رئیس اداره منابع آب شهرستان دنا:
گشت و بازرسی منابع آب، ده اتاقک پمپاژ کشاورزی را در شهرستان دنا پلمپ کرد
12 اسفند 1403 ساعت 17:57
به منظور حفظ و صیانت از منابع آبی، گروه گشت و بازرسی اداره منابع آب شهرستان دنا اقدام به پلمپ ده اتاقک پمپاژ کشاورزی فاقد پروانه تمدید کرد.
به منظور حفاظت و صیانت از منابع آبی، ده اتاقک پمپاژ کشاورزی فاقد تمدید پروانه در شهرستان دنا توسط گروه گشت و بازرسی اداره منابع آب این شهرستان پلمپ شد.
به گزارش کبنانیوز، یاور رحیمی، رئیس اداره منابع آب شهرستان دنا با اعلام این خبر گفت: این پمپاژها که در محدوده بخش پاتاوه واقع شدهاند، به دلیل عدم تمدید پروانه فعالیت، طبق قانون و دستورالعملهای ابلاغی، پلمپ شدند. وی تأکید کرد که در خصوص سایر متخلفین در این زمینه نیز اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.
رحیمی همچنین از کشاورزان و بهرهبرداران محترم شهرستان خواست تا به وظایف خود در زمینه رعایت قوانین و مقررات مربوط به منابع آب توجه کرده و همکاری لازم را داشته باشند.
کد مطلب: 496648