براندازان همچنان مشغول کارند
جمهوری اسلامی در حال پنهان کاری است؟ / ماجرای 4 شایعه خاص درباره انفجار بندر شهید رجایی
10 ارديبهشت 1404 ساعت 23:26
این روزها در حالی که واکنشها و اقدامهای همدلانه مردم ایران درباره حادثه بندر شهید رجایی بازتاب تحسینبرانگیزی در رسانهها داشته است، جریانهای ضدانقلاب در ادامه رویکرد مسوبق به سابقه خود درحال موجسواری درباره این حادثه و کاسبی سیاسی با خون جانباختگان هستند.
این روزها در حالی که واکنشها و اقدامهای همدلانه مردم ایران درباره حادثه بندر شهید رجایی بازتاب تحسینبرانگیزی در رسانهها داشته است، جریانهای ضدانقلاب در ادامه رویکرد مسوبق به سابقه خود درحال موجسواری درباره این حادثه و کاسبی سیاسی با خون جانباختگان هستند.
به گزارش کبنا، همشهری آنلاین نوشت: در شرایطی که از نخستین لحظات انتشار خبر انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، فضایمجازی و شبکههای اجتماعی مملو از محتوای همدلانه با جانباختگان و حادثهدیدگان و خانوادههای آنان شده بود، براندازان بار دیگر مشغول به کار شدند تا بلکه بتوانند با انواع خبرسازیها و فضاسازیها، از این نمد برای خویش کلاهی بسازند.
ذوقزدگی سیاسی از بروز این حادثه، سوءاستفاده از احساسات انساندوستانه حاکم بر افکارعمومی، سناریوسازی برای ایجاد رعب و وحشت در اذهان عمومی، بزرگنمایی تهدیدهای رژیمصهیونیستی علیه ایران، تلاش برای پیوند زدن انفجار در بندر شهیدرجایی به موضوع مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و... از اصلیترین رویکردهای ضدانقلاب در روزهای اخیر بودهاست؛ موضوعی که ماهیت واقعی این جریان را بیش از پیش برای مردم ایران نمایان کردهاست و در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود.
زمانی برای ذوقزدگی سیاسی
«ذوقزدگی سیاسی» از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، یکی از مهمترین واکنشهای رسانهها و فعالان ضدانقلاب در روزهای اخیر بودهاست؛ چراکه براندازان بهجای همدلی با آسیبدیدگان و خانوادههای جانباختگان، ترجیح دادند از نخستین لحظات بروز حادثه، از این موضوع به عنوان فرصتی برای فضاسازی علیه جمهوریاسلامی بهرهبرداری کنند؛ رویکردی که بهصورتهای مختلف ظهور و بروز یافت.
- باز هم فرصت طلبی: رضا پهلوی از جمله چهرههای ضدانقلاب بود که به دنبال بروز حادثه در بندرعباس کوشید فرصت به دست آمده را برای حمله به جمهوری اسلامی غنیمت شمرده و با سوءاستفاده از احساسات جریجهدار شده افکارعمومی، جمهوریاسلامی را در حفاظت از مردم ایران ناکارآمد جلوه دهد؛ رویکردی که طی سالهای اخیر بارها شاهد آن بودهایم.
- دلسوز عدالت؟ : حامد اسماعیلیون نیز از دیگر براندازانی بود که در نخستین لحظات بروز حادثه در بندرعباس در لباس «دلسوزی برای عدالت» به میدان آمد تا او نیز مانند رضا پهلوی، ضمن نشانه رفتن انگشت اتهام بهسوی جمهوریاسلامی، این حادثه دردناک را به دستمایهای برای کاسبی سیاسی خود در جریان ضدانقلاب تبدیل کند.
- کارنامه سیاه موجسواری: شبکه تلویزیونی ایراناینترنشنال نیز، که کارنامه سیاهی در موجسواری سیاسی روی حوادث اینچنینی دارد، از نخستین لحظات بروز حادثه در بندرعباس به میدان آمد و ضمن متهم کردن جمهوریاسلامی در بروز این حادثه، به انواع و اقسام سناریوسازیها در این زمینه پرداخت؛ راهبردی کاسبکارانه که بیشاز هر چیز از «ذوقزدگی سیاسی» دستاندرکاران این رسانه ضدمردمی حکایت داشت.
- روایتسازی: حسین رونقی از دیگر فعالان سیاسی ضدانقلاب بود که در چارچوب خط تخریبی و کاسبکارانه براندازان، کوشید با وارونهنمایی حقیقت، جمهوری اسلامی را «متهم» این حادثه جلوه داده و از این حادثه به عنوان فرصتی برای پیشبرد مقاصد ضدمردمی خود سود جوید.
- همنوا با تلآویو: به دنبال حادثه در بندرعباس، در شرایطی که اکانتهای مربوط به رژیمصهیونیستی با انتشار تصاویری از خسارتهای وارد آمده به بندر شهید رجایی، مشغول ماهیگیری از آب گلآلود بودند، رسانههای صدانقلاب نیز ضمن همنوایی با تلآویو در همان نخستین لحظات حادثه، پروژه ضدایرانی تازهای را کلید زدند.
شایعهسازان مشغول به کارند
از نخستین لحظات بروز انفجار در بندر شهید رجایی و در شرایطی که جزئیات دقیقی درباره این حادثه در دست نبود، رسانههای آمریکایی و صهیونیستی با پوشش رسانههای ضد انقلاب با حربه «منابع مطلع» به میدان آمدند و شایعهسازی درباره علل این انفجار را در دستورکار قرار دادند. این در حالی بود که مقامهای مربوط در ایران ضمن تاکید بر اطلاعرسانی دقیق درباره این حادثه، بر بررسی موشکافانه زوایای مختلف آن و خبررسانی به مردم تاکید کردهاند.
کد مطلب: 498906