌ترین اخبار تحولات منطقه و جهان، ما را در کانال خبری کبنا نیوز دنبال کنید.
🔗 @kebnanewsir
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1