تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۴۶
کد مطلب : ۴۹۲۳۶۸
در پیامی صادر شد

واکنش محسن رضایی به سخنان حماسی همسر و پدر شهید جهاندیده

۲
۲
واکنش محسن رضایی به سخنان حماسی همسر و پدر شهید جهاندیده
کبنا ؛دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا خطاب به خانواده شهید جهاندیده در پیامی نوشت: شما را باید «خانواده مقاومت» نامید.
به گزارش کبنا، محسن رضایی دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در پیامی خطاب به خانواده شهید حمزه جهاندیده با اشاره به سخنرانی حماسی همسر و پدر این شهید بزرگوار گفت: شما را باید «خانواده مقاومت» نامید.
متن پیام به شرح زیر است:
خانواده گرانقدر شهید حمزه جهاندیده
شما نماد واقعی ایثار و فداکاری در راه آزادی و حق‌طلبی هستید. همسر شهید جهاندیده با شجاعت و اراده‌ای بی‌نظیر در مراسم تشییع پیکر همسر عروج کرده و سعادتمند خویش، عشق به اسلام و وطن را به نمایش گذاشت و نشان داد که این عشق فراتر از هر چیز دیگری است.
سخنان زینب‌وار او، تودهنی محکمی به رژیم صهیونیستی بود. این شیرزن بختیاری نشان داد که در ایران اسلامی، هزاران مادر همچون او برای دفاع از خاک کشور و ارزش‌های انقلاب اسلامی، نه تنها جانشان را فدای آرمان‌های بزرگ می‌کنند، بلکه حاضرند از فرزندان خود نیز در این راه بگذرند.
سخنان شما، پدر شهید بزرگوار که با افتخار از مقاومت و پایداری مردم ایران سخن گفتید، نشان از عزم راسخ ملت ایران برای مقابله با استکبار جهانی دارد. شما آزادگی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در صحرای کربلا را فریاد کشیدید و بدرستی گفتید که حمزه عزیز شما نیز برای آزادی همه مظلومان جهان به مسلخ عشق رفته است.
با این حماسه‌آفرینی و روحیه انقلابی و ایثارگرانه‌تان، شما را باید «خانواده مقاومت» نامید. شما صدای همه کسانی هستید که برای آزادی و عدالت مبارزه می‌کنند و به همه یادآوری می‌کنید که در برابر ظلم و ستم باید ایستاد و برای تحقق آرمان‌های انسانی و اسلامی تلاش کرد. درود خدا بر شما باد، بعنوان سربازی از ملت ایران به شما افتخار می‌کنیم.
با آرزوی سلامتی و صبر برای شما
محسن رضایی ۱۰ آبان ۱۴۰۳
نام شما

آدرس ايميل شما

تقی
United Kingdom
بختیاری نبود ، بهمئی بود
Iran, Islamic Republic of
باسلام‌ خدمت کبانیوز حداقل به روز باشید آقای رضایی گجا دبیر اقتصادی هست قبل از مرحوم ریسی این آقا استعفا داد یا بقولن برکنارشد
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1