کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

با حضور مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد؛

تصاویر | جشن گلریزان برای آزادی زندانیان نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد / آزادی ۱۹۶ زندانی جرائم غیرعمد مالی

22 اسفند 1403 ساعت 11:08

مراسم جشن گلریزان با حضور مسئولان استانی و خیرین در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. در این مراسم، بر لزوم انفاق به نیازمندان، کاهش جمعیت زندان‌ها و تقویت پیوستگی اجتماعی تأکید شد. آیت‌الله ملک حسینی گفت: «ثروتمندان باید با کمک به فقرا، جامعه را از فقر و گرسنگی نجات دهند.»


مراسم جشن گلریزان با هدف کمک به آزادی زندانیان نیازمند و آبرومند جرائم غیرعمد، عصر روز سه‌شنبه (۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳) در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. این مراسم با حضور آیت‌الله سید ملک حسینی، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، محبوب افراسیاب رئیس کل دادگستری استان، سید وحید موسویان دادستان مرکز استان و بیژن منصوری مدیرکل زندان‌های استان همراه بود.  
به گزارش کبنانیوز، در این مراسم، محبوب افراسیاب، رئیس کل دادگستری استان، با اشاره به اهمیت اخلاق و انفاق در جامعه اسلامی، اظهار داشت: «در اسناد توسعه‌ای و شاخص‌های توسعه‌یافتگی در یک کشور، شاخص اخلاق به‌عنوان یکی از عوامل بسیار تعیین‌کننده مطرح است. منظور از رشد متوازن، پیشرفت در تمام ابعاد اجتماعی، صنعتی، اخلاقی و ورزشی است. یک جامعه توسعه‌یافته اسلامی باید در حوزه اخلاق و انفاق نیز پیشرفت کند.»  
وی افزود: «در جامعه‌ای که داعیه‌دار اسلام و اخلاق اسلامی است، دولتمردان موظفند به گونه‌ای عمل کنند که فقیری در جامعه باقی نماند. اگر در این مسیر کوتاهی‌هایی صورت گیرد، اخلاق اجتماعی می‌تواند این نقیصه را جبران کند. اصلی‌ترین شاخص‌های توسعه‌یافتگی برای جامعه اسلامی این است که راه ما توازن داشته باشد؛ یعنی به موازات پیشرفت در حوزه‌های اقتصاد، فرهنگ و تکنولوژی، واقعیات اخلاقی نیز به همان اندازه رشد کنند تا بتوانیم به احکام الهی و قوانین اسلامی عمل کنیم.»  
افراسیاب در ادامه با تقدیر از تلاش‌های خیریه‌ای که در راستای آزادی زندانیان نیازمند انجام می‌شود، گفت: «آزادی زندانیان جرائم غیرعمد یکی از اقدامات انسانی و اسلامی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. از تمامی دوستان و خیرین، به‌ویژه جناب آقای فلاحتی، که لحظات عمر خود را صرف امور خیریه کرده‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنم.»  
جشن گلریزان برای آزادی زندانیان نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شدآیت‌الله سید شرف‌الدین ملک حسینی، نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری، نیز در این مراسم سخنرانی کرد و گفت: «توزیع ثروت در میان بندگان، سنت الهی است. در روایات داریم که خدای متعال ثروت‌ها را در بین بندگان تقسیم کرده و نیازهای فقرا را در دست اغنیا قرار داده است. هیچ فرد برهنه‌ای، گرسنه‌ای یا ذلیل‌شده‌ای از فقر وجود ندارد، مگر به دلیل منع اغنیا از انفاق. ثروتمندان ما دو دسته‌اند: دسته‌اول کسانی‌اند که منابع ملی و دولتی در اختیار آن‌هاست و گاه به دلیل بی‌تدبیری یا خطاهای گذشته، جامعه را به فقر کشانده‌اند. دسته‌دوم نیز ثروتمندان غیردولتی هستند که در رفع نیازهای جامعه سخت‌گیری می‌کنند. این افراد عامل برهنگی، گرسنگی و بی‌پناهی در جامعه هستند.»  
وی ادامه داد: «انسان باید بداند که آنچه در دست اوست، مال او نیست، بلکه امانتی الهی است. خدای متعال در اموال ما حقی برای فقرا قرار داده است. اگر انسان احساس کند که هر آنچه در دست اوست، مال خود اوست، در واقع در برابر خداوند شریک‌پنداری کرده است. این رفتار کفرآمیز است و اگر زبان به توحید بگشاییم، ولی عمل ما خلاف توحید باشد، این همان نفاق است. منافق روزنه‌هایی برای فرار از مسئولیت‌هایش ایجاد می‌کند، اما منفق روزنه‌هایی برای خدمت به دیگران باز می‌کند.»  
آیت‌الله ملک حسینی با اشاره به آیات قرآن کریم، افزود: «خداوند در قرآن وعده داده است که هر کس انفاق کند، پاداش او را چندین برابر خواهد داد. انفاق نه‌تنها نیاز فقرا را برطرف می‌کند، بلکه باعث افزایش برکت در زندگی انسان می‌شود. ما باید از هر فرصتی برای کمک به نیازمندان استفاده کنیم و این فرهنگ را در جامعه نهادینه سازیم.»  
وی در ادامه با اشاره به اهمیت کاهش جمعیت زندان‌ها، گفت: «هرچه زندان‌ها خلوت‌تر باشند، آبروی جامعه بیشتر حفظ می‌شود. زندان‌ها باید تحت نظارت دقیق باشند، اما بهترین راه این است که قبل از رسیدن پرونده‌ها به دادگاه، با کمک خیرین و نهادهای مردمی، مشکلات افراد حل شود. ما باید به‌جای اینکه منتظر بمانیم تا افراد به زندان بیفتند، قبل از آن دست به کار شویم و از وقوع جرم پیشگیری کنیم.»  
آیت‌الله ملک حسینی همچنین بر تقویت پیوستگی اجتماعی تأکید کرد و گفت: «ما باید از هرگونه گسست اجتماعی جلوگیری کنیم. جامعه‌ای که در آن مردم به یکدیگر کمک می‌کنند و اختلافات را با گفت‌وگو حل می‌کنند، جامعه‌ای موفق و پایدار است. ما باید قدر یکدیگر را بدانیم و از کسانی که در راه خدمت به دیگران تلاش می‌کنند، قدردانی کنیم.»  
جشن گلریزان برای آزادی زندانیان نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شدآزادی ۱۹۶ زندانی جرائم غیرعمد مالی در کهگیلویه و بویراحمد
مدیر نمایندگی ستاد دیه کهگیلویه و بویراحمد همچنین اعلام کرد: «تعداد ۱۹۶ زندانی جرائم غیرعمد مالی شامل ۱۲ زن و ۱۸۴ مرد آزاد شدند. مجموع بدهی این زندانیان بالغ بر ۴۳۰ میلیارد تومان بود که از این میزان، ۳۰۰ میلیارد تومان با جلب رضایت شاکیان کاهش یافت و باقی‌مانده از طریق کمک‌های مردمی و ستاد دیه تأمین شد. با این تلاش‌ها، این زندانیان بار دیگر به آغوش گرم خانواده‌های خود بازگشتند.»
وی افزود: «در حال حاضر، ۱۹۰ زندانی جرائم غیرعمد مالی با مجموع بدهی ۶۰۰ میلیارد تومان در زندان به سر می‌برند. با اطمینان می‌توانم بگویم که در صورت جمع‌آوری ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر، و با تکیه بر حمایت مردم نیکوکار استان، می‌توان رضایت شاکیان را جلب و زمینه آزادی این زندانیان را فراهم کرد تا آنان نیز به خانواده‌های خود بازگردند.»
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: «امسال ۱۹۶ زندانی جرائم غیرعمد مالی در استان با مجموع بدهی ۴۳۰ میلیارد تومان آزاد شدند.» 
به گزارش کبنانیوز، یدالله رحمانی ضمن قدردانی از بانیان این اقدام ارزشمند، بیان کرد: «حضرت خدیجه کبری (سلام‌الله‌علیها) تمام دارایی خود را وقف پیشرفت اسلام، رفع فقر و یاری محرومان کردند. این‌گونه جشن‌های نیکوکارانه، با تأسی از آن حضرت، نشانی از اعتلای اخلاقی و انسانی جامعه است.»
وی با اشاره به وفات حضرت خدیجه کبری (سلام‌الله‌علیها)، افزود: «این بانوی بزرگ اسلام که نخستین و برترین همسر پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) بودند، با جایگاه ویژه مالی و اجتماعی خود، از برترین خیران زمان خود محسوب می‌شدند و همواره در مسیر تعالی جامعه دینی کوشیدند.»
رحمانی بر اهمیت حمایت از زندانیان جرائم غیرعمد با کمک خیران تأکید کرد و گفت: «جشن گلریزان نماد همدلی، همبستگی و عدالت اجتماعی است و قطعاً برکات فراوانی را به همراه دارد. شهید لاجوردی با تشکیل ستاد دیه، میراثی ارزشمند و ماندگار برای کشور به‌جای گذاشت که همچنان اثرات مثبتی دارد.»
وی همچنین بیان کرد: «استان کهگیلویه و بویراحمد امسال موفق به فراهم‌سازی زمینه آزادی ۱۹۶ زندانی با بدهی ۴۳۰ میلیارد تومان شد که با تخفیف ۳۰۰ میلیارد تومانی و مشارکت خیران این اقدام کم‌نظیر محقق شد.»
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان، با اشاره به تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: «در این ایام مقدس که همگان بر سر سفره میهمانی خداوند حاضر هستند، بر ما واجب است تا سهم خود را برای آزادسازی کسانی که به‌دلیل جرائم غیرعمد زندانی شده‌اند، ادا کنیم. در حال حاضر، حدود ۱۹۰ زندانی با مجموع بدهی ۶۰۰ میلیارد تومان داریم و با همت خیران و نیکوکاران امیدواریم بتوانیم زمینه آزادی این افراد را نیز فراهم کنیم.»
جشن گلریزان برای آزادی زندانیان نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

جشن گلریزان برای آزادی زندانیان نیازمند در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
 


کد مطلب: 497019

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/497019/تصاویر-جشن-گلریزان-آزادی-زندانیان-نیازمند-کهگیلویه-بویراحمد-برگزار-۱۹۶-زندانی-جرائم-غیرعمد-مالی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1