کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می‌دهد

برگزاری اولین جلسه کمیته گردشگری شهرستان دنا / فرماندار دنا: تدوین طرح جامع گردشگری، آغاز فصل جدیدی در توسعه شهرستان

24 دی 1403 ساعت 1:38

به منظور بررسی و رفع مشکلات موجود در حوزه گردشگری شهرستان دنا و به دستور معاون اقتصادی استاندار، اولین جلسه کمیته گردشگری ویژه این شهرستان روز شنبه ۲۲ دی‌ماه در محل استانداری برگزار شد. در این جلسه که با حضور مقامات و مدیران ارشد استانی و شهرستانی تشکیل گردید، بر اهمیت توسعه گردشگری به عنوان یک عامل کلیدی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی تأکید شد و مقرر گردید طرح جامع گردشگری شهرستان دنا تدوین شود.


به منظور بررسی، رفع مشکلات و توسعه گردشگری شهرستان دنا، اولین جلسه کمیته گردشگری ویژه این شهرستان به دستور معاون اقتصادی استاندار و با پیگیری‌های فرماندار دنا برگزار گردید.
به گزارش کبنا، این جلسه روز شنبه ۲۲ دی‌ماه در محل استانداری و با حضور مقامات و مدیران ارشد استانی و شهرستانی از جمله معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، فرماندار دنا، مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری، مدیرکل محیط زیست، مدیرکل جهاد کشاورزی، مدیرکل منابع طبیعی، مدیر عامل آب منطقه‌ای استان، شهردار سی‌سخت و مدیران شهرستانی حوزه‌های گردشگری، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست تشکیل شد.
در این جلسه، موضوعات مرتبط با منطقه گردشگری کوه گل سی‌سخت و غار ده شیخ مورد بررسی قرار گرفت.
عباس رسولی، فرماندار شهرستان دنا، در سخنانی به اهمیت و جایگاه ویژه گردشگری در این شهرستان اشاره کرد و بر لزوم توسعه این حوزه تأکید نمود.
وی بیان کرد: «گردشگری به عنوان یک صنعت پویا و مؤثر می‌تواند نقش بسزایی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شهرستان دنا ایفا کند. با توجه به ظرفیت‌های طبیعی و فرهنگی منحصر به فرد این منطقه، ضرورت دارد که برنامه‌ریزی‌های دقیق و علمی در راستای توسعه گردشگری صورت گیرد.»
فرماندار دنا همچنین افزود: «تدوین یک طرح جامع گردشگری می‌تواند به شناسایی و بهره‌برداری بهینه از پتانسیل‌های موجود کمک کند. این طرح باید شامل استراتژی‌های مشخصی برای جذب گردشگران، بهبود زیرساخت‌ها و ارتقاء خدمات گردشگری باشد.»
وی در ادامه بر این نکته تأکید کرد که بر اساس سند آمایش سرزمین، مسیر توسعه شهرستان دنا از حوزه گردشگری می‌گذرد و لذا توجه جدی به این حوزه از ضرورت‌های اساسی به شمار می‌آید. «ما باید با کار علمی و برنامه‌ریزی دقیق، زمینه‌های اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی شهرستان را بر مبنای گردشگری فراهم کنیم.»
 


کد مطلب: 494900

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/494900/برگزاری-اولین-جلسه-کمیته-گردشگری-شهرستان-دنا-فرماندار-تدوین-طرح-جامع-آغاز-فصل-جدیدی-توسعه

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1