کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

نتانیاهو:

نتانیاهو: می‌خواهم با ترامپ نقشه خاورمیانه را بهتر و بیشتر تغییر دهم / تحریک مقام سابق آمریکا علیه ایران

14 بهمن 1403 ساعت 20:42

نتانیاهو گفته که من معتقدم که با همکاری نزدیک با رئیس‌جمهور ترامپ ما می‌توانیم این نقشه را هر چه بیشتر و بهتر تغییر دهیم. ما می‌توانیم چرخه صلح را گسترش دهیم و به یک دوره صلح قابل توجه برسیم.


نتانیاهو گفته که من معتقدم که با همکاری نزدیک با رئیس‌جمهور ترامپ ما می‌توانیم این نقشه را هر چه بیشتر و بهتر تغییر دهیم. ما می‌توانیم چرخه صلح را گسترش دهیم و به یک دوره صلح قابل توجه برسیم.
به گزارش کبنا به نقل از همشهری آنلاین، موضوع ایران به اذعان مقامات آمریکایی و اسرائیلی یکی از دستورکارهای اصلی سفر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل به واشنگتن و دیدار با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکاست.
نتانیاهو در سخنان ابتدایی آغاز این سفر پای پلکان هواپیما بارها به نام ایران اشاره کرد و تهدید کرد که با ترامپ به دنبال مقابله با تهدید اسرائیل و دستیابی به صلح پایدار و نقشه کامل‌تری از خاورمیانه اصلاح شده است. براساس گزارش آسوشیتدپرس او در اظهارات ضدایرانی خود : من برای یک ملاقات بسیار مهم با رئیس‌جمهور ترامپ به واشنگتن می‌روم. این اولین دیدار ترامپ با یک رهبر خارجی از زمان تحلیف ریاست‌جمهوری‌اش است. من فکر می‌کنم این شاهدی برای تقویت اتحاد آمریکا و اسرائیل و همچنین گواهی بر تقویت روابط دوستانه شخصی ماست. ما در این دیدار درباره مسائل بحرانی‌ای که روبه‌روی اسرائیل و منطقه قرار دارند توافق خواهیم کرد، از جمله بازگشت همه گروگان‌های اسرائیلی در اختیار حماس و برخورد با دسترسی‌های ترور و همه اجزایش که از سوی ایران اتفاق می‌افتد. ایران محوری است که صلح را در اسرائیل، خاورمیانه و کل دنیا تهدید می‌کند. تصمیمات ما در جنگ اخیر تاکنون چهره خاورمیانه را تغییر داده است. تصمیمات ما و شجاعت سربازان ما نقشه خاورمیانه را دگرگون کرده است، اما من معتقدم که با همکاری نزدیک با رئیس‌جمهور ترامپ ما می‌توانیم این نقشه را هر چه بیشتر و بهتر تغییر دهیم. ما می‌توانیم چرخه صلح را گسترش دهیم و به یک دوره صلح قابل توجه برسیم.
این در حالی است که مایک پمپئو وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در دولت اول ترامپ نیز در مصاحبه‌ای که با فاکس‌نیوز داشت درباره اهمیت سفر نتانیاهو به آمریکا گفت: من فکر می‌کنم این سفر روابط آمریکا و اسرائیل را تقویت می‌کند و کار بزرگی در ساختن آن‌چیزی است که تحت عنوان توافق ابراهیم در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ شروع شد. من مطمئن هستم که هر کدام از آنها می‌خواهند درباره این صحبت کنند.


کد مطلب: 495607

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/495607/نتانیاهو-می-خواهم-ترامپ-نقشه-خاورمیانه-بهتر-بیشتر-تغییر-دهم-تحریک-مقام-سابق-آمریکا-علیه-ایران

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1