تاریخ انتشار
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۵
کد مطلب : ۴۹۸۵۴۳
رضایت مردم، محور بازدیدهای سرزده از دستگاه‌های خدمات‌رسان؛

بازدیدهای سرزده معاون استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اداره‌‌کل تأمین اجتماعی / حسینی: مردم از پاسخ‌گویی دستگاه‌های اجرایی رضایت ندارند؛ برنامه بازدیدهای سرزده آغاز شد

۱
۰
بازدیدهای سرزده معاون استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اداره‌‌کل تأمین اجتماعی / حسینی: مردم از پاسخ‌گویی دستگاه‌های اجرایی رضایت ندارند؛ برنامه بازدیدهای سرزده آغاز شد
کبنا ؛معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد از بازدیدهای سرزده ادارات استان با هدف سنجش نظم اداری، بهبود خدمت‌رسانی و افزایش رضایت‌مندی مردم خبر داد.
به گزارش کبنا نیوز، سید مسعود حسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد، به همراه گردآفرین نوریان، مدیرکل اداری و مالی استانداری، روز گذشته به‌صورت سرزده از اداره‌کل تأمین اجتماعی و یکی از شعب این سازمان بازدید کرد. در این بازدید، عملکرد این دستگاه خدمات‌رسان، انتقادات و خواسته‌های مردم و همچنین میزان رضایت‌مندی ارباب‌رجوع مورد ارزیابی قرار گرفت.
سید مسعود حسینی با تأکید بر اینکه رضایت‌مندی مردم از اولویت‌های اصلی دولت وفاق ملی است، اظهار داشت: «یکی از وظایف اصلی دستگاه‌های حاکمیتی، نظارت بر عملکرد ادارات اجرایی و خدمات‌رسان است. هدف از این نظارت‌ها، شناسایی مشکلات موجود، رفع کاستی‌ها و ارائه خدمات بهتر به مردم است.»
وی افزود: «در این بازدیدها، نحوه عملکرد مدیران و کارکنان ادارات در حوزه نظم و انضباط اداری، برخورد با مراجعان و میزان رضایت‌مندی ارباب‌رجوع از نزدیک بررسی می‌شود. همچنین، کمبودها و مشکلات موجود در ادارات شناسایی شده و برای رفع آن‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد.»
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری با اشاره به اهمیت تکریم ارباب‌رجوع و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مردم گفت: «تکریم حقوق ارباب‌رجوع اولویت نخست تمامی ادارات استان است. بازدیدهای سرزده به‌منظور نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن‌ها انجام می‌شود. این بازدیدها نه‌تنها در مرکز استان، بلکه در تمامی شهرستان‌های استان نیز به‌صورت مستمر و منظم پیگیری می‌شود.»
حسینی درباره نتایج بازدید روز گذشته از اداره تأمین اجتماعی توضیح داد: «مشکلات و کاستی‌های این دستگاه شناسایی شد و قرار است در جلساتی که در استانداری یا اداره تأمین اجتماعی برگزار خواهد شد، مسائل بررسی و تصمیمات لازم برای بهبود خدمات به مردم اتخاذ شود.»
بازدیدهای سرزده معاون استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اداره‌‌کل تأمین اجتماعی / حسینی: مردم از پاسخ‌گویی دستگاه‌های اجرایی رضایت ندارند؛ برنامه بازدیدهای سرزده آغاز شد

حسینی با بیان اینکه مردم انتظارات و مطالباتی از دستگاه‌های خدمات‌رسان دارند، گفت: «برخی از مردم معتقدند دستگاه‌های اجرایی پاسخ‌گوی مطالبات آن‌ها نیستند. به همین دلیل، بازدیدهای سرزده برای بررسی این مسائل در دستور کار قرار گرفته است.»
وی تصریح کرد: «این بازدیدها در طول سال ادامه خواهد داشت. دستگاه‌هایی که وظایف خود را به‌خوبی انجام داده و رضایت ارباب‌رجوع را جلب کنند، تشویق خواهند شد. در مقابل، دستگاه‌هایی که نتوانند رضایت مردم را جلب کنند، ملزم به اصلاح عملکرد خود خواهند شد.»
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری با اشاره به تأکید استاندار بر تکریم ارباب‌رجوع و پاسخ‌گویی به مطالبات مردم، خاطرنشان کرد: «مدیران دستگاه‌هایی که نتوانند پاسخ‌گوی مردم باشند و در پیگیری امور مردم کوتاهی کنند، باید جای خود را به مدیرانی بدهند که توانایی انجام این وظایف را داشته باشند. این موضوع در بازدیدهای سرزده به‌صورت جدی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.»
حسینی در ادامه از تأثیر این نظارت‌ها بر ارزیابی عملکرد سالانه دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: «نتایج این بازدیدها در جشنواره شهید رجایی و سایر ارزیابی‌های عملکرد دستگاه‌ها لحاظ خواهد شد. همچنین، این نظارت‌ها به شفاف‌سازی عملکرد ادارات و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن‌ها کمک می‌کند.»
وی در پایان با تأکید بر تداوم این برنامه گفت: «هر هفته به‌صورت سرزده یکی از ادارات استان را بازدید می‌کنیم تا از نزدیک در جریان میزان رضایت‌مندی یا مشکلات مردم در این دستگاه‌ها قرار بگیریم و اقدامات لازم برای بهبود خدمات‌رسانی را انجام دهیم.»
نام شما

آدرس ايميل شما

کارمندان
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا همان جا اعلام کردند تامین اجتماعی هیچ گونه شاکی و ناراضی نداشته است کمی انصاف داشته باشید
مذاکره ایران و آمریکا؛ طرح پرریسک دونالد ترامپ!

مذاکره ایران و آمریکا؛ طرح پرریسک دونالد ترامپ!

در دومین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، فشار‌های بی‌سابقه‌ای علیه ایران اعمال شده؛ از تهدید ...
نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

نتانیاهو در تنگنا؛ آیا جنگ تنها راه بقای او است؟

دولت نتانیاهو با افزایش بودجه دفاعی و تشدید حملات نظامی، هدف جلب حمایت سیاسی داخلی و ...
ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

ادامه اعتراضات ترکیه و سرکوب گسترده روزنامه‌نگاران

 دو روزنامه‌نگار در ساعات ابتدایی صبح جمعه در استانبول بازداشت شدند. این بازداشت‌ها بخشی ...
1