کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در جمع خبرنگاران مطرح شد

ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد: وضعیت آموزشی گذشته رضایت‌بخش نبوده است / 10 میلیارد تومان برای کلاس‌های تقویتی دانش‌آموزان جذب شد / شناسایی 896 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در استان

20 بهمن 1403 ساعت 14:07

ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست از جذب 10 میلیارد تومان از مسئولیت‌های اجتماعی نفت برای برگزاری کلاس‌های تقویتی خبر داد و گفت: «این اقدام در راستای بهبود کیفیت آموزشی دانش‌آموزان صورت گرفته است.»


ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست از جذب 10 میلیارد تومان از مسئولیت‌های اجتماعی نفت برای برگزاری کلاس‌های تقویتی خبر داد و گفت: «این اقدام در راستای بهبود کیفیت آموزشی دانش‌آموزان صورت گرفته است.»
به گزارش صبح امروز (شنبه، 20 بهمن‌ماه 1403)، ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، در نشستی خبری با حضور خبرنگاران، بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی تمامی نهادها و افراد در راستای تحقق مأموریت‌های آموزش و پرورش تأکید کرد.
وی با بیان اینکه «آموزش و پرورش به تنهایی قادر به تحمل بار سنگین تربیت انسان‌های تمام‌ساحتی نیست»، خواستار مشارکت فعال‌تر جامعه در این زمینه شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به رویکرد مثبت و سازنده دولت چهاردهم در حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: «آقای پزشکیان، وزیر آموزش و پرورش، هم در سطح ملی و هم در سطح استان، نگاه ویژه‌ای به مسائل آموزشی دارند.»
ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد: وضعیت آموزشی گذشته رضایت‌بخش نبوده است / 10 میلیارد تومان برای کلاس‌های تقویتی دانش‌آموزان جذب شد / شناسایی 896 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در استان وی همچنین خاطرنشان کرد که در مقایسه با رویه‌های گذشته، استانداران به جلسات شورای آموزش و پرورش توجه بیشتری نشان داده و در پنج جلسه اخیر این شورا که به ریاست استاندار برگزار شده، حضور فعال داشته‌اند.
رضایی به اعتقاد خود به برنامه‌محوری در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: «برنامه‌هایی که تدوین شده، بر اساس منطق و با توجه به برنامه هفتم توسعه کشور طراحی شده‌اند.» وی همچنین به کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: «وضعیت آموزشی در سال‌های گذشته رضایت‌بخش نبوده و ما در تلاشیم تا این وضعیت را بهبود بخشیم.»
وی از جذب 10 میلیارد تومان از مسئولیت‌های اجتماعی نفت برای برگزاری کلاس‌های تقویتی ویژه دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم در 13 منطقه استان خبر داد و به برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای توانمندسازی معلمان اشاره کرد.
رضایی همچنین بر اهمیت ارتقای مدیریت آموزشی تأکید کرد و گفت: «در خصوص دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، 896 نفر شناسایی شده‌اند که از این تعداد، 500 نفر تحت پوشش قرار گرفته‌اند.»
ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد: وضعیت آموزشی گذشته رضایت‌بخش نبوده است / 10 میلیارد تومان برای کلاس‌های تقویتی دانش‌آموزان جذب شد / شناسایی 896 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در استان مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به گسترش فضاهای آموزشی و تجهیزات آموزشی اشاره کرد و گفت: «ما در حال بازسازی 134 مدرسه سنگی در استان با همکاری خیرین، اداره کل نوسازی و بنیاد برکت هستیم.»
وی همچنین به توجه به بازنشستگان و فعالیت‌های پرورشی اشاره کرد و گفت: «در سال جاری، 7 هزار دانش‌آموز در برنامه‌های اعتکاف شرکت کردند.»
رضایی به افتتاح زمین‌های چمن مصنوعی و ورزشگاه‌های جدید در ایام دهه فجر اشاره کرد و گفت: «این اقدامات در راستای ارتقای ورزش و تربیت بدنی دانش‌آموزان انجام شده است.» وی همچنین از بازسازی اردوگاه‌های شهید بهشتی یاسوج و شهید باهنر سی‌سخت خبر داد و افزود: «این اردوگاه‌ها با توجه به ظرفیت‌های گردشگری این شهرها بازسازی خواهند شد.»
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در پایان به اهمیت هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در آموزش اشاره کرد و گفت: «ما کارگاه‌های آموزشی در این زمینه را در دستور کار قرار داده‌ایم.» وی همچنین به ساماندهی املاک آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر، بیش از 2 هزار و 142 ملک آموزش و پرورش داریم که 1 هزار و 250 ملک آن سند خورده و 430 ملک دیگر در حال انجام و این اقدام برای جلوگیری از سودجویان است.»
ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد: وضعیت آموزشی گذشته رضایت‌بخش نبوده است / 10 میلیارد تومان برای کلاس‌های تقویتی دانش‌آموزان جذب شد / شناسایی 896 دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در استان
رضایی با اشاره به توزیع یک میلیون و 600 هزار جلد کتاب در بین دانش‌آموزان و پرداخت کمک‌های مالی به مدارس، تأکید کرد که توجه به رفاه و معیشت فرهنگیان از جمله اولویت‌های این اداره کل است. وی همچنین به پرداخت 221 میلیارد ریال کمک سرانه غذایی به مدارس شبانه‌روزی، 9 میلیارد و 900 میلیون ریال کمک هزینه ازدواج و 36 میلیارد و 900 میلیون ریال کمک سرانه به مدارس دولتی اشاره کرد. همچنین، 40 درصد از پایان خدمت بازنشستگان پرداخت شده و توجه به رفاه و معیشت فرهنگیان به جد در دستور کار قرار گرفته است.
در پایان، رضایی از گزینش 5 هزار و 300 نفر در آزمون‌های استخدامی و جذب 719 نفر بر اساس آزمون‌های سال 1403 خبر داد و گفت: «527 نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب شده‌اند.»
وی همچنین از سنجش 8 هزار نوآموز پیش‌دبستانی خبر داد و در نهایت از همه دعوت کرد تا در راهپیمایی 22 بهمن حضور یابند و گفت: «ما باید نسل آینده را امیدوار کنیم و در کنار هم برای بهبود وضعیت آموزشی تلاش کنیم.»


کد مطلب: 495827

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/495827/ایوب-رضایی-مدیرکل-آموزش-پرورش-کهگیلویه-بویراحمد-وضعیت-آموزشی-گذشته-رضایت-بخش-نبوده-10-میلیارد-تومان-کلاس-های-تقویتی-دانش-آموزان-جذب-شناسایی-896-دانش-آموز-بازمانده-تحصیل-استان

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1