کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

باصدور پیامی

فرماندار بویراحمد درگذشت دو جوان بویراحمدی را تسلیت گفت

20 بهمن 1403 ساعت 19:28

منوچهر محمدی فرماندار بویراحمد باصدور پیامی درگذشت مرحومَـین، غدیر آزَغ و محمد بخشوده را تسلیت گفت


به گزارش " کبنا " منوچهر محمدی فرماندار بویراحمد باصدور پیامی درگذشت غدیر آزَغ و محمد بخشوده دو جوان بویراحمدی را تسلیت گفت. 
متن پیام تسلیت ایشان به شرحِ زیر است:
" هُوالبـاقی " 
فَاِذا اِصابَتهُم مُصیبَه قالُو إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ 
مردم بزرگوار شهرستان بویراحمد، ایل بزرگ و سترگ تامرادی سلامـ علیکمـ 
با نهایت تأسف و تألم، خبر درگذشت ناگهانی دو جوان برومند، شایسته و ورزشکار دیارمان، مَرحُومَین "غدیر آذَغ [ مطهریان ] و محمد بخشوده رحمت الله علیه، از ایل بزرگوار تامُـرادی، موجب اندوه و تأثر فراوان گردید. 
بی‌شک، فقدان این جوانان، خوش خُلق در یاد و خاطرِ مردمان دیارِ لُرنشین زاگرُس جای دارَد، و ضایعه‌ ای غیر قابل جبران است. 
اینجانِب ضمن ابراز همدردی، اصالَتاََ از طرف خُود، نیابتاََ اَزطرف شورای اداری و مردم فَهیمِ شهرستان بویراحمد ضمن عرض تسلیت به اهل بیت داغدار، و ایل سِتُرگ تامرادی، از درگاه ربوبیت برای آن عروجیان علوِ درجات، و غُفران واسعِه و برای بازماندگانِ داغـدار، صبری جمیل و اجری جزیل مسئلت می‌نمایمـ. 
روحشان شاد 
جنت مکانشان باد
منوچهر محمدی
فرماندارِ شهرستانِ بُویراَحمَد 

٭ ٭ ٭ ٭ ٭ ٭ ٭ 

خبرنگار : اسماعیلِ رَسامـ


کد مطلب: 495839

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/495839/فرماندار-بویراحمد-درگذشت-دو-جوان-بویراحمدی-تسلیت-گفت

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1