مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:
اطلاعیه تغییر ساعت کاری ادارات کهگیلویه و بویراحمد
30 آذر 1403 ساعت 19:54
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساعت کاری ادارات تا پایان بهمن ماه تغییر کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساعت کاری ادارات تا پایان بهمن ماه تغییر کرد.
علیرضا نیکروز در گفت و گو با کبنانیوز گفت: بر اساس این بخشنامه ساعت کاری ادارات استانی از اول دی ماه تا پایان بهمن ماه به ساعت 8 صبح تا 14 تغییر کرد.
نیکروز اظهار کرد: بر این اساس فردا اول دی ماه ساعت کاری ادارات و مدارس استان 8 صبح است.
نیکروز افزود: این بخشنامه به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه سراسری برق و گاز کشور و با هدف تأمین آسایش آحاد مردم و عدم وقفه در خدمترسانی صادر شده است.
«با توجه به تغییر ساعت کار ادارات بر اساس مصوبه هیئت دولت و اعلام استانداری، از ابتدای دیماه ساعت شروع به کار مدارس در تمامی دورههای تحصیلی در شهرستانها و مناطق کهگیلویه و بویراحمد به ساعت ۸ صبح تغییر کرد.»
کد مطلب: 494072