کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

با صدور پیامی مطرح شد

پیام غلام‌‌محمد زارعی به‌مناسب دهه فجر و اعیاد شعبانیه

14 بهمن 1403 ساعت 20:23

غلام محمد زارعی نماینده ادوار نهم و دهم مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون با صدور پیامی دهه فجر و اعیاد شعبانیه را تبریک گفت.


غلام محمد زارعی نماینده ادوار نهم و دهم مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون با صدور پیامی دهه فجر و اعیاد شعبانیه را تبریک گفت.
به گزارش کبنا، این پیام به شرح زیر است.
بسم‌الله الرحمن الرحیم
«وَالْفَجْرِ وَلَیَالٍ عَشْرٍ وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ وَاللَّیْلِ إِذَا یَسْرِ»
شعبان المعظم ماه پیامبر اعظم (ص)، ماه پر فضیلت الهی و ماه سرشار از معنویت، شادی، نشاط و سرور و عید مؤمنان است. حلول مبارک این ماه در سال جاری در تقارن با سالروز ورود مسرت‌بخش و تاریخی بزرگ‌مرد تاریخ و بنیان‌گذار کبیر و فقید انقلاب عظیم اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر قرار گرفت که جهانیان بار دیگر حماسه حضور و اعلام بیعت ملت با آرمان‌ها و ارزش‌های جمهوری اسلامی را نظاره‌گر باشند.
اینجانب در آغاز بهاری دیگر از رویش‌های انقلابی ضمن تبریک اعیاد خجسته شعبانیه، به‌ویژه میلاد باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، حضرت اباالفضل‌العباس (ع) و حضرت امام زین‌العابدین (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای گران‌قدر انقلاب و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، ایام‌الله دهه فجر را به همه فجر آفرینان و تمامی ملت شریف و شهیدپرور ایران به‌ویژه مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد تبریک عرض نموده و از پیشگاه حضرت احدیت، سعادتمندی و توفیقات روزافزون این ملت را در مسیر عزت و عظمت ایران اسلامی آرزومند.
غلام محمد زارعی
نماینده ادوار نهم و دهم مجلس شورای اسلامی
 


کد مطلب: 495604

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/495604/پیام-غلام-محمد-زارعی-به-مناسب-دهه-فجر-اعیاد-شعبانیه

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1