کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در شورای برنامه‌ریزی شهرستان بویراحمد مطرح شد

دعوای لفظی اکبری و شاهینی / اکبری خطاب به شاهینی: امیدوارم ما را هم مثل بقیه «نپیچونی» / شاهینی: حرفت را اصلاح و تکرار نکن

8 شهريور 1403 ساعت 19:56

جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان بویراحمد به ریاست شهرام مهدوی‌مطلق فرماندار شهرستان بویراحمد و با حضور جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد و محمد بهرامی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در سالن جلسات فرمانداری شهرستان بویراحمد برگزار شد.


جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان بویراحمد به ریاست شهرام مهدوی‌مطلق فرماندار شهرستان بویراحمد و با حضور جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد و محمد بهرامی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در سالن جلسات فرمانداری شهرستان بویراحمد برگزار شد.
در این جلسه هدایت اکبری خطاب به رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امیدوارم ما را هم مثل بقیه نپیچانی.
شاهینی بلافاصله گفت: این حرف‌تان را اصلاح و دیگر تکرار نکنید.
اکبری گفت: من حرفم را اصلاح نمی‌کنم. شاهینی ادامه داد: شما موظف هستید که اصلاح کنید. اکبری گفت: من حرفم را اصلاح نمی‌کنم و موظف هم نیستم.
شاهینی ادامه داد: اصلاً شما عضو جلسه نیستید.
هدایت اکبری رئیس شورای شهر یاسوج ادامه حرف‌هایش را زد و گفت: شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد است. تمام ادارات‌کل در این شهر قرار دارند و همه مردم این استان برای انجام کارهایشان به مرکز استان سفر می‌کنند و شهرداری یاسوج نباید تنها از بودجه فرمانداری شهرستان بویراحمدی استفاده کند.
وی افزود: باید از سرجمع اعتبارات استانی مبلغی را برای شهرداری یاسوج در نظر گرفت و تخصص داد. ما سهم خودمان را از فرمانداری بویراحمد می‌گیریم و با توجه به اینکه تمام ادارات‌کل در این شهر هستند، باید اعتباراتی را برای شهر یاسوج در نظر گرفت.
وی اضافه کرد: بخش عظیمی از مردم استان در شهر یاسوج سکونت دارد و باتوجه به الحاق روستاهای اطراف و شهر مادوان به شهر یاسوج، شهر یاسوج به عنوان کلان شهر شناخته می‌شود و این اعتبارات کفاف این شهر را نمی‌کند.
رئیس شورای شهر یاسوج گفت: پس باید تدبیری اتخاذ شود که اعتبارات بیشتری به این شهر تخصیص داده شود.
جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: گوش کنید، برادر من. شما عضو جلسه نیستی و نباید اینجا حضور داشته باشی.
اکبری عصبانی شد و گفت: من کارمند یا سرباز شما نیستم که اینجوری صحبت می‌کنی. این جلسه رئیس دارد و مرا دعوت کرده است که شاهینی پاسخ داد: من قانون برگزاری جلسه را برای فرماندار مشخص کردم و مشخص است چه کسانی عضو حقوقی یا حقیقی جلسه هستند.
شاهینی افزود: شما حرف‌های شفاهی می‌زنید که جایگاه قانونی ندارد و من بر اساس کدام قانون و چگونه یک درصد اعتبارات استانی را برای شهر یاسوج کنار بگذارم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تو اصلاً از بودجه هیچی نمی‌دانی.
به گزارش کبنا، با پادرمیانی فرماندار بویراحمد، کیوان آشنا شهردار یاسوج و برخی دیگر از مسئولان هدایت اکبری سکوت کرد.


کد مطلب: 490093

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/490093/دعوای-لفظی-اکبری-شاهینی-خطاب-امیدوارم-هم-مثل-بقیه-نپیچونی-حرفت-اصلاح-تکرار-نکن

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1