تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۵۵
کد مطلب : ۴۹۴۴۸۴
سفر سرپرست بیمه اجتماعی استان به شهرستان باشت

دیدار سرپرست بیمه اجتماعی با فرماندار شهرستان باشت و تاکید بر گسترش فرهنگ بیمه‌ای+عکس

۱
۰
دیدار سرپرست بیمه اجتماعی با فرماندار شهرستان باشت و تاکید بر گسترش فرهنگ بیمه‌ای+عکس
کبنا ؛ مختار اسدیان، سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان، با فرماندار باشت، دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش کبنا نیوز: سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد، در جلسه‌ای که در سالن جلسات فرمانداری باشت برگزار شد، به تشریح مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی پرداخت و بر اهمیت گسترش فرهنگ بیمه‌ای در میان کشاورزان و روستائیان تاکید کرد.
وی با اشاره به مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی، از جمله بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی، و حمایت از بازماندگان (فوت)، اظهار داشت که این صندوق امکان نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای را نیز فراهم می‌کند. اسدیان همچنین بر لزوم افزایش آگاهی عمومی و تشویق کشاورزان و روستائیان به عضویت در این صندوق تاکید کرد.
بهنام برزانده، فرماندار باشت، نیز در این دیدار با استقبال از پیشنهادات مطرح شده، بر همکاری و هماهنگی بیشتر میان نهادهای دولتی و صندوق بیمه اجتماعی برای گسترش چتر بیمه‌ای در منطقه تاکید کرد. وی افزود که با توجه به اهمیت بیمه در تأمین امنیت اجتماعی و اقتصادی کشاورزان و روستائیان، باید تلاش‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
این دیدار در راستای تقویت همکاری‌های بین بخشی و ارتقای سطح خدمات بیمه‌ای به جامعه کشاورزان و روستائیان برگزار شد و طرفین بر ادامه این تعاملات و پیگیری موضوعات مطرح شده تاکید کردند.
نام شما

آدرس ايميل شما

Romania
مدبرانه مملکت😅😅😅😅
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1