کبنا گزارش می دهد؛
توصیههای مهم تغذیهای معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ماه رمضان
16 فروردين 1401 ساعت 16:35
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژهای برخوردار است، تا هم بتوان، عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژهای برخوردار است، تا هم بتوان، عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.
به گزارش کبنانیوز از یاسوج، دکتر رحمت اله افشار افزود: در فاصله افطار تا سحر آب مصرف کنید، کم آبی و خشکی بدن باعث یبوست و تضعیف سیستم ایمنی در بدن می شود.
وی ادامه داد: برای کاهش احساس تشنگی، از لیموترش، کاهو و خیار در وعده سحر استفاده کنید.
وی با بیان اینکه اگر سحری نخورید، درطول روز و از ساعت ۱۱ صبح به بعد دچار افت قند خون، کاهش تمرکز و افت توان کاری می شوید، خاطر نشان کرد: از انواع نان و غلات سبوسدار مصرف کنید، مصرف سبوس علاوه بر جلوگیری از یبوست، در جلوگیری از اضافه وزن و بیماریهای گوارشی مثل سرطان کولون موثر است.
افشار اذعان داشت: مصـرف مقـداری کـافی گـروه سـبزی هـا و میـوه هـا در ایـام روزه ضروری است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پایان گفت: شیر و لبنیات علاوه بـر تـامین کلسـیم و فسـفر و بخشـی از پــروتئین، ویتــامین هــای گــروه B بـه خصــوص ویتــامین B2 و B12 را کــه بــه تقویــت سیســتم ایمنــی بــدن کمــک مــی کنند، تامین می کند.
کد مطلب: 446579