کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

فرماندار لنده در شورای امور عشایر

عشایر کم توقع ترین قشر جامعه هستند/خدمات رسانی به عشایر در اولویت باشد

8 خرداد 1404 ساعت 18:26

جلسه شورای هماهنگی رسیدگی به مشکلات عشایر شهرستان لنده با حضور فرماندار،امام جمعه،معاون دادستان،فرماندهی انتظامی، بخشداران و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد.


جلسه شورای هماهنگی رسیدگی به مشکلات عشایر شهرستان لنده با حضور فرماندار، بخشداران و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد.

به گزارش کبنانیوز؛ در این نشست، بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند برای حل مشکلات اساسی عشایر در حوزه‌های بهداشت، دامپزشکی، زیرساخت، ارتباطات و امنیت تأکید شد.

فرماندار لنده با اشاره به جایگاه عشایر گفت: عشایر، همان قشری هستند که حتی در بیان نیازهای اولیه خود مانند تامین آب، دارو و درمان با متانت و نجابت برخورد می کنند و باید خدمت رسانی به آنان در اولویت باشد.

سید محمد تقوی با بیان اینکه بی توجهی به این قشر از سوی هیچ دستگاهی پذیرفته شده نیست افزود:  اگر فردا بحرانی مانند شیوع بیماری مشترک انسان و دام یا هر مساله دیگری پیش بیاید متولیان باید پاسخگو باشند و با خاطیان برخورد خواهد شد.
وی با انتقاد از ضعف برخی خدمات زیرساختی گفت: پوشش ارتباطی و آنتن دهی  در مناطق عشایری هنوز یکی از مطالبات جدی است. این موضوع باید فوراً توسط مخابرات استان حل شود.

فرماندار لنده همچنین گفت: واکسیناسیون دام عشایر باید در اولویت دامپزشکی قرار گیرد و تیم‌های سلامت شبکه بهداشت با پزشک و پرستار به مناطق عشایری اعزام شوند.

وی جمعیت عشایری لنده را در حدود۹۰۰ خانوار اعلام کرد و گفت: این جمعیت عمدتاً از بهبهان، رامهرمز، کهگیلویه، بهمئی و سایر نقاط خوزستان مهمان ما هستند و باید همان‌گونه که یک مهمان واقعی را تکریم می‌کنیم، به آن‌ها خدمات ارائه دهیم.

در پایان، فرماندار لنده از تمامی دستگاه‌های اجرایی خواست نسبت به شرح وظایف خود پاسخگو بوده و مصوبات را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری کنند.


کد مطلب: 500108

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/500108/عشایر-کم-توقع-ترین-قشر-جامعه-هستند-خدمات-رسانی-اولویت-باشد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1