کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

گفت و گوی ویژه کبنانیوز با امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد؛

چه کسی زیر بار این بی‌انصافی [جدایی دنای شمالی] می‌رود و در پی نابودی این زیبایی‌ها است / رفتارهای مدیریتی و ساختاری موجب بروز آسیب اجتماعی می‌شود / خوانندگان فضای غیررسمی می‌توانند در کنار دستگاه فرهنگی کار کنند / شاهد تعدد دستگاه‌های فرهنگی با خروجی کم هستیم/ در دوره‌ای سینما زیر نظر شهرداری بود که در آن دوره سینما به تاریخ پیوست/ یکی از پرمخاطب‌ترین هنر‌ها در استان ما شاهنامه‌خوانی است

24 شهريور 1403 ساعت 8:29

امین درخشان از مدیرانی است که تمام وجوه کار هنرمندان را به خوبی می شناسد و از جنبه های مختلف زیباشناسانه و اقتصادی تلاش کرده اثر بیشتری بر کار هنرمندان  داشته باشد، درخشان بدون توجه به گرایش های سیاسی هنرمندان را دور هم جمع کرد، کاری که در دوره های پیشین اتفاق نیفتاد، او می گوید آثار هنرمندان را خریداری می کنیم، این سخن، بسیار ارزشمند است، و هنرمندان چنین گفته ای را به خوبی درک می کنند، حتی اگر بطور کامل به آن عمل نشده باشد. یکی از برنامه های خوبی که این مدیر به آن اشاره کرد، برگزاری جشنواره دنا است که کاملا مرتبط با مسائل روز استان است، و اجرای چنین فکری نشان می دهد که او مدیری دغدغه مند است، و با مسائل روز پیش رفتن، دقیقا یعنی اجرای چنین جشنواره ای. در خصوص فکر برگزاری این جشنواره حرف زیاد می شود زد، اما مجال باز کردن آن در این گزارش  نیست. گفت و گوی کبنانیوز با امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بوبراحمد را در ادامه می خوانید: 


امین درخشان از مدیرانی است که تمام وجوه کار هنرمندان را به‌خوبی می‌شناسد و از جنبه‌های مختلف زیباشناسانه و اقتصادی تلاش کرده اثر بیشتری بر کار هنرمندان  داشته باشد، درخشان بدون توجه به گرایش‌های سیاسی هنرمندان را دور هم جمع کرد، کاری که در دوره‌های پیشین اتفاق نیفتاد، او می‌گوید آثار هنرمندان را خریداری می‌کنیم، این سخن، بسیار ارزشمند است، و هنرمندان چنین گفته‌ای را به‌خوبی درک می‌کنند، حتی اگر به طور کامل به آن عمل نشده باشد. یکی از برنامه‌های خوبی که این مدیر به آن اشاره کرد، برگزاری جشنواره دنا است که کاملاً مرتبط با مسائل روز استان است، و اجرای چنین فکری نشان می‌دهد که او مدیری دغدغه‌مند است، و با مسائل روز پیش رفتن، دقیقاً یعنی اجرای چنین جشنواره‌ای. در خصوص فکر برگزاری این جشنواره حرف زیاد می‌شود زد، اما مجال باز کردن آن در این گزارش  نیست. گفت‌وگوی کبنانیوز با امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد را در ادامه می‌خوانید: 
_
مقام معظم رهبری دغدغه فراوانی در خصوص آسیب‌های اجتماعی دارند، بااین‌حال خیلی از کسانی که مدیران دستگاه فرهنگی هستند، شخصیت مدیر دغدغه فرهنگی را ندارند و صرفاً نام مدیر فرهنگی را یدک می‌کشند، چه باید بکنیم افرادی در مسند قرار بگیرند که منشأ تحول باشند؟
به‌عنوان نکته اول، قابل‌تقدیر است که در لابه‌لای فشردگی همه کارهای رسانه‌ای، در اوج انتخابات، در اوج جابه‌جایی دولت و سایر چالش‌ها، گروه رسانه‌ای کبنا بی‌توجه به حوزه فرهنگ نبوده است.
در تکمیل گفته‌های شما، مدیر فرهنگی باید شخصیت فرهنگی داشته باشد، اگر در مسئله مدیریت‌های فرهنگی، فقط مدیر باشیم ولی نتوانیم مسائل فرهنگی را تحلیل کنیم نمی‌توانیم موفق باشیم، حتی تخصص دانشگاهی صرف نمی‌تواند ایجادکنندهٔ موفقیت باشد.
مدیر فرهنگی نباید بی‌اطلاع از مسائل فرهنگی باشد، باید بداند آسیب‌های اجتماعی در بستر فضای مجازی و معادلات رسمی جامعه چه چیزی است و با دغدغه به این مسائل نگاه کند، در تولیدات فرهنگی، در برنامه‌ریزی، در نگرش، تصمیم‌گیری، حتماً باید باتوجه‌به ذائقه عمومی جامعه تصمیم بگیرد. الان افراد فرهنگی داریم که حتی کارمند نیستند.
خیلی وقت‌ها غافل می‌شویم و مسائل فرهنگی را صرفاً در دایرۀ یک سری بخشنامه‌های اداری می‌بینیم، درحالی‌که در عرصه‌های مختلف موسیقی، تجسمی، و عکس و فیلم و... شاهد هستیم که تولیدات فرهنگی به‌صورت غیررسمی و بافاصله از ساختارهای فرهنگی حاکمیتی شکل می‌گیرند.
در حوزه موسیقی یک سری تولیدات رسمی زیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تولید می‌شود، ولی به‌عنوان مدیر فرهنگی باید بدانیم که چه تولیدات غیررسمی و بدون مجوزی بیرون‌آمده و باید آن‌ها را بشناسیم چرا که ظرفیت‌های خوبی دارند و می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد. مثلاً یک کار بزرگی که پایان سال ۱۴۰۲ توسط یکی از خوانندگان معروف استان تولید شد، و این اتفاق نشان داد که خوانندگان فضای غیررسمی می‌توانند در کنار دستگاه فرهنگی کار کنند.
اعتقاد دارم همیشه نباید پشت میز بنشینیم، بلکه باید مسائل کف جامعه را تحلیل کنیم و تصمیم بگیریم، نسبت به مسائل و رویدادهای جامعه و بازتاب هر مسئله در جامعه نظر داشته باشیم. در خصوص مسئله جدایی دنای شمالی، یکی از بهترین عملکردها متوجه رسانه‌ها بود، نهادی که مسئله دنا را خیلی بلند صدا زد رسانه‌ها بودند که قابل‌تقدیر است.
وقتی زیبایی‌های دنا را می‌بینیم، این سؤال پیش می‌آید که واقعاً چه کسی زیر بار این بی‌انصافی می‌رود و در پی نابودی این زیبایی‌هایی است که نه‌تنها متعلق به مردم کهگیلویه و بویراحمد، بلکه متعلق به ایران و جهان است، ما گردشگرانی داریم که وابستگی زیباشناسانه‌ای نسبت به طبیعت دنا دارند.
رویداد رسانه‌ای، فرهنگی، هنری با موضوع دنا برگزار می‌شود 
جای سؤال است که مسئولان در سطح کلان چطور این تصمیمات را می‌گیرند، می‌دانند که اگر یک سد در پایین‌دست دنا احداث شود چقدر دنا متضرر می‌شود؟ کهگیلویه و بویراحمد کمترین نفع را از آب و برف دنا می‌برد، ولی تمام مناطق جنوب کشور را نجات می‌دهد، رودخانه‌هایی که در خوزستان و استان‌های جنوبی جاری هستند به واسطه لطف دنا است، چطور برخی‌ها این را نادیده می‌گیرند، و تصور می‌کنند که کار خود را پیش برده‌اند، درحالی‌که یک مدیر باید نگاه منصفانه داشته باشد، مثل امین درخشان به‌عنوان یک مدیر در کهگیلویه و بویراحمد هیچ‌گاه نباید دست به کاری بزند که در حق همسایه‌های خود اجحاف شود. امیدوارم مسئولان این کاری که ضربه اساسی به اعتماد مردم ما می‌زند، این نگرانی عمیق ملی مردمی را برطرف کنند، نکته آخر اینکه ما در فرهنگ و ارشاد اسلامی از مهرماه یک رویداد رسانه‌ای، فرهنگی، هنری بسیار قوی در خصوص موضوع دنا خواهیم داشت، این جشنواره را با مشارکت تمام هنرمندان استان مهرماه برگزار می‌کنیم، و هنرمندان با آثار خود به بیان هنرمندانه درباره دنا می‌پردازند.
در باب شرایط فرهنگی که سؤال پرسیدید، یک نکته تکمیلی این هست که برخی مواقع برایم سؤال است که یکی از ایرادات جدی دستگاه‌های فرهنگی این هست که شاهد تعدد دستگاه‌های فرهنگی با خروجی کم هستیم و شاهد دخالت ساختارمند در کار یکدیگر هستیم، مثلاً فرهنگ و ارشاد کار قرآنی انجام می‌دهد، تبلیغات اسلامی و حوزه هنری کار فرهنگ و ارشاد را انجام می‌دهد. این ایراد متوجه همه دستگاه‌های فرهنگی است و من فکر می‌کنم بایستی در قالب یک قرارگاه تفکیک وظایف داشته باشیم، اداره فرهنگ و ارشاد سراغ مسائل هنری برود، سازمان هنری سراغ تولید برود، تبلیغات اسلامی توجه جدی به معادلات مذهبی و تقویت بنیه فعالیت‌های دینی و مذهبی داشته باشد.
خیلی از آسیب‌هایی که متوجه مسائل عمومی و فرهنگی است، ناشی از تناقضاتی است که وجود دارد، و این موجب بروز یک سری آسیب‌ها می‌شود، در خیلی از رویکردها از رسالت دینی در حوزه مدیریتی فاصله گرفته‌ایم، این فاصله‌گرفتن را مردم قضاوت می‌کنند.
در خصوص مسئله حجاب بنده هم‌خانواده‌ای تماماً مذهبی دارم، ولی در جامعه تناقضات زیادی وجود دارد، مثلاً تأکید بر مسئله حجاب می‌کنیم، ولی برنامه‌ریزی و مدیریت فرهنگی ما مسئله را پوشش نمی‌دهد. صداوسیما، فرهنگ و ارشاد، اصناف، بانک‌ها، سازمان‌ها و ادارات حاکمیتی مسئول هستند؛ ولی به این مسئله به‌صورت قانونی نگاه نمی‌کنیم.
مردم کارمندهای ادارات و بانک را می‌بینند، تلویزیون و سینما را می‌بیند، معلم مدرسه را می‌بینند، وقتی بین رفتار و عمل ما فاصله باشد، شاهد این تناقضات در جامعه خواهیم بود. نباید فقط از کف جامعه بخواهیم حجاب را رعایت کنند، باید از جای دیگری این مسئله حل شود. برخی رفتارهای مدیریتی و ساختاری ما موجب بروز آسیب اجتماعی می‌شود.
وقتی همسایه‌ام می‌بیند که من شعار می‌دهم که نیکوکار هستم و به محرومین توجه دارم، ولی در عمل مرفه هستم و فقط به خودم و اطرافیانم توجه دارم، باورهای دینی و حاکمیتی‌اش تغییر می‌کند.
تعداد قلیلی از رسانه‌ها به‌ویژه کبنانیوز به این مسائل توجه می‌کنند، این تناقضات رفتاری بین حاکمیت و بدنه جامعه را تحلیل می‌کنند و اثر خود را می‌گذارد.
اگر بخواهیم به حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری گریزی داشته باشم، یکی از مهم‌ترین وظایف فرهنگ و ارشاد اسلامی تقویت باورها و نگرش‌هایی است که بر اساس ریشه تمدنی، آداب‌ورسوم شکل‌گرفته است.
هر استانی یک زیست‌بوم فرهنگی دارد، حتماً باید خلاقیت منِ مدیر در این استان با کسی که در استان‌های یزد و فارس و... است تفاوت داشته باشد، چرا که در این استان سابقه فرهنگ عشایری و سبقه ایثار و شهادت وجود دارد، به همین دلیل تفاوت‌هایی با دیگر استان‌ها داریم.
یکی از اولویت‌های ما در یکی دو سال گذشته این بوده که هنرهای تجسمی، سرود، شعر، موسیقی، مرتبط با ذائقه فرهنگی مردم باشد، تمام جهت‌دهی فرهنگی ما به سمت مؤلفه‌های فرهنگی، تمدنی، تاریخی، آداب‌ورسوم و روحیه ایثار و شهادت مردم استان است.
در سال ۱۴۰۳ فرهنگ و ارشاد اسلامی کمتر به سمت کارهای نمایشی رفت و تمرکز را روی تولید گذاشتیم، در سال جاری حتماً از تولیدات فاخر و ارزشمند فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی خواهیم کرد. حدود ۱۰ موسیقی فاخر در طول یک سال تولید داشتیم، در فرهنگ و ارشاد سراغ نداریم که در یک سال بیش از ۵ اثر فاخر موسیقی تولید شده باشد. در حوزه سرود ورود جدی کردیم، خانه سرود و موسیقی استان را راه‌اندازی کردیم، این در حالی است که در دوره‌هایی سرود مورد غفلت قرار گرفت، سرود کار جمعی است که همیشه موردتوجه عامه مردم قرار دارد.
همین امروز گروه سرود پسران خورشید با دو اثر بزرگ در جشنواره بین‌المللی در بخش نهایی در حال رقابت هستند، محتوای سرود در خصوص زیست‌بوم فرهنگ و ساختارهای فرهنگی و روحیه کهن و تمدنی و بحث شاهنامه است. آقای پیمان جمشیدی از مربیان توانمند سرود ملی همراه این گروه است.
بی‌سابقه‌ترین تولید و اجرای تئاتر را در یک دهه اخیر داشتیم، در دو هفته گذشته یک تئاتر ۱۵۰۰ نفر مخاطب و درآمد بیش از ۶۰ میلیون تومان داشت. کاری قوی بود و موردتوجه مردم قرار گرفت، باتوجه‌به بحث اقتصاد هنر ظرفیت را در اختیار گروه گذاشتیم، و اجرای خوبی داشته‌اند.
در هفته آینده هر روز اجرای خیابانی در پارک ولایت داریم که کاملاً مرتبط با مسائل اجتماعی روز است، مبارزه با اسراف و تجمل‌گرایی در ازدواج، آداب‌ورسوم گذشتگان در ازدواج، تیراندازی در مراسمات موردتوجه این تئاتر است. این تئاتر حاصل یک کار تحقیقی و می‌دانی است.
در بحث فیلم هفته آینده، تولیدات فعالان سینمایی در جشن مهر سینمای استان رونمایی می‌شوند، ۴ سینمای فعال در استان داریم، در بهمئی، سی سخت، دهدشت، یاسوج سینمای فعال داریم، سینما یاسوج به فرد جدیدی واگذار شده و هفته آینده باکیفیت بهتری نمایش فیلم‌ها آغاز می‌شود. تا پایان ۱۴۰۳ حتماً یک سینما در گچساران فعال می‌شود. از حیث نرم‌افزاری به‌روزترین فیلم‌های سینمایی که در سینماهای کشور اکران می‌شود در سینما یاسوج هم اکران می‌شود.
-به نظر می‌رسد سینماهای استان دچار رکود هستند و نیاز به حمایت دولتی دارند.
مشکل اساسی سینما در مرکز یاسوج این هست که دولت نمی‌تواند متولی سینما باشد، ولی به‌منظور حمایت از سینما، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سالن اداره خود را در اختیار سینما قرار داده برای اینکه مردم بی‌بهره نباشند. در دوره‌ای سینما زیر نظر شهرداری بود که در آن دوره سینما به تاریخ پیوست، و هیچ اهتمامی از سوی شهرداری برای احیای آن صورت نگرفت.
یک هزار و ۵۰۰ متر زمین در پارک ولایت برای پردیس سینمایی صورت‌جلسه شده، و موقع امضای تفاهم‌نامه جابه‌جایی دولت اتفاق افتاد. الان این زمین به فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شده که با کمک نمایندگان به‌ویژه جناب آقای بهرامی نماینده مرکز استان، برای پیگیری بحث پردیس سینمایی حتماً ورود جدی خواهیم کرد، ولی وظیفه من به‌عنوان مدیر گرفتن زمین بود که این کار را کردم.
- کهگیلویه و بویراحمد هنرمندان بزرگی در حوزه‌های مختلف هنری، سینمایی دارد و رتبه‌های خوبی در صحنه‌های بین‌المللی کسب کرده‌اند، اما مدت زیادی از فرهنگ و ارشاد اسلامی فاصله گرفته بودند، الان شرایط چطور است؟
فرهنگ و ارشاد اسلامی خانه هنرمندان است، بدون تعارف، از روز اولی که آمدم، ارتباطی که ایجاد کردیم صرفاً به‌خاطر مدیر بودن نبود، باور دارم که باید به ظرفیت هنرمندان توجه شود. الان هیچ هنرمندی نداریم که بافرهنگ و ارشاد فاصله داشته باشد، یک ارتباط خوب و صمیمی و تعاملی شکل‌گرفته است.
هیچ برنامه تجسمی نداریم که آقای حسن غفاری و اسحاق آقایی حضور نداشته باشند. در حوزه فیلم هفته آینده از برترین‌های سینمایی استان تجلیل خواهیم داشت. هنرمندان ما در پایتخت سفیران ما هستند و فرقی بین هنرمندان در استان و پایتخت نیست، در جشنواره‌هایی که تاکنون در فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد تمام هنرمندان شاخص استان مشارکت داشتند، سال گذشته در جلسه‌ای که وزیر حضور پیدا کرد، اجرای برنامه بر عهده انجمن فیلم و عکس بود. یکی از سیاست‌های ما این بوده که برگزاری برنامه‌ها به انجمن‌ها سپرده شود.
یکی از پرمخاطب‌ترین هنرها در استان شاهنامه‌خوانی است و مردم به‌شدت استقبال می‌کنند، هر دوشنبه شاهنامه‌خوانی برگزار می‌شود. اوایل چالش‌هایی وجود داشت و عده‌ای زاویه‌هایی با این برنامه داشتند و این مشکل را طی جلساتی حل کردیم.
سال ۱۴۰۲ برای اولین‌بار همایش بزرگداشت شاهنامه در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور یکی از بزرگان حوزه شاهنامه کشور برگزار کردیم، وایشان گفت که چنین برنامه‌ای را حتی در زادگاه فردوسی در مشهد با این کیفیت نداشتیم. ما طبق نگاه تحلیلی و اجتماعی دیدیم که مردم ذائقه خاصی به شاهنامه دارند و باید بهای بیشتری به این حوزه دهیم، الان داریم برنامه‌ریزی می‌کنیم که یک برنامه استانی و منطقه‌ای برای پایان سال در حوزه شاهنامه داشته باشیم.
جشنواره‌ای در جهت اقتصاد هنرمندان خواهیم داشت
در مهرماه برای اولین‌بار جشنواره‌ای صرفاً در جهت اقتصاد هنرمندان و خرید آثار خواهیم داشت. آثار هنرمندان توسط فرهنگ و ارشاد اسلامی خریداری می‌شود و به وزارتخانه فرستاده می‌شود تا توانمندی‌های هنرمندان استان موردتوجه بیشتری قرار بگیرد. انجمن هنرهای تجسمی، نگارخانه باران اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را به طور کامل بازسازی کرد، و این نگارخانه از حالت قدیمی و سنتی و غیرقابل‌پذیرش خود بیرون‌آمده است. در بحث هنرستان هنرهای زیبا که جای مولدی برای تربیت هنرمند است، این محیط تبدیل به یک محیط ناب فرهنگی و هنری شده، قبلاً جاده خاکی و پلکانی داشت، ولی الان تغییر زیادی ایجاد شده است.
علی‌رغم کاستی‌ها در همه حوزه‌ها به‌ویژه در توجه به هنرمندان برنامه‌های خوبی داشتیم، نه با نگاه تکلیفی، بلکه باور داشتیم هنرمند باید تکریم شود. به نظر من اجرای جشنواره هنری باید برعهده هنرمند باشد، و وظیفه ما حمایت و پشتیبانی است.
-بحث اقتصاد هنر هنوز با مشکلات زیادی مواجه است، در این مورد توضیح بفرمایید؟
در این مسئله هنوز اول راه هستیم، هم وزیر سابق آقای اسماعیلی در دوره وزارتشان و آقای دکتر صالحی در دو سال آخر مدیریتشان به بحث اقتصاد هنر به‌عنوان یک مسئله و رویکرد اساسی توجه جدی داشتند.
مهم‌ترین انتظاری که هنرمند دارد، خرید آثار است، وقتی زحمت می‌کشد، وقتی گروه سرود، سرودی تولید می‌کند، یا هنرمندی موسیقی تولید می‌کند، ما بدون استثنا آثار را خرید می‌کنیم، حتی اگر زیر بار فشار مالی برویم، خرید می‌کنیم.
در خصوص بیمه رسانه‌ها و جامعه هنرمندان بیش از هزار نفر از هنرمندان استان تحت حمایت صندوق هنرمندان و بخش قابل‌توجه این‌ها با پرداخت ۱۵ درصد هزینه بیمه هستند، قریب به ۸۰ درصد نیز تحت حمایت صندوق هنر هستند، هم اکنون فراخوان بیمه تکمیلی زده‌ایم. هنرمندانی که به دلایل متعدد دچار مشکل مالی می‌شوند، با تسهیلات بدون بهره از طریق صندوق حمایت از هنرمندان کمک کنیم.
کارگاه تولید آثار تجسمی و آموزشگاه‌ها ۵۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تسهیلات پرداخت شده است.
-مدیران دستگاه‌های فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد با هم هماهنگ نیستند و هر کسی ساز خود را می‌زند،  شنیده شده که وزارت نفت ۴۰ هزار میلیارد تومان برای آسیب‌های اجتماعی در کل کشور توزیع کرد که حدود ۱۰۰ میلیارد تومان آن وارد استان ما شده است، بخشی از این هزینه به تشکل‌هایی داده شده که کار فرهنگی می‌کنند، این تشکل‌ها عمدتاً با هزینۀ بسیار کمی، با آوردن یک سخنران برنامه‌ای بدون خروجی برگزار می‌کنند، اینکه می‌گوییم دغدغه وجود ندارد، اینجا است، این‌ها دغدغه ندارند که با همکار کلان و بزرگی انجام دهند.
در خصوص مدیریت فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد واقعیت این است که مدیران فرهنگی به معنای ظاهری و مدیریتی با هم اختلاف‌نظری ندارند، ولی برای اینکه هر کدام از ما بخواهیم در یک مسیر واقعی، هدفمند و اثرگذار قدم برداریم، باید هدف‌گذاری داشته باشیم.
باید ارتباط فرهنگی با کافه‌ها ایجاد شود، مبنای نگاه فرهنگی مودت و دوستی است، بیش از هر زمان دیگری باید با نسلی که موسوم به نسل زد است، ارتباط برقرار کنیم، این نسل زد فرزندان خود ما و اطرافیان ما هستند؛ از جای دیگری نیامده‌اند، اگر از این افراد فاصله بگیریم، وارد مبادی دیگری می‌شوند و نهادهای فرهنگی را در نقطه مقابل تفکر خود قرار می‌دهند، درحالی‌که ما باید با این نسل ارتباط برقرار کنیم.
دستگاه‌های فرهنگی باید در بحث تقویت بنیه‌های دینی ورود کنند، فرهنگ و ارشاد اسلامی در بحث تولیدات هنری، اوقاف در امامزاده‌ها، حوزه هنری در بحث تقویت باورهای دینی و انقلابی ورود کنند. در سطح استان باید مسیر جدیدی که توأم با ساختار و وظیفه است ایجاد کنیم. نباید ما (فرهنگ و ارشاد اسلامی) در فعالیت‌های قرآنی دخالت کنیم، نباید فلان دستگاه در وظایف اداره ما ورود کند. به نظرم در ساختار مشکل کمتری داریم؛ ولی در اجرا و عمل مشکل داریم. وقتی دخالت ایجاد شود، چالش ایجاد می‌شود و آسیب‌های اجتماعی نیز شکل می‌گیرد.
-در انتها اگر صحبتی باقی‌مانده بفرمایید.
تا روزی که در این مسئولیت هستم سعی می‌کنم بر مبنای باور و نگاه کارشناسانه و رصد مسائل فرهنگی و اجتماعی کار را پیش ببرم. سال گذشته سرودی با حضور کودکان کار اجرا کردیم و مقام کشوری آورد، این حاصل باوری است که کف جامعه را می‌بیند و تصمیم فرهنگی و هنری می‌گیرد.
قطعاً کافه‌ها هم که شما همیشه دغدغه آن را دارید، نقاط قوتی دارند، و می‌توانیم این‌ها را درگیر مسائل فرهنگی کنیم و آن‌ها را از حالت تعارضی و تضاد خارج کنیم و به نگرشی هم‌سطح برسیم. یکی از رسالت‌های ما این هست که بر مبنای واقعیت‌های موجود جامعه تصمیم بگیریم و کار فرهنگی کنیم، چه ورود به عفاف و حجاب باشد، چه کارهای دیگر فرهنگی.
برنامه‌ها را بر اساس زیست‌بوم فرهنگی استان جهت‌دار کردیم، این ادعا را می‌کنم که بخش قابل‌توجهی از مصرف فرهنگی استان را برای سال‌های سال تأمین کردیم.
در قالب طرح بشری و در چارچوب رسالت معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، بیش از ۲ هزار مربی قرآن کارآموزشی انجام دادند و با آزمون و ساختارمند و با نظارت تهران انجام گرفت. بیشتر تمرکز ما در مباحث قرآنی در تولید آثار بود.
چه کسی زیر بار این بی‌انصافی [جدایی دنای شمالی]  می‌رود و در پی نابودی این زیبایی‌ها است / رفتارهای مدیریتی و ساختاری موجب بروز آسیب اجتماعی می‌شود / خوانندگان فضای غیررسمی می‌توانند در کنار دستگاه فرهنگی کار کنند / شاهد تعدد دستگاه‌های فرهنگی با خروجی کم هستیم/ در دوره‌ای سینما زیر نظر شهرداری بود که در آن دوره سینما به تاریخ پیوست/ یکی از پرمخاطب‌ترین هنر‌ها در استان ما شاهنامه‌خوانی است

چه کسی زیر بار این بی‌انصافی [جدایی دنای شمالی]  می‌رود و در پی نابودی این زیبایی‌ها است / رفتارهای مدیریتی و ساختاری موجب بروز آسیب اجتماعی می‌شود / خوانندگان فضای غیررسمی می‌توانند در کنار دستگاه فرهنگی کار کنند / شاهد تعدد دستگاه‌های فرهنگی با خروجی کم هستیم/ در دوره‌ای سینما زیر نظر شهرداری بود که در آن دوره سینما به تاریخ پیوست/ یکی از پرمخاطب‌ترین هنر‌ها در استان ما شاهنامه‌خوانی است

چه کسی زیر بار این بی‌انصافی [جدایی دنای شمالی]  می‌رود و در پی نابودی این زیبایی‌ها است / رفتارهای مدیریتی و ساختاری موجب بروز آسیب اجتماعی می‌شود / خوانندگان فضای غیررسمی می‌توانند در کنار دستگاه فرهنگی کار کنند / شاهد تعدد دستگاه‌های فرهنگی با خروجی کم هستیم/ در دوره‌ای سینما زیر نظر شهرداری بود که در آن دوره سینما به تاریخ پیوست/ یکی از پرمخاطب‌ترین هنر‌ها در استان ما شاهنامه‌خوانی است

چه کسی زیر بار این بی‌انصافی [جدایی دنای شمالی]  می‌رود و در پی نابودی این زیبایی‌ها است / رفتارهای مدیریتی و ساختاری موجب بروز آسیب اجتماعی می‌شود / خوانندگان فضای غیررسمی می‌توانند در کنار دستگاه فرهنگی کار کنند / شاهد تعدد دستگاه‌های فرهنگی با خروجی کم هستیم/ در دوره‌ای سینما زیر نظر شهرداری بود که در آن دوره سینما به تاریخ پیوست/ یکی از پرمخاطب‌ترین هنر‌ها در استان ما شاهنامه‌خوانی است


کد مطلب: 490624

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/490624/کسی-زیر-بار-این-بی-انصافی-جدایی-دنای-شمالی-می-رود-پی-نابودی-زیبایی-ها-رفتارهای-مدیریتی-ساختاری-موجب-بروز-آسیب-اجتماعی-می-شود-خوانندگان-فضای-غیررسمی-می-توانند-کنار-دستگاه-فرهنگی-کار-کنند-شاهد-تعدد-دستگاه-های-خروجی-کم-هستیم-دوره-ای-سینما-نظر-شهرداری-دوره-تاریخ-پیوست-یکی-پرمخاطب-ترین-هنر-ها-استان-شاهنامه-خوانی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1