کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می دهد؛

توصیه‌های مهم تغذیه‌ای معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ماه رمضان

16 فروردين 1401 ساعت 16:35

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: پیروی از یک برنامه‌ غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تا هم بتوان، عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: پیروی از یک برنامه‌ غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تا هم بتوان، عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.
به گزارش کبنانیوز از یاسوج، دکتر رحمت اله افشار افزود: در فاصله افطار تا سحر آب مصرف کنید، کم آبی و خشکی بدن باعث یبوست و تضعیف سیستم ایمنی در بدن می شود. 
وی ادامه داد: برای کاهش احساس تشنگی، از لیموترش، کاهو و خیار در وعده سحر استفاده کنید.
وی با بیان اینکه اگر سحری نخورید، درطول روز و از ساعت ۱۱ صبح به بعد دچار افت قند خون، کاهش تمرکز و افت توان کاری می شوید، خاطر نشان کرد: از انواع نان و‌ غلات سبوس‌دار مصرف کنید، مصرف سبوس علاوه بر جلوگیری از یبوست، در جلوگیری از اضافه وزن و بیماریهای گوارشی مثل سرطان کولون موثر است.
افشار اذعان داشت: مصـرف مقـداری کـافی‌ گـروه سـبزی‌ هـا و میـوه هـا در ایـام روزه ضروری است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در پایان گفت: شیر و لبنیات علاوه بـر تـامین‌ کلسـیم‌ و فسـفر و بخشـی‌ از پــروتئین‌، ویتــامین‌ هــای‌ گــروه B بـه‌ خصــوص ویتــامین‌ B2 و B12 را کــه‌ بــه‌ تقویــت‌ سیســتم‌ ایمنــی‌ بــدن کمــک‌ مــی‌ کنند، تامین‌ می‌ کند.


کد مطلب: 446579

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/446579/توصیه-های-مهم-تغذیه-ای-معاون-دانشگاه-علوم-پزشکی-یاسوج-ماه-رمضان

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1