کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

سفارت امارات در سرزمین‌های اشغالی برگزار کرد

ضیافت افطاری امارات برای مقامات اسرائیلی! + عکس

25 اسفند 1403 ساعت 12:26

سفارت امارات در سرزمین‌های اشغالی ضیافت افطاری برای شخصیت‌های ارشد سیاسی رژیم صهیونیستی ترتیب داد.


سفارت امارات در سرزمین‌های اشغالی ضیافت افطاری برای شخصیت‌های ارشد سیاسی رژیم صهیونیستی ترتیب داد.
به گزارش کبنا به نقل از پایگاه خبری عربی ۲۱، سفارت امارات در تل آویو در اقدامی مضحک مراسم افطاری با مشارکت تعدادی از مسئولان ارشد رژیم صهیونیستی و نمایندگان کنست و شخصیت‌های سیاسی از داخل سرزمین‌های اشغالی برگزار کرد.
در این مراسم امیر اوحانا رئیس کنست و زاحی هنگبی مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و تعدادی دیگر از نمایندگان کنست رژیم صهیونیستی نیز مشارکت داشتند.

چند روز پیش نیز سفیر رژیم صهیونیستی در امارات در مراسم افطاری که سلطان النیادی وزیر مشاور دولت امارات در امور جوانان برپا کرده بود، مشارکت داشت.
روابط امارات با رژیم صهیونیستی در شرایطی استمرار پیدا می‌کند که تل‌آویو عامل اصلی نسل کشی در غزه و لبنان و حمله تروریست‌ها به سوریه و گرسنه نگه داشتن نزدیک به دو و نیم میلیون فلسطینی در نوار غزه است.



برای پیگیری اخبار و تحلیل‌های بیشتر، کانال خبری کبنا نیوز را دنبال کنید: @kebnanewsir


کد مطلب: 497145

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/497145/ضیافت-افطاری-امارات-مقامات-اسرائیلی-عکس

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1