کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیر روابط عمومی منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

ضرب و شتم مأمور منابع طبیعی باشت در درگیری با سوداگران طبیعت

2 فروردين 1404 ساعت 14:37

سه نفر از سرنشینان یک خودروی پراید در روستای بهره عنا، به مأمور گشت مراقبت منابع طبیعی حمله کردند و او را مضروب نمودند.


مامور یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان باشت در حین انجام مأموریت نوروزی، از سوی سودجویان و معترضان به عرصه‌های طبیعی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و مصدوم شد. در این حادثه، سه نفر از سرنشینان یک خودروی پراید به مأمور گشت مراقبت حمله کردند.  
به گزارش کبنانیوز، مدیر روابط عمومی منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد از مصدومیت یکی از مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان باشت در حین انجام مأموریت نوروزی خبر داد.  
بر اساس این گزارش، مأمور یگان حفاظت منابع طبیعی باشت در حالی که برای جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان در روستای بهره عنا اقدام کرده بود، از سوی سه نفر از سرنشینان یک خودروی پراید مورد حمله قرار گرفت و به شدت مضروب شد.  
تهمورثی، مدیر روابط عمومی منابع طبیعی استان، با اشاره به این حادثه، اعلام کرد: یکی از متخلفان در محل حادثه دستگیر شد و دو نفر دیگر نیز با جمع‌آوری مستندات لازم شناسایی شده‌اند و تحت تعقیب قرار دارند.  
وی افزود: سودجویان در حال قطع غیرقانونی درختان در منطقه بودند که با حضور مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی مواجه شدند و درگیری رخ داد.  


کد مطلب: 497427

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/497427/ضرب-شتم-مأمور-منابع-طبیعی-باشت-درگیری-سوداگران-طبیعت

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1