کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

بیکن، گوشت قرمز و نان سفید:

مواد غذایی که متخصصان سرطان می‌خواهند نخورید!

15 تير 1402 ساعت 21:29

اوایل سال جاری انجمن سرطان آمریکا گزارش داد که تعداد افراد زیر ۵۵ سال مبتلا به سرطان کولورکتال (روده بزرگ) در مقایسه با یک دهه قبل دو برابر افزایش یافته است. در همین حال، آژانس تحقیقات سرطان (IARC) قصد دارد شیرین کننده مصنوعی آسپارتام را به عنوان یک سرطان زای احتمالی معرفی کند.


اوایل سال جاری انجمن سرطان آمریکا گزارش داد که تعداد افراد زیر ۵۵ سال مبتلا به سرطان کولورکتال (روده بزرگ) در مقایسه با یک دهه قبل دو برابر افزایش یافته است. در همین حال، آژانس تحقیقات سرطان (IARC) قصد دارد شیرین کننده مصنوعی آسپارتام را به عنوان یک سرطان زای احتمالی معرفی کند.
به گزارش کبنانیوز به نقل از فرارو، ساندویچ بیکن ترد در نان سفید، ماءالشعیر سرد خوب در یک بعد از ظهر آفتابی. مدت هاست که می‌دانیم این مواد غذایی سالم‌ترین انتخاب‌ها نیستند و همان طور که دانشمندان در مورد خطرات ناشی از آن مواد غذایی برای سلامتی مان خبر می‌دهند این لذت‌های کوچک به ما احساس آرامش را انتقال می‌دهند.
به گزارش فرارو به نقل از دیلی تلگراف، اوایل سال جاری انجمن سرطان آمریکا گزارش داد که تعداد افراد زیر ۵۵ سال مبتلا به سرطان کولورکتال (روده بزرگ) در مقایسه با یک دهه قبل دو برابر افزایش یافته است. در همین حال، آژانس تحقیقات سرطان (IARC) قصد دارد شیرین کننده مصنوعی آسپارتام را به عنوان یک سرطان زای احتمالی معرفی کند.
"فیلیپ کالدر" پروفسور ایمونولوژی تغذیه در دانشگاه ساوت همپتون می‌گوید: "سرطان زمانی رخ می‌دهد که سلول‌ها کنترل خود را از دست می‌دهند و به تقسیم شدن ادامه خواهند داد. بنابراین، تعداد بیش تری از آن‌ها را دریافت می‌کنید که نباید داشته باشید". مصرف بیش از حد برخی از مواد غذایی با سرطان مرتبط است، اما برخی دیگر نیاز به تحقیقات بیش تری دارند.
مقصران اصلی سرطان زایی
سالامی، بیکن، سوسیس و ژامبون

آژانس تحقیقات سرطان در سال ۲۰۱۵ میلادی گوشت‌های فرآوری شده را به عنوان یک علت حتمی سرطان طبقه بندی کرد. سرویس سلامت ملی سیستم تأمین خدمات پزشکی در بریتانیا توصیه می‌کند مصرف گوشت‌های فرآوری شده را به کمتر از ۷۰ گرم در روز کاهش دهید.
دلیل نگرانی در این مورد وجود ماده‌ای شیمیایی به نام نیتریت است که این مواد غذایی را برای مدت طولانی تری تازه نگه می‌دارد. هنگامی که نیتریت‌ها در دمای بالا پخته می‌شوند می‌توانند ترکیبات سرطان زا به نام نیتروزامین‌ها را تشکیل دهند. می‌توانید مواد غذایی موجود در صبحانه از جمله آووکادو یا قارچ را با این مواد جایگزین کنید.
نوشیدنی‌های الکلی
بدن الکل را به یک ماده شیمیایی به نام استالدئید تبدیل می‌کند که به سلول‌ها آسیب می‌رساند. حتی مصرف اندک مشروبات الکلی نیز خطر ابتلا به سرطان سینه، مری، دهان و گلو افزایش می‌یابد و هم چنین خطر ابتلا به سرطان‌های کبد و کولورکتال با سطوح بالاتر نوشیدن مشروبات الکلی افزایش خواهد یافت.  به جای مشروبات الکلی می‌توان نوشیدنی‌های غیر الکلی را جایگزین کرد.

گوشت گاو و گوشت قرمز
دانشمندان انگلیس هشدار داده‌اند که مصرف بیش از حد گوشت گاو، بره و خوک خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. یکی از دلایل این امر مولکولی به نام هِم است که مقدار زیاد آن می‌تواند باعث تغییرات سلولی در پوشش روده شود و قادر است سرطان زا شود.
نوشابه‌های شیرین
دانشمندان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد دریافتند زنانی که بیش از دو نوشیدنی شیرین در روز مصرف می‌کنند بیش از دو برابر بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به سرطان کولورکتال زودرس قرار می‌گیرند. این امر ممکن است بدان خاطر باشد که افرادی که نوشیدنی‌های شیرین زیادی مصرف می‌کنند بیش‌تر در معرض چاقی قرار دارند که یک عامل خطر کلیدی برای ابتلا سرطان است. می‌توانید این مواد را با آب، شیر، قهوه یا چای شیرین نشده جایگزین کنید.
کیک، غلات صبحانه، شکلات و شیرینی
این محصولات فوق العاده قندی هستند. در حالی که هیچ کارآزمایی تصادفی کنترلی ارتباط مستقیمی را بین قند و سرطان نشان نداده متخصصان تغذیه می‌گویند افرادی که مقدار زیادی شکر مصرف می‌کنند معمولا رژیم غذایی نسبتا ضعیفی دارند. این وضعیت معمولا به معنای مصرف کمتر فیبر و دفع کمتر است. می‌توان آن را با منابع فیبر مانند سبزیجات کنسرو شده یا تازه جایگزین کرد.
مظنونین احتمالی
آدامس بدون قند

شواهد علمی در مورد شیرین کننده‌های مصنوعی مبهم هستند. هفته گذشته دانشمندانی که برای سازمان بهداشت جهانی کار می‌کردند اشاره کرده بودند که آسپارتام می‌تواند یکی از دلایل احتمالی سرطان باشد. با این وجود، مانند شکر ممکن است دلیل آن باشد که افرادی که شیرین کننده‌های مصنوعی مصرف می‌کنند رژیم غذایی با کیفیت پایین تری دارند. می‌توان آن را با میوه جایگزین کرد.
بادام زمینی و کره بادام زمینی
مشکل بادام زمینی نیست بلکه آفلاتوکسین‌ها هستند سمومی که توسط قارچ‌های خاصی ساخته می‌شوند و در بادام زمینی و آجیل درختی یافت می‌شوند. آفلاتوکسین‌ها با افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط هستند. شما می‌توانید تنها با خرید مارک‌های اصلی بادام زمینی و کره بادام زمینی و با دور انداختن آجیل‌هایی که کپک زده، تغییر رنگ داده یا چروکیده به نظر می‌رسند قرار گرفتن در معرض آفلاتوکسین را کاهش دهید و می‌توانید آن را با تخم آفتابگردان و کره بادام جایگزین کنید.
آب شیر
مواد پلی فلوئوروآلکیل (PFAs) مورد استفاده در فرآیند‌های مصرفی و صنعتی مختلف به طور فزاینده‌ای در آب آشامیدنی ما یافت می‌شوند. فشار‌ها بر دولت برای وضع قوانین سختگیرانه‌تر درباره آب آشامیدنی پس از مطالعاتی که آن را با برخی سرطان‌ها مرتبط دانسته اند افزایش یافته است.
افرادی که نگران وجود پلی فلوئوروآلکیل در آب هستند می‌توانند از یک فیلتر یا پارچ فیلتر استفاده کنند.
ماست‌های طعم دار
توجه به مواد غذایی فوق فرآوری شده باعث نگرانی در مورد محصولاتی با سطوح بالایی از امولسیفایر‌ها شده است مواد شیمیایی مصنوعی که معمولا مواد را با یکدیگر ترکیب می‌کنند و بافتی صاف ایجاد می‌کنند.
هیچ مطالعه‌ای ثابت نکرده که امولسیفایر‌ها به طور مستقیم سرطان زا هستند، اما اعتقاد بر این است که باعث ایجاد التهاب در روده و جریان خون می‌شوند، زیرا بدن آن‌ها را تشخیص نمی‌دهد. می‌توانید آن را با ماست ساده طعم دار شده با میوه یا عسل جایگزین کنید.
نان سفید
متخصصان تغذیه هم چنین نگران غلات بسیار فرآوری شده مانند محصولات نان سفید هستند.
مطالعات جمعیتی مصرف زیاد غلات تصفیه شده را با خطر سرطان روده بزرگ و معده مرتبط دانسته اند. اگر مقدار زیادی غلات تصفیه شده می‌خورید احتمالا بسیاری از محصولات سبوس دار که حاوی فیبر بیشتری هستند را مصرف نمی‌کنید. می‌توانید آن را نان سبوس دار جایگزین کنید.

 


کد مطلب: 464404

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/464404/مواد-غذایی-متخصصان-سرطان-می-خواهند-نخورید

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1