تاریخ انتشار
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۲۲
کد مطلب : ۴۹۹۷۷۹
در جمع خبرنگاران مطرح شد

اما و اگر عراقچی درباره شرکت ایران در دور بعد مذاکرات با امریکا / اگر بیشتر از این تقاضاهایی داشته باشند...

۰
اما و اگر عراقچی درباره شرکت ایران در دور بعد مذاکرات با امریکا / اگر بیشتر از این تقاضاهایی داشته باشند...
کبنا ؛عراقچی امروز در جمع خبرنگاران تاکید کرد که غنی‌سازی در ایران ادامه می‌یابد؛ چه با توافق، چه بی‌توافق.
به گزارش کبنا به نقل از ایرنا، «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه در حاشیه مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت «حسین امیرعبداللهیان» و گرامیداشت یاد و خاطره «شهدای خدمت» که امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت در محل وزارت خارجه برگزار شد، در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت مذاکرات غیرمستقیم جاری میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده گفت: ما پاسخ به درخواست‌های غیرمنطقی را پیش‌تر داده‌ایم و این صحبت‌های غیرمعمول کمکی به پیشبرد گفتگوها نمی‌کند.
وزیر خارجه ادامه داد: موضع ما کاملاً روشن است؛ غنی‌سازی، چه با توافق و چه بدون توافق، ادامه خواهد داشت. اما اگر طرف‌ها تمایل دارند نسبت به برنامه صلح‌آمیز ایران شفافیت وجود داشته باشد، ما آمادگی داریم. با این حال، در مقابل، گفتگو درباره رفع تحریم‌های ظالمانه‌ای که به دلیل ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ما وضع شده‌اند، باید صورت گیرد و این تحریم‌ها برداشته شوند.
رئیس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: اگر درخواست‌های بیشتری مطرح شود و بخواهند ما را از حقوق مسلم خود محروم کنند، هیچ‌گونه جای پذیرشی برای آن وجود ندارد.
عراقچی درباره امکان حضور ایران در دور بعدی مذاکرات گفت: ما در حال بررسی این موضوع هستیم که آیا در دور بعدی مذاکرات شرکت کنیم یا نه. در برابر زیاده‌خواهی‌ها در پشت میز مذاکره مقابله خواهیم کرد، اما هرگز دیپلماسی را ترک نکرده‌ایم. ما هنوز در حال بررسی این موضوع هستیم که آیا در آن تاریخ و در آن مکان، مذاکراتی مفید و سودمند می‌تواند برگزار شود یا خیر.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1