کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

دبیر کمیسیون بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد:

بعضی بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد منابع خود را به تهران منتقل می‌کنند / منابع شرکت‌های زنجیره‌ای باید در استان بماند

29 مرداد 1402 ساعت 0:51

دبیر کمیسیون بانک های کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دلیل محرومیتی که استان دارد، استاندار و معاون ایشان به شدت پیگیر هستند که منابع در استان بماند و در استان مصرف شود، از طرفی منابع شرکت های زنجیره ای باید در استان بماند.


دبیر کمیسیون بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دلیل محرومیتی که استان دارد، استاندار و معاون‌ایشان به شدت پیگیر هستند که منابع در استان بماند و در استان مصرف شود، از طرفی منابع شرکت‌های زنجیره‌ای باید در استان بماند.
به گزارش کبنانیوز، منصور دانش‌آموز ضمن گرامی‌داشت روز خبرنگار گفت: اقتصاد در کشور ما بانک محور است و در استان ما حتی معیشت نیز بانک محور است.
دانش‌آموز بیان کرد: تسهیلات بانکی در تیرماه ۱۴۰۲ با رشد ۱۱۰ درصدی نسبت به تابستان ۱۴۰۰ مواجه بوده است.
دبیر کمیسیون بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد گفت: در استان کهگیلویه وبویراحمد بیشترین نسبت تسهیلات تکلیفی نسبت به کل تسهیلات پرداختی عمدتاً از سوی نهاد‌های حمایتی شکل گرفته است.
دانش‌آموز با اشاره به اینکه تسهیلات تکلیفی یکی از شاخص‌های نشاندهنده محرومیت است، افزود: قریب به ۴۰ درصد تسهیلات استان کهگیلویه و بویراحمد تکلیفی است.
وی گفت: در اسفندماه ۱۴۰۰ منابع قابل تخصیص شبکه بانکی استان ۱۳۷ هزار و ۹۲۱ میلیارد ریال بوده و میزان تسهیلات پرداختی ۱۴۸ هزار و ۶۲۴ میلیارد ریال بوده است.
دبیر کمیسیون بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد افزود: در ۵ استان کشور پرداخت تسهیلات نسبت به منابع قابل تخصیص بیشتر بوده که کهگیلویه وبویراحمد نیز جزء این استان‌ها بود.
دانش‌آموز بیان با بیان اینکه در تیرماه ۱۴۰۲ مانده تسهیلات نسبت به منابع قابل تخصیص ۱۱۸ درصد بوده است، افزود: پرداختی بانک‌ها ۱۸ درصد بالاتر از منابع تخصیصی بوده است.
وی با اشاره به عملکرد بانک‌های استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال ۱۴۰۰، ۷۰۰ میلیارد تومان تعهد بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد برای پرداخت وام ازدواج بود، با این حال رقم یک هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان پرداخت داشتند که از تعهداشان خیلی بالاتر بود.
دانش‌آموز با اشاره به اقدامات استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون اقتصادی استاندار، مدیرکل اقتصاد و دارایی و مجموعه مسوولان اقتصادی استان درخصوص افزایش منابع بانکی در استان گفت: برخی بانک‌ها مکلف هستند منابع خود را به تهران منتقل کنند، بانکی در استان داشتیم که ۶ برابر تسهیلات منابع داشت و پایان روز باید ۸۰ درصد منابع خود را به تهران منتقل می‌کرد، این بانک هیچ تسهیلاتی پرداخت نمی‌کرد، که در نهایت با بانک دیگر ادغام شد.
دبیر کمیسیون بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد افزود: به دلیل محرومیتی که استان دارد، استاندار و معاون‌ایشان به شدت پیگیر هستند که منابع در استان بماند و در استان مصرف شود، از طرفی منابع شرکت‌های زنجیره‌ای باید در استان بماند.
دانش‌آموز اظهار کرد: تسهیلات پرداختی وام ازدواج در سال ۱۴۰۱، یک هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان است، میزان تسهیلات پرداختی وام فرزندآوری ۵۰۷ میلیارد تومان است.
دانش‌آموز افزود: میزان پرداختی وام‌های تکلیفی ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان و میزان پرداختی وام غیرتکلیفی ۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است.
دبیر کمیسیون بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد گفت: جمعاً ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان وام تکلیفی و ۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان وام غیرتکلیفی در سال ۱۴۰۱ پرداخت شده است.
دانش‌آموز با اشاره به میزان تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲ گفت: ۶۸۸ میلیارذ تومان وام ازدواج، ۲۹۲ میلیارد تومان وام فرزندآوری، ۲ هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان وام‌های تکلیفی نهاد‌های حمایتی، ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان وام‌های غیرتکلیفی پرداخت شده است.
دبیر کمیسیون بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: جمعاً تعهد بانک‌های استان برای وام‌های تکلیفی و غیرتکلیفی ۴۸۸ میلیارد تومان بوده است که تاکنون ۵ هزار و ۹۹۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.


کد مطلب: 466072

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/466072/بعضی-بانک-های-کهگیلویه-بویراحمد-منابع-خود-تهران-منتقل-می-کنند-شرکت-های-زنجیره-ای-باید-استان-بماند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1