کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

رئیس هیات کوهنوردی استان خبر داد؛

حادثه در حین جمع آوری «کارده» در ارتفاعات خائیز دهدشت

9 اسفند 1403 ساعت 12:53

تلاش بی وقفه گروه‌های امدادی و هلال احمر موجب نجات جان کوهنورد مصدوم در ارتفاعات خاییز شهرستان کهگیلویه شد.


تلاش بی وقفه گروه‌های امدادی و هلال احمر موجب نجات جان کوهنورد مصدوم در ارتفاعات خاییز شهرستان کهگیلویه شد.
به گزارش کبنا، رئیس هیات کوهنوردی و صعود‌های ورزشی استان گفت: دو کوهنورد گچسارانی که به قصد جمع‌آوری گیاه دارویی «کارده» به کوه خاییز رفته بودند بر اثر سقوط یک تخته سنگ بزرگ، یکی از آنها دچار شکستگی پا شد.
زریر حسین زاده افزود: با توجه به سخت گذر بودن منطقه و شدت جراحات، مصدوم قادر به ادامه مسیر نبود.  
وی ادامه داد: گروه‌های امداد و نجات هیات کوهنوردی شهرستان کهگیلویه و هلال احمر پس از دریافت گزارش حادثه، با همراهی راهنمای محلی، عملیات جست‌و‌جو و نجات را آغاز کردند.
حسین زاده اضافه کرد: این عملیات که از ساعت ۱۷ آغاز  و تا ساعت ۲۲ به طول انجامید تا محل دقیق مصدوم شناسایی شود.
رئیس هیات کوهنوردی و صعود‌های ورزشی استان گفت: امدادگران با استفاده از تجهیزات فنی، مصدوم را از میان صخره‌ها و آبراهه‌ها خارج کرده و ساعت ۶ صبح روز بعد به پایین ارتفاعات منتقل کردند.
حسین زاده ادامه داد: حال عمومی مصدوم پس از انتقال به مراکز درمانی مساعد گزارش شده است.
رئیس هیات کوهنوردی و صعود‌های ورزشی استان ضمن قدردانی از تلاش‌های عوامل امدادی، از طبیعت‌گردان خواست تا با گذراندن دوره‌های آموزشی کوهنوردی، استفاده از بیمه مسئولیت مدنی و همراهی راهنمای محلی، از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنند.



 


کد مطلب: 496511

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/496511/حادثه-حین-جمع-آوری-کارده-ارتفاعات-خائیز-دهدشت

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1