تصاویر| مژدهی در جمع مردم: بانیان وضع موجود چه کسانی هستند؟ آیا اینچنین میخواستید عزت را به کهگیلویه بزرگ برگردانید؟ / چرام فدای نزدیکی به دهدشت شد / برنامهریزی لازم جهت دستیابی به توسعه را طراحی کردهایم / تکیه بر حل مسائل فردی، قومگرایی و خطکشیهای منطقهای مانع جدی حل مشکلات شد /تکراریها نتوانستند یا نخواستند چرام به یک منطقه توسعه یافته تبدیل شود / هوایی تازه برای آبادانی این سرزمین وزیدن گرفته است
علی مژدهی کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ در اولین نطق انتخاباتی خود در شهر چرام در میان حامیان خود با ابراز تأسف از عدم حضور سردار هاشمی به بیان دیدگاههایش پرداخته و بیان داشت: لازم است تأسف عمیق خود را بابت عدم حضور برادر ارزشمند و بزرگوار خود جناب آقای سردار عدل هاشمی پور اعلام نمایم و قطعاً در صورت اعتماد شما علاوه بر استفاده از تجربیات ایشان تلاش خواهم کرد که پروژههای تعریف شده ایشان ادامه یابد.
علی مژدهی کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ در اولین نطق انتخاباتی خود در شهر چرام در میان حامیان خود با ابراز تأسف از عدم حضور سردار هاشمی به بیان دیدگاههایش پرداخته و بیان داشت: لازم است تأسف عمیق خود را بابت عدم حضور برادر ارزشمند و بزرگوار خود جناب آقای سردار عدل هاشمی پور اعلام نمایم و قطعاً در صورت اعتماد شما علاوه بر استفاده از تجربیات ایشان تلاش خواهم کرد که پروژههای تعریف شده ایشان ادامه یابد.
به گزارش کبنانیوز، امروز جمعه (4 اسفندماه 1402) مژدهی در جمع مردم چرام بیان کرد: به رغم تلاشهای صورت گرفته از ابتدای حاکمیت نظام جمهوری اسلامی و اقدامات انجام شده هنوز این شهرستان با حداقلهای ضروری توسعه فاصله زیادی دارد. این محرومیت ناشی از فقدان منابع انسانی متخصص و طبیعی نیست، ناشی از سوء مدیریتها، تصمیمات نادرست، عدم وجود نگاه توسعهای و فقدان نگاه علمی به مشکلات است.
وی با بر شمردن برخی از معضلات اظهار داشت: امروز آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، خودکشی و خشونت به معضلات سابق اضافه شده، جوانان ما که باید موتور محرک توسعه جامعه باشند ولی با درد بیکاری مواجهند.
بانیان وضع موجود چه کسانی هستند؟
آیا اینچنین میخواستید عزت را به کهگیلویه بزرگ برگردانید؟
مژدهی افزود: بیکاری و نبود ظرفیت اشتغال نه تنها باعث مهاجرت نخبگان و متخصصین شده بلکه کارگران را نیز مجبور به مهاجرت نموده، در میان این مسائل و مشکلات اقتصادی پدیده نوظهور گوجه چینی زنان از مزارع شهرهای اطراف که اتفاقاً از آبهای جاری ما استفاده میکنند عرق شرم بر جبین هر انسانی جاری میکند.
وی خطاب به جمعیت پرسید: به نظر شما بانیان وضع موجود چه کسانی هستند؟ آیا اینچنین میخواستید عزت را به کهگیلویه بزرگ برگردانید؟
وی عنوان کرد: چرام هماهنگونه که قدمت و سوابقش نشان میدهد منطقهای زرخیز، دارای آب فراوان، خاک حاصلخیز و همچنین بهرهمند از مواهب بسیار خدادادی و منابع انسانی توانمند است که میتوان به شکل بهتری از این منابع استفاده کرد.
چرام فدای نزدیکی به دهدشت شد
مژدهی با تأکید بر ظرفیتهای چرام گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود، چرام میتواند قطب کشاورزی و دامپروری باشد. چرام، تمامی معایب نزدیکی به دهدشت را دارد ولی هیچ یک از مزایای نزدیکی به دهدشت را ندارد؛ اجازه بدهید مثالی بزنم سالها به دلیل این نزدیکی، چرام را از بیمارستان، خدمات شهری و مراکز دانشگاهی محروم نمودهاند؛ چون تصور میشد که به دهدشت نزدیک است و نیازی به این زیرساختها ندارد، اما برعکس این دیدگاه، اعتقاد دارم، چرام نه تنها تهدید نیست بلکه یک فرصت بینظیر و فوقالعاده است. چرام دارای مزیتهای فراوان نسبی در سطح ملی و منطقهای است که فرصت بسیار خوبی برای منطقه، استان و کشور است.
وی عنوان کرد: چرام با داشتن عناصر اصلی توسعه شامل منابع انسانی، اراضی کشاورزی، آب فراوان، معادن و منابع طبیعی به دلیل فقدان سرمایهگذاری و بیتوجهی مسئولان در ادوار مختلف، می توانست منطقهای توسعه یافته و تأمینکننده نیازهای همه جانبه در سطح استان باشد اما همچنان در محرومیت شدید به سر میبرد.
با جمعی از متخصصین و معتمدین
برنامهریزی لازم جهت دستیابی به توسعه را طراحی کردهایم
مژدهی تصریح کرد: در همین راستا جمعی از متخصصین و معتمدین جهت برنامهریزی در تمامی مناطق با در نظر گرفتن اسناد بالادستی تشکیل، و با توجه به منابع موجود، برنامهریزی لازم جهت دستیابی به توسعه را طراحی کردهایم. این مشکلات میتوانست با هزینهای به مراتب کمتر از امروز حل شوند اما تکیه بر حل مسائل فردی، قومگرایی و خطکشیهای منطقهای مانع جدی برای حل این مشکلات شد.
این نامزد مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مشکلات را گفتم باید راهکار نیز ارائه دهم ادامه داد:
_پیگیری رفع مشکل طرح موسوم به طرح ۴۸ هکتاری چرام
_پیگیری جهت تکمیل و به سرانجام رساندن پروژه فسفات چرام
پیگیری اتمام ساخت و تکمیل جادههای مواصلاتی باشت به چرام و همچنین گچساران به چرام، جاده چرام-چاسخار-گرهای، چاسخار_ طسوج
_پیگیری جدی توسعه شهرک صنعتی بردیان و استقرار ایدههای تولیدی و خدماتی و حمایت از سرمایهگذاری
-استفاده از ظرفیتهای گردشگری و بومگردی
-ایجاد تیمهای مشاورهای از جوانان متخصص در هر ناحیه
-پیگیری به ثمر رساندن طرح آبرسانی به مزارع حومه غربی چرام
-تأمین آب موردنیاز باغات شمسآباد
-توسعه دانشکدهچرام
-ایجاد و ساخت یک سالن آمفیتئاتر
-جلوگیری از خام فروشی معادن و منابع این شهرستان با ایجاد صنایع تبدیلی
-حل مسائل مناطق محروم شهرستان از جمله روستای توگبری نماد محرومیت این شهرستان
-پیگیری حق آبه رودخانه تغار جهت استفاده از ظرفیت کشاورزی اطراف این رودخانه
-پیگیری تکمیل تنها بیمارستان چرام
-توجه به نیازهای جوانان، بانوان توسعه فضاهای ورزشی تخصصی برای بانوان
این موارد بارها در انتخاباتهای مختلف تکرار شد اما تکراریها نتوانستند یا نخواستند چرام به یک منطقه توسعه یافته تبدیل شود.
ارتباطات گسترده ای در سطح ملی دارم
علی مژدهی ضمن بیان اینکه ارتباطات گسترده ای در سطح ملی دارم، افزود: اینجانب با تکیه بر لطف خداوند و با اعتماد شما مردم خردمند، با توجه به تجارت منطقهای و ملی و ارتباط بسیار نزدیکی که با سران سه قوه و به ویژه شخص ریاست جمهور دارم و با استفاده از مشورت شما نخبگان و معتمدین محلی اطمینان میدهم که توانایی اخذ بودجه و حل مشکلات موجود را خواهم داشت.
مژدهی با دادن نوید رسیدن روزهای بهتر، پیروزی را نزدیک دانست و در خاتمه گفت: پیروزی نزدیک است و هوایی تازه برای آبادانی این سرزمین وزیدن گرفته است.