کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

روسیه واکنش مثبت نشان داد

قطعنامه آمریکا برای جنگ اوکراین در شورای امنیت تصویب شد/ روسیه واکنش مثبت نشان داد

7 اسفند 1403 ساعت 12:01

۱۰ عضو شورای امنیت از جمله روسیه، آمریکا و چین به این سند رای مثبت دادند و پنج کشور از جمله انگلیس و فرانسه به این سند رای ممتنع دادند. هیچ کس این سند را وتو نکرد، بنابراین تصویب آن امکان پذیر شد.


۱۰ عضو شورای امنیت از جمله روسیه، آمریکا و چین به این سند رای مثبت دادند و پنج کشور از جمله انگلیس و فرانسه به این سند رای ممتنع دادند. هیچ کس این سند را وتو نکرد، بنابراین تصویب آن امکان پذیر شد.
به گزارش کبنانیوز؛ شورای امنیت سازمان ملل بامداد سه‌شنبه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین را تصویب کرد.
اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد بامداد سه‌شنبه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین را تصویب کردند.
به نوشته خبرگزاری «تاس»، در این قطعنامه بر لزوم پایان سریع درگیری‌ها بین روسیه و اوکراین و برقراری صلح پایدار بین دو کشور تاکید شده است.
در این گزارش تاکید شده که قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره اوکراین، به شکل اصلی و بدون لفاظی ضد روسیه تصویب شده است.
خبرنگار تاس در سازمان ملل گزارش داد: «۱۰ عضو شورای امنیت از جمله روسیه، آمریکا و چین به این سند رای مثبت دادند و پنج کشور از جمله انگلیس و فرانسه به این سند رای ممتنع دادند. هیچ کس این سند را وتو نکرد، بنابراین تصویب آن امکان پذیر شد».
«واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل نیز گفت: «مسکو قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره بحران اوکراین را یک ابتکار منطقی و گامی در جهت درست می‌داند».


کد مطلب: 496415

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/496415/قطعنامه-آمریکا-جنگ-اوکراین-شورای-امنیت-تصویب-روسیه-واکنش-مثبت-نشان

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1