کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

یادداشت:

گذری بر دو رویداد مهم 20 بهمن ماه ۱۴۰۲ در لنده؛ دانش و احمدزاده در تاریخ شهر ما ماندگارند

28 بهمن 1402 ساعت 16:03

از گرما فلاکتی می‌شدیم و به عالم و آدم بد و بیراه می‌گفتیم، چه مریض‌هایی که از فرط گرما زخم بستر گرفتند و چه اطفالی که پوست بدنشان تاول میزد، چه یخچال‌ها که سوخت و چه کولر‌ها که آتیش گرفت، به یادم که می‌آید در همین چله زمستان مرا تب می‌گیرد، وعده‌های زیادی داده شد و سال‌های عمر تلف.


محمدظاهر آخش از فرهنگیان شهرستان لنده و بخشدار کنونی شهرستان یادداشتی را به این پایگاه خبری ارسال کرد.
به گزارش کبنانیوز، متن کامل یادداشت را در زیر مشاهده می‌کنید.
با عرض تبریک اعیاد شعبانیه و سپاسگزاری از مردم بصیر ایران اسلامی، خاصه هم استانی‌های عزیز که حماسه‌ای دیگر در بیست و دوم بهمن امسال خلق نمودند.
تیرماه و مردادماه لنده را در حافظه مرور کنید تا مطالبی را از ذهن بگذرانیم.
تب تیر و مرداد از نیمه اردیبهشت ما را می‌گرفت، اوایل خرداد ما را آشفته و نیمه خرداد ما را سرآسیمه می‌نمود.
باز هم تابستان، باز هم بی‌برقی و باز هم فلاکت، تصورش هم سخت است، خوب به یاد داریم که مرتباً می‌گفتیم ما در شعب ابیطالب به سر می‌بریم، خوب در حافظه داریم که یکصدا استوری زرد رنگ و قرمز رنگ میزدیم که ( لنده برق ندارد).

از گرما فلاکتی می‌شدیم و به عالم و آدم بد و بیراه می‌گفتیم، چه مریض‌هایی که از فرط گرما زخم بستر گرفتند و چه اطفالی که پوست بدنشان تاول میزد، چه یخچال‌ها که سوخت و چه کولر‌ها که آتیش گرفت، به یادم که می‌آید در همین چله زمستان مرا تب می‌گیرد، وعده‌های زیادی داده شد و سال‌های عمر تلف.
جلال دانش که چند سالی را در تهران زندگی می‌کرد هم از این معضل در‌امان نبود و یک تابستان را در اوج ناباوری در کنار ما تجربه کرده است. بالاخره‌ایشان هم یا باید فرار را بر قرار ترجیح دهد و یا چاره‌ای بیندیشد. با شناختی که از‌ایشان پیدا کردیم، مبرهن بود که کلید این معما دست‌ ایشان است و همان شد که با عزم جدی وارد این معرکه شد.
با ورود جدی دانش، همراهی دکتر احمدزاده استاندار محترم و پیگیری نماینده محترم مردم، موافقت وزیر محترم نیرو و برق منطقه‌ای خوزستان اخذ و در اقدامی بی‌سابقه و جهادی، مهم و حیاتی به صورت شبانه روزی در مدت چهار ماه تعداد ۷۷ دکل به طول ۲۳ کیلومتر با هزینه‌ای حدود ۴۲۰ میلیارد تومان، ‌ایستگاه برق پایدار، اجرایی عملیاتی و به بهره‌برداری رسید و در بیستم بهمن به دستان دکتر بهادری جهرمی سخنگوی محترم دولت رسما وارد مدار گردید.
اهمیت موضوع چنان بود که کشاورزان طول مسیر شبکه ( ۲۳ کیلومتر ) قید کِشت آماده برداشت خود را در ماه منتهی به برداشت زده‌اند، ماحصل این رویداد، در روز بیستم بهمن ماه نمره بیست را در کارنامه جلال دانش فرماندار، سختکوش و دکتر احمدزاده، استاندار جهادی در تاریخ لنده به ثبت رسانید.
رویداد دوم، پل شهید طیب ( چمران جنوب ) می‌باشد که با دستور اکید استاندار محترم و پیگیری‌های شبانه روزی فرماندار انقلابی، زودتر از موعد مقرر به سرانجام رسیده است و انشاالله در هفته‌های پیش رو ثمره زحماتش در دره وحدت موگرمون نمایان‌تر خواهد شد، گرچه ما قبلاً در خصوص گلزار مطهر شهید نوری پتانسیل و صداقت لازم را در فرماندار و استاندار محترم شاهد بوده‌ایم، اما چه شد آن همه مطالبه‌گری و دلسوزی!!
ه‍ر آن این فرمایش نبی مکرم اسلام ( ص) در ذهنم متبادر می‌شود که:
قولوا الحق ولو علی انفسکم او الوالدین و الاقربین
فلذا به پاس این دو رویداد مهم در کنار ده‌ها خدمات بی‌بدیل در طول دو سال گذشته، مراتب سپاس خود را از همه عوامل دخیل، برق منطقه‌ای خوزستان، شرکت برق استان و شهرستان، مجموعه راهداری، ( فرماندار سابق و حال کهگیلویه، بخشدار و شهردار سوق که در رفع معارضات زحمات زیادی متحمل شدند)، مردم شریف و سخاوتمند کل مسیر از ابتدا تا انتها، خاصه اقدام ماندگار فرماندار عزیز، استاندار جهادی و نماینده محترم مردم اعلام می‌داریم.
نام نیکو‌گر بماند ز آدمی
به کز او ماند سرای زرنگار
-----------------------------------
محمدظاهر آخش فرهنگی _لنده


کد مطلب: 472643

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/472643/گذری-دو-رویداد-مهم-20-بهمن-ماه-۱۴۰۲-لنده-دانش-احمدزاده-تاریخ-شهر-ماندگارند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1