تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۶
کد مطلب : ۴۹۴۷۲۴
کبنا گزارش میدهد:
گلایه از وضعیت درمانگاه ده تخت خوابی قلعه رئیسی/ کارگر داروخانه قلعه رئیسی: دکتر داروخانه به ما می گفت تا عصر اگر فروش دارو کم بود به دکتر مرکز بگوید تا مصرف دارو بیمار را افزایش دهد/ آیا پزشکان با داروخانه ها همدست اند؟ چه کسی پاسخگوست؟
۰
کبنا ؛
راه اندازی مراکز درمانی و بیمارستانی در مناطق مختلف کشور بعد از انقلاب یکی از خدمات درخشان نظام جمهوری اسلامی بود به نحویی که امروز در دورترین روستاهای کشور هم خانه بهداشت و یا مرکز درمانی جهت درمان افراد وجود دارد.
اما این مرکز درمانی که ساختمان فیزیکی خوبی دارد یا کادر ندارد و یا امکانات ضعیفی.
بخش چاروسا در شمال غربی استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از بخش های بزرگ استان است که مرکز ثقل دو بخش و قریب به 40 هزار نفر جمعیت است.
در سال 1390 یک مرکز درمانی در ورودی شهر قلعه رئیسی به عنوان مرکز درمانی ده تخت خوابی افتتاح شد که باعث دلگرمی و امید مردم منطقه شد و امید میرفت که دیگر نیاز نیست برای هر درمانی به مرکز شهرستان بروند.
اما بعد از کمتر از 15سال همان ساختمان و آن مرکز درمانی سبب ناامیدی مردم منطقه شد، چرا که هم فضای فیزیکی و هم امکانات درمانی برای مردم امیدوار کننده نیست. هرکس به ساختمان مرکز درمانی که روزی به نام ده تخت خوابی افتتاح شد نگاه میکند ، امروز به این باور رسیده که همان ساختمان قدیم درمانگاهشهر قلعه رئیسی خیلی بهتر از ساختمان جدید از لحاظ امکانات بود.
به گزارش کبنا نیوز به نقل از فارس ،اسن مرکز درمانی روزی به نام ده تخت خوابی افتتاح شد اما امروز وقتی مراجعه می کنیم تنها یک تخت می بینیم و همان یک تخت یک دستگاه نوار قلبی دارد که هرکس نوار قلب می گیرد پزشک به او اعلام می کند حتما به دهدشت به مراجعه کنید چون دستگاه خراب است.
قرار بود در قلعه رئیسی شاهد حضور مختصص حداقل دو بار در هفته باشیم اما دکتر متخصص که ندیدیم همان عمومی هم کاهش دادند و به قول مردم طرح ها را به منطقه می فرستند.
از تنها داروخانه شهر نگویم که قطعا دل پر مردم از هزینه های که به نام های مختلف از مردم گرفته می شود و به جیب چه کسی می رود خدا می داند؟
خیلی دلم برای کارگری که در دارخانه کار می کرد سوخت که تماس گرفت و گفت به یک دلیل بعد از دو ماه از داروخانه رفتم چون دیدم چه حق های که ضایع می شود. از او سوال کردم مثلا چه حقی ضایع شد که می گفت: دکتر داروخانه به ما می گفت تا عصر اگر فروش دارو کم بود به دکتر مرکز بگوید تا مصرف دارو بیمار را افزایش دهد.
این کارگر که به دلیل ترس نمی خواست اسمش فاش شود اما تمامی مستندات در اختیار ما گذاشت بیان کرد: روزی بالا 5الی 6مریض پیرزن و پیرمرد داشتیم که به دلیل این که دکتر مصرف بالا دارو می نوشت و وقتی سوال می کردند هزینه دارو ما چقد می شود می گفتیم 400هزار تومان خرید نمی کردند و می رفتند.
از هزینه سهم فنی بیمار که بگذریم که در نبود دکتر داروخانه از مردم می گیرند به قرارداد نداشتن بیمه مشکل اساس تر این شرایط است.
بالاخره نیاز امروزو فردا دو بخش چاروسا و دیشموک وجود حداقل یک مرکز درمانی با کیفیت حق آنهاست که مثل خیلی سالها پیش هنوز شاهد فوت عزیزانی که به دلیل نبود امکانات و یا سهل انگاری نباشیم.
مرکز درمانی قلعه رئیسی هیچ وقت ده تخت خوابی نشد و ساختمان هیچ وقت ساختمان با کیفیت دیروز نشد امیدواریم برای آینده هم که شد این نقد را منصفانه فرض کنیم و برای حل مشکلات درمانی چاروسا چاره ای اندیشیده شود.