تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۰
کد مطلب : ۴۶۶۹۵۲
مدیرکل راهداری کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد:

بهسازی تونل گل زردی جاده یاسوج بابامیدان در دستور کار

۲
۱
بهسازی تونل گل زردی جاده یاسوج بابامیدان در دستور کار
کبنا ؛
مدیرکل راهداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تونل ۵ کیلومتری گل زردی جاده یاسوج بابامیدان تا ۴۰ روز دیگر بهسازی می‌شود.
به گزارش کبنا نیوز، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در بازدید از جاده یاسوج بابامیدان و طرح رفع نقاط حادثه خیز این محور گفت: برای اجرای کامل این طرح ۷۰ میلیارد تومان هزینه برآورد شده است.
عابد محمدی گفت: بهسازی ۵ کیلومتر تونل با این هزینه نشان از سختی کار و هزینه بر بودن ساخت راه‌های مواصلاتی در استان است؛ که با وجودی که کمتر از ۱۲ سال از اجرای آن می‌گذرد، اما به عنوان نقطه حادثه خیز شناخته شده است.
وی با بیان اینکه باید پیش از اجرای طرح‌های حوزه راه به رفع نقاط حادثه خیز بودن آن توجه شود ادامه داد: گردنه و تونل گل زری باید ۷۹ هزار و ۳۵۰ متر مکعب خاکبرداری و ۲ هزار و ۳۵۰ مترمکعب کانال ایجاد شود.
محمدی پیشرفت این طرح را ۷۰ درصد اعلام کرد و گفت: با توجه به وعده و مساعدت پیمانکار این طرح تا ۴۰ روزآینده به بهره برداری می‌رسد.
نام شما

آدرس ايميل شما

ha
Iran, Islamic Republic of
انگاری این جن ساله دوستان در ادراه راه/الان بفکر افتان
پیمان
Iran, Islamic Republic of
با70میلیارد میشه یه جاده بین شهری کامل ساخت!!! چقدر بخور بخوره تو یاسوج!!!!!
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1